Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia??

Idź do strony 1, 2, 3 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kamilka54

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 2:16 pm    Temat postu: Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uprawiałam z chłopakiem peeting.Dotykałam jego członka i jednym palcem dotkełam tej wydzieliny którą on ma przed wytryskiem.Wytarłam palec o spodnie.Po jakiś 20 minutach po tym zdarzeniu w domku dotknełam palcem pochwe.Jak wracaliśmy było dosyc zimno jakieś 10 stopni i czy plemniki przetrwały by na suchym,wytartym palcu w takiej temperaturze przez 20 minut?? Proszę o odpowiedź bo boję się że mogę byc przez to w ciąży.I dodam jeszcze że był to 7 października a okresu mam dostac 13 października więc był to dzień nie płodny.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 3:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

plemniki nie sa kaskaderami i nie potrafily by przetrwac w takich warunkach wiec wedlug mnie nie jestes w ciazy, ale jesli dreczy Ciebie to to dla swietego spokoju zrob sobie test.
Powrót do góry
Kamilka54

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 4:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I teraz bolą mnie jajniki i czuje jak bym miała jakiś kamień w żołądku czy to mogą byc objawy ciąży??? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 4:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sluchaj moze przeziebilas je sobie albo masz jakies problemy.wedlug mnie nie ma zadnych sznas ale nie martw sie ja tez zawsz panikuje.ja kochalam sie z factem miesiac temu, po 3-ech tyg dostalam okres, zrobilam test i wynik wyszedl negatywny ale tez mam obawy.poza tym jakos dziwnie sie czuje.czasami robi mi sie nie dobrze ale nie wiem czy sobie nie wmawiam i nie wariuje bo duzo sie tutaj naczytalam.jak myslisz czy u mnie jest jaka szansa na ciaze?prosze o szczerza odpowiedz...
Powrót do góry
Kamilka54

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 4:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Więc nie martw się bo według mnie w ciąży nie jesteś na 99,9%.Skoro test wyszedł negatywnie i masz okres to znaczy że jest spoko.A kwestia tych zawrotów to tylko nerwy.... Gorzej ze mnąSadSad Boje się okropnie a okresu spodziewam się dopiero za 5 dni...a zresztą i tak mi się przesunie przez ten stres...Sad
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 5:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kamilko!Ty tez sie nie przejmuj naprawe.stres nam nie pomaga ale szkodzi nam na zdrowie.jesli chcesz sie lepiej czuc to po prostu zrob test ale napewno bedzie wszystko dobrze.wiesz co mnie tlyko zastanawia.niektore panny pisza ze mial niby "okres"(wydaje mi sie ze byly to raczej krwawienia lub plamienia)i byly w ciazy i to sa wyjatki a jak ja bede tym wyjatkiem?Sad
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 5:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kamilka54 z tego co opisujesz - nie ma szans abyś zaszła w ciąże.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 5:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proszę niech ktoś jeszcze luknie na moją sytuacje i napisze czy mogę byc przez coś takiego w ciąży???SadSad Wiem że nie jest tak łatwo zajśc w ciąże ale zawsze są jakies "ale".... Sad Crying or Very sad
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 5:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale sa ale nie w takim przypadku.To jest zwyczajnie niemożliwe.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Paź 09, 2006 5:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale wiesz ja wprowadziłam palec do pochwy na 0.5cm najwięcej.Tylko koniuszek.Wiem że tam było malutko plemników ale zawsze coś.Zresztą one zgineły w tych warunkach???
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 1 z 42