Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Paź 07, 2009 10:50 pm Temat postu: |
|
|
To chociaż byś regulamin przeczytał!!!Ten sam który zaakceptowałeś jak zakładałeś konto!
Nie zakładaj nowych tematów skoro są pokrewne!
Wracając do tematu:
1. Nie
2. Jeśli plemniki z prezerwatywy dostały się na rękę to jest możliwość. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zanahoria10
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 08, 2009 4:49 am Temat postu: |
|
|
Z ta niemoznoscia zajscia w ciaze bez wytrysku to ja bym byla ostrozna.
W trakcie seku, czy pieszczot w ogole z nasieniowodow wydostaje sie plyn, ktory moze zawierac plemniki. Wiec teoretycznie istnieje mozliwosc zaplodnienia kobiety bez ejakulacji. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasanowa
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 7:22 pm Temat postu: |
|
|
A czy jak chłopak oddał mocz na kawałek papieru i jak ja się nim podtarłam to czy moge zajsc w ciąże ; (( .? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 7:28 pm Temat postu: |
|
|
a nerki od kiedy produkują plemniki? nie ma takiej możliwości... _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 7:49 pm Temat postu: |
|
|
kasanowa kolejny raz zadajesz pytanie które zwala z nóg. Proszę poczytaj o tym jak dochodzi do zapłodnienia. Zajrzyj do książek a nie zabawiaj się w dorosłe rzeczy o których nie masz pojęcia . Rozumiem,że jesteś młodziutka i wszystko Cie interesuje ale chyba zbyt młoda na rozpoczynanie jakichkolwiek zabaw erotycznych skoro pytasz o TAKIE rzeczy. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasanowa
|
Wysłany: Wto Paź 13, 2009 2:57 pm Temat postu: |
|
|
To mam jeszcze jedno pytani ...
jesli dotykałam narządów mojego chłopaka i czułam ze był lekko mokry a potem poszłam do toalety i ta samą reka się podcierałam to czy moge byc w ciazy ( przy czym po tych pieszczotach rak nie umyłam.) dopiero jak wyszłam z toalety .? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Wto Paź 13, 2009 3:10 pm Temat postu: |
|
|
a "podcierałaś " sie ręką czy papierem . _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasanowa
|
Wysłany: Wto Paź 13, 2009 3:12 pm Temat postu: |
|
|
No papierem ale czy jest jakas możliwośc? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Paź 13, 2009 3:32 pm Temat postu: |
|
|
Tak tak bo plemniki maja skrzydelka i fruwają... wszędzie jest ich pełno nawet w papierze toaletowym :/ Nie wiedzialas?
Wystarczy poczytac ten temat i milion razy taki przypadek byl tutaj poruszany. Przydała by się książka z biologi do powtóki jak zachodzi się w ciąże.
Już nie mogę :/ Poprostu dzisiaj te dzieciaki chwytają się za coś o czym pojęcia nie mają a potem panika:| A wystarczyło by wziąść książke z biologi, albo chociaż poczytać kilka stron na forum... ale czytanie boli lepiej iść do łóżka.... znacznie ciekawsze nie?
Ale odpowiem po raz milionowy... tak w ciaze sie nie zachodzi. Koniec kropka... jak chcesz wiedziec jak to sie robi poczytaj
http://www.biomedical.pl/forum/jak-dochodzi-do-zaplodnienia-vt426.html _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Wto Paź 13, 2009 3:51 pm Temat postu: |
|
|
kasanowa to pytanie było ironiczne... oj
Kolejne pytanie z tej serii zadane przez Ciebie setny raz będzie osunięte. Ile razy można wałkować ten temat. Wiesz ile byłoby ciąż gdyby w taki sposób sie zachodziło??? No pomyśl tak na chłopski rozum.
Mała _mi podała Ci link i tam sobie poczytaj. Koniec kropka. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|