Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kamilka54
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 2:16 pm Temat postu: Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? |
|
|
Uprawiałam z chłopakiem peeting.Dotykałam jego członka i jednym palcem dotkełam tej wydzieliny którą on ma przed wytryskiem.Wytarłam palec o spodnie.Po jakiś 20 minutach po tym zdarzeniu w domku dotknełam palcem pochwe.Jak wracaliśmy było dosyc zimno jakieś 10 stopni i czy plemniki przetrwały by na suchym,wytartym palcu w takiej temperaturze przez 20 minut?? Proszę o odpowiedź bo boję się że mogę byc przez to w ciąży.I dodam jeszcze że był to 7 października a okresu mam dostac 13 października więc był to dzień nie płodny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 3:43 pm Temat postu: |
|
|
plemniki nie sa kaskaderami i nie potrafily by przetrwac w takich warunkach wiec wedlug mnie nie jestes w ciazy, ale jesli dreczy Ciebie to to dla swietego spokoju zrob sobie test. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamilka54
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 4:21 pm Temat postu: |
|
|
I teraz bolą mnie jajniki i czuje jak bym miała jakiś kamień w żołądku czy to mogą byc objawy ciąży??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 4:32 pm Temat postu: |
|
|
sluchaj moze przeziebilas je sobie albo masz jakies problemy.wedlug mnie nie ma zadnych sznas ale nie martw sie ja tez zawsz panikuje.ja kochalam sie z factem miesiac temu, po 3-ech tyg dostalam okres, zrobilam test i wynik wyszedl negatywny ale tez mam obawy.poza tym jakos dziwnie sie czuje.czasami robi mi sie nie dobrze ale nie wiem czy sobie nie wmawiam i nie wariuje bo duzo sie tutaj naczytalam.jak myslisz czy u mnie jest jaka szansa na ciaze?prosze o szczerza odpowiedz... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamilka54
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 4:54 pm Temat postu: |
|
|
Więc nie martw się bo według mnie w ciąży nie jesteś na 99,9%.Skoro test wyszedł negatywnie i masz okres to znaczy że jest spoko.A kwestia tych zawrotów to tylko nerwy.... Gorzej ze mną Boje się okropnie a okresu spodziewam się dopiero za 5 dni...a zresztą i tak mi się przesunie przez ten stres... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 5:05 pm Temat postu: |
|
|
Kamilko!Ty tez sie nie przejmuj naprawe.stres nam nie pomaga ale szkodzi nam na zdrowie.jesli chcesz sie lepiej czuc to po prostu zrob test ale napewno bedzie wszystko dobrze.wiesz co mnie tlyko zastanawia.niektore panny pisza ze mial niby "okres"(wydaje mi sie ze byly to raczej krwawienia lub plamienia)i byly w ciazy i to sa wyjatki a jak ja bede tym wyjatkiem? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 5:06 pm Temat postu: |
|
|
Kamilka54 z tego co opisujesz - nie ma szans abyś zaszła w ciąże. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 5:06 pm Temat postu: |
|
|
Proszę niech ktoś jeszcze luknie na moją sytuacje i napisze czy mogę byc przez coś takiego w ciąży??? Wiem że nie jest tak łatwo zajśc w ciąże ale zawsze są jakies "ale".... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 5:08 pm Temat postu: |
|
|
ale sa ale nie w takim przypadku.To jest zwyczajnie niemożliwe. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 5:11 pm Temat postu: |
|
|
Ale wiesz ja wprowadziłam palec do pochwy na 0.5cm najwięcej.Tylko koniuszek.Wiem że tam było malutko plemników ale zawsze coś.Zresztą one zgineły w tych warunkach??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|