Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.4)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
.....

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lut 12, 2009 4:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuje za odpowiedź
a czy jest jakieś ryzyko ciąży.?
bo trace już zmysły....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Lut 12, 2009 4:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no, musiałby Twój chlopak wprowadzić duże ilości świeżej spermy do Twojej pochwy a nie było takiej sytuacji, więc wg mnie ryzyka nie ma
.....

PostWysłany: Czw Lut 12, 2009 6:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

.. on dotknął go jeszcze przed wytryskiem, po wytrysku już nie.
troche podniosłaś mnie na duchu, teraz nie zostało nic więcej jak czekac na okres.. do ilu dni czekac.? bo jak nie przyjdzie do tygodnia czasu, to moze lepiej pójsc do lekarza.? czy nie panikowac i cierpliwie czekac?
Powrót do góry
elisa666

PostWysłany: Czw Lut 12, 2009 7:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja mam pytanie moze troche nie na temat ale musze zapytac:) heh, czy przez to ze bylam chora (grypa) moze opoznic sie miesiaczka?
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Pią Lut 13, 2009 9:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak, podwyższona temperatura ciała (gorączka) może spowodowac opóźnienie miesiączki

PostWysłany: Pią Lut 13, 2009 5:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

.. dzisiaj przyszedł okres. dziękuje za pomoc. Smile
pozdrawiam :*
Powrót do góry
cykoria

PostWysłany: Pon Lut 16, 2009 12:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie ponownie, drogie Panie. Smile

Poczułam się zobowiązana napisać, co ze mną i moim błahym przypadkiem.

Otóż przed chwilą nadeszła miesiączka. Żywa krew. Smile

Dziękuję za łagodne potraktowanie mnie. Życzę dużo szczęścia! Smile
Powrót do góry
łucjaxxx

PostWysłany: Pon Lut 16, 2009 5:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prosze o odpowiedz!
wspolzylam z moim chlopakiem i umowilsmy sie ze w momencie osiagniecia szczytu przez niego- wyjdzie. I tak sie stalo ale wytrysnal ma moje plecy i posladki i nie wiem czy przypadkiem jakas czesc spermy nie splynela na zewnetrzne moje drogi rodne. JAKA JEST (i czy jest) MOŻLIWOSC ZAJSCIA W CIAZE?

Temat wydzielam i przenoszę do odpowiedniego działu i tematu.

Przeczytaj regulamin forum / nowicjuszka
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Lut 17, 2009 8:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lucjaxxx wszystko zalezy od tego czy masz regularne cykle, i ktory dzien cyklu to by. Bez tego to jak wrozenie z fusów. Jesli mialas dni plodne a sprema dostala sie chocby w okolice pochwy to sznase na ciaze sa.

PostWysłany: Sro Lut 18, 2009 7:24 pm    Temat postu: petting i spózniony okres Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam...mam pewien problem bo uprawiałam petting z moim chłopakiem <wyliczyłam ze sa to dni niepłodne> ...w trakcie tego on doszeł ale sperma poleciałą na moj brzuch... po tym zakonczylismy starannie sie wytarłam .......pozniej nic nie było...teraz spóźnia mi sie okres...2 dni... ostatnio przezywam duzy stres...nie wiem co mam o tym myslec czy moge byc w ciazy???? Sad

--- przenosze do pokrewnego --- Pituszka
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 6 z 40