FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
magi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 1:42 am Temat postu: |
|
|
Same widzicie, co pisze Cris... Właśnie z powodu takich informacji nie mam ciągle pewności, czy wszystko ok... Istnieje ryzyko ciąży, przy jakimkolwiek kontakcie narządów płciowych.
Okres w końcu dostałam, ale trwał tylko 5 dni,z czego 3 dni było krwawienie, a pozostałe 2 tylko takie plamienie. Zazwyczaj miałam obfite okresy, więc znowu sie martwię...
Kobiety w ciąży mogą krwawić w dniach spodziewanej miesiączki przez pierwsze 3 a nawet 4 miesiące ciąży. Czy to krwawienie jest odróżnialne od miesiączki? Jak to wygląda? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
cykoria
|
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 3:26 am Temat postu: |
|
|
Witajcie.
Już sam mój nick nieśmiało wskazuje na obecny stan mojego umysłu. I cóż, nie będę owijała w bawełnę, nieco się obawiam, chociaż zdrowy rozsądek i logika mówią mi, że nie mam czego. Do rzeczy!
W ostatnią sobotę (24 I) pofiglowałam sobie z moim Kochanym. Petting. Pierwsze ruchy należały do niego. Nie będę kryła, że w pewnym momencie nasze "miejsca sekretne" znalazły się blisko siebie: penis obcierał się o mój pośladek (hm... raczej był przygniatany ), wargi sromowe mniejsze i większe - nie "pionowo", ale pod kątem, czułam raczej trzon prącia, a nie żołądź. Nie poczułam na sobie ani na nim żadnej cieczy, o wytrysku nie mogło być nawet mowy, ponieważ odbył się dużo później w moich ustach. Po sławetnym obcieraniu, które to tak wyprowadza mnie obecnie z psychicznej równowagi, cunnilingus, czyli popularna mineta oraz zabawy paluszkami. Mój Mężczyzna zarzeka się, że palce były czyste, ufam mu, bo wiem, że nie zrobiłby niczego nieodpowiedzialnego. I przyszła kolej na mnie, Kochany doszedł do wyżej wspomnianego wytrysku w moich ustach, następnie ułożyliśmy się obok siebie przytuleni w całkowicie bezpiecznym położeniu. Nie kontynuowaliśmy już później czułości.
Oto i minął tydzień... a ja zgłupiałam. Od wczoraj ogarnęły mnie istne urojenia. Wg wyliczeń powinnam jajeczkować, czuję kłucie i pobolewanie w okolicy lewego jajnika, czasem ból lekko promieniuje na podbrzusze - standard standardów. Jednak musiałam się zarzec, że to na pewno ciąża! Rano wypiłam sporą szklankę bardzo zimnej wody na pusty żołądek, poczułam się troszkę gorzej - proszę bardzo, oto i kolejny dowód, mdłości! Doszłam nawet do generowania bólu piersi na zawołanie, który co prawda zdaje się mijać kiedy stwierdzam, że wszczynam paranoję.
Ostatnia miesiączka - 11 I 2009, spóźniona o jakieś 4 dni. Cykl 35-dniowy. Wychodzi na to, że ryzyko zdarzyło się na przedpolu wczesnych dni płodnych.
Tak, mam w sobie coś z panikary, nie powinnam zawracać Wam głowy - są większe problemy, choćby pękające prezerwatywy. Jednak czułam, że muszę to z siebie wyrzucić, podzielić się z kimś dręczącymi obawami. Mój Kochany zapewnia mnie, że nie mam podstaw do obaw. W zasadzie wiem to i ja... Ale Drogie Kobietki - niektóre myśli są natarczywe i napastliwe, odgonić je można tylko z czyjąś pomocą.
W tym momencie czuję się bardzo dobrze, żadnych mdłości, nie wymiotowałam ani razu, nie zasłabłam, piersi nie bolą i wiecie... pisząc to nawet się uspokoiłam.
W zasadzie nie wierzę już w ryzyko wpadki, a jeśli nawet jakimś cudem - Dzidziuś będzie miał kochających jego i siebie młodych rodziców, którzy i tak się nie poddadzą i spełnią marzenia!
Liczę na Wasze opinie.
Byle do miesiączki!
Cieplutkie pozdrowienia,
Cykoria Strachliwa/Panikara. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 12:22 pm Temat postu: |
|
|
Magi bez paniki.... miesiaczka to miesiaczka, a plamienie to plamienie jest skąpe - jest o wiele mniejsze i różnica jest bardzo widoczna!
Cykoria w ciazy nie bedziesz ale powiem wam jedno kobietki....
A to co pisze Cris to ma troche racji, dlatego nawet Petting nie zwalnia ani factow ani z kobiet z myslenia. Troche rozsadku bo potem panikujecie niepotrzebnie, stresujecie sie przez co wam sie ten okres spoznia i jest jeszcze wieksza panika i lecicie do apteki po test. A czasem wystarczy przeanalizowac np. kiedy macie dni plodne. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
klakier_lubsko
|
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 6:03 pm Temat postu: |
|
|
a żeby było "śmieszniej" to ostatnio też robiła też i wyszło jej że nie jest w ciąży... i co teraz. ?? ehhhhhhh |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 6:55 pm Temat postu: |
|
|
Klakier wyslij dziewczyne na test z krwi!! Wynik da 100% pewnosc i nie bedzie sensu robic 1000 innych testow z moczu ktore lubia sie mylic. Jak dla mnie poprostu test byl wadliwy i dlatego wyszedl pozytywny. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
klakier_lubsko
|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 12:09 pm Temat postu: |
|
|
rozmawiałem z nią wczoraj i mówi "że wszystko ok z miesiączką" a do lekarze idzie za tydzień... i tak dalej mam stracha aż nie usłysze, że dostała drugiej z kolei już miesiączki... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 1:05 pm Temat postu: |
|
|
Jejciu to weź ją za frak zaprowadź do przychodni, laboratorium czy co tam bliżej macie, zapłać 30zł niech jej pobiorą krew i będziesz miał 100% odpowiedź. Bez stresu, bez oczekiwania na kolejny okres.
Czy to nie jest prostsze? I ile nerwów Ci oszczędzi... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 4:49 pm Temat postu: |
|
|
Popieram w pelni nowicjuszke! Wez sie zachowaj jak facet i idz z nia na badania z krwi a nie wkrecaj sobie bog wie czego. Test krwi da wam 100% pewnosc, a nie bedziesz sie facet meczyl niepotrzebnie. I tak tatusiem nie zostaniesz wg mnie - jeszcze przynajmniej nie teraz. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
.....
|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 3:05 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich
mam takie pytanie jak długo może spóźnic się okres.?
w styczniu okres miałam 12, więc w lutym powinnam dostac 8 (niedziela) a dzisiaj jest już 11 (środa) a okresu dalej nie ma..
w czwartek (5 luty) uprawiałam z chłopakiem petting, w piątek, sobote, niedziele i poniedziałek również.. studiuje w innym mieście i jak już zjedżam do domu, to nie możemy się sobą nacieszyc.
do wytrysku dochodziło, ale nigdy nie był w środku.
kończył na moim brzuchu.
nawet nie myślałam o ciąży, ale teraz jak spóźnia mi się okres, zaczynam miec wątpliwości, że może chłopak wcześniej przed wytyrkiem dotykał swojego penisa, a potem dotykał mnie w środku palcem.. nawet jak już było po wytrysku i jeśli się dotknął to przed kolejnym zbliżeniem i dotknięciem sie ponownie minęło na pewno pół godziny jak nie więcej, więc te plemniki na palcu nawet nie mogłyby przeżyc..
prosze o pomoc, bo zaczynac powoli histeryzowac.. w sumie miałam sporo stresu ostatnio-sesja, ale zazwyczaj mam regulanie okres a to już 3 dzień spoóźnienia..
czy istnieje jakieś ryzyko ciąży, jeśli wytrysk nigdy nie był w środku, ale możliwa jest ciąża wlaśnie poprzez jego palce jeśli dotykał swojego penisa wcześniej, przed wytryskiem.? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 4:06 pm Temat postu: |
|
|
może się czasem dużo spóźnić a stresy mają spory na to wpływ _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|