Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Paź 07, 2009 10:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To chociaż byś regulamin przeczytał!!!Ten sam który zaakceptowałeś jak zakładałeś konto!

Nie zakładaj nowych tematów skoro są pokrewne!

Wracając do tematu:

1. Nie
2. Jeśli plemniki z prezerwatywy dostały się na rękę to jest możliwość.
zanahoria10

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 08, 2009 4:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z ta niemoznoscia zajscia w ciaze bez wytrysku to ja bym byla ostrozna.
W trakcie seku, czy pieszczot w ogole z nasieniowodow wydostaje sie plyn, ktory moze zawierac plemniki. Wiec teoretycznie istnieje mozliwosc zaplodnienia kobiety bez ejakulacji.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kasanowa

PostWysłany: Pon Paź 12, 2009 7:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy jak chłopak oddał mocz na kawałek papieru i jak ja się nim podtarłam to czy moge zajsc w ciąże ; (( .?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Paź 12, 2009 7:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a nerki od kiedy produkują plemniki? nie ma takiej możliwości...
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Paź 12, 2009 7:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasanowa kolejny raz zadajesz pytanie które zwala z nóg. Proszę poczytaj o tym jak dochodzi do zapłodnienia. Zajrzyj do książek a nie zabawiaj się w dorosłe rzeczy o których nie masz pojęcia . Rozumiem,że jesteś młodziutka i wszystko Cie interesuje ale chyba zbyt młoda na rozpoczynanie jakichkolwiek zabaw erotycznych skoro pytasz o TAKIE rzeczy.

Powrót do góry
kasanowa

PostWysłany: Wto Paź 13, 2009 2:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To mam jeszcze jedno pytani ...
jesli dotykałam narządów mojego chłopaka i czułam ze był lekko mokry a potem poszłam do toalety i ta samą reka się podcierałam to czy moge byc w ciazy ( przy czym po tych pieszczotach rak nie umyłam.) dopiero jak wyszłam z toalety .?
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Wto Paź 13, 2009 3:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a "podcierałaś " sie ręką czy papierem Evil or Very Mad .

Powrót do góry
kasanowa

PostWysłany: Wto Paź 13, 2009 3:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No papierem ale czy jest jakas możliwośc?
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Paź 13, 2009 3:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak tak bo plemniki maja skrzydelka i fruwają... wszędzie jest ich pełno nawet w papierze toaletowym :/ Nie wiedzialas?

Wystarczy poczytac ten temat i milion razy taki przypadek byl tutaj poruszany. Przydała by się książka z biologi do powtóki jak zachodzi się w ciąże.

Już nie mogę :/ Poprostu dzisiaj te dzieciaki chwytają się za coś o czym pojęcia nie mają a potem panika:| A wystarczyło by wziąść książke z biologi, albo chociaż poczytać kilka stron na forum... ale czytanie boli lepiej iść do łóżka.... znacznie ciekawsze nie?

Ale odpowiem po raz milionowy... tak w ciaze sie nie zachodzi. Koniec kropka... jak chcesz wiedziec jak to sie robi poczytaj

http://www.biomedical.pl/forum/jak-dochodzi-do-zaplodnienia-vt426.html
Moderator

PostWysłany: Wto Paź 13, 2009 3:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasanowa to pytanie było ironiczne... oj
Kolejne pytanie z tej serii zadane przez Ciebie setny raz będzie osunięte. Ile razy można wałkować ten temat. Wiesz ile byłoby ciąż gdyby w taki sposób sie zachodziło??? No pomyśl tak na chłopski rozum.
Mała _mi podała Ci link i tam sobie poczytaj. Koniec kropka.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 34 z 40