Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 11:09 pm Temat postu: |
|
|
yyyy przez sex oralny w ciaze? napewno nie ! tak samo anal odpada jedynie poprzez stosunek płciowy i wytrysk w srodku o jejaaaa po oc ja to tłumacze?! chyba nie sa tu dzieci poniżej 12lat? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
AlienghosT
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 11:35 pm Temat postu: Re: Problem... |
|
|
AlienghosT napisał: | Uprawialismy sex oralny i skonczylem u niej w ustach. Po tym piescilem ja palcami, ktore ona czasem oblizywala. Dodam ze akurat wtedy miala dni plodne - miesiaczke miala 21.10 a to dzialo sie 3.11 cykle ma 28 dniowe. Dzis zrobila test ciazowy - wyszedl negatywnie ale na wielu innych forach przeczytalem ze nie nalezy im ufac. Czy zaplodnienie jest mozliwe w takim przypadku ? |
Czytac - postawa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Max1508
|
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 11:38 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich!
Mam taki problem, moja dziewczyna miała dni płodne. Pewnej nocy leżeliśmy kolo siebie. Było na tyle miło że wyciekła mi ciecz która wycieka przed wytryskiem. Byliśmy w pidżamach i jak leżałem koło niej to dotykałem ja przypadkiem koncówką penisa (podkreślam że cały czas mieliśmy gatki na sobie) w takie pewne kobiece miejsce (na pewno wiecie o co chodzi, a wszedł w głębokość 1,5 cm i miałem wilgotne gatki ;/). Boimy się że może zostać zapłodniona. jakie są szanse zapłodnienia? bardzo proszę o pomoc szybką. Pozdrawiam
dodam że chyba raczej takiego typy przypadek jest chyba zaliczany do peetingu? Co pani WIND o tym myśli?
----edited by emilka----
posty zostały połączone
---edit by Wind_Of_Hope---
Max nie pisz kilkunastu tych samych postow w roznych działach. to nie ma sensu. Jeden pozostawiam-reszte kasuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Nie Lis 11, 2007 12:12 am Temat postu: |
|
|
takiego typu przypadek nie jest zaliczany do niczego;]
mozna to porównac do przypadkowego złapania Pani w autobusie za cycka;] wybaczcie kolokwializm ;]
przecież tylko jej dotknołes:D przez ubranie;] i to przez przypadek:d |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lis 11, 2007 1:09 pm Temat postu: |
|
|
Max juz Ci odpisałam na PM,ale powtorze: wg mnie nie ma mozliwosci zajscia w ciaze przez majty? no niby jak? heh. zalezy jeszcze czy miala owulacje czy była tuz po co do plemnikow to pojawiaja sie dopiero przed wytryskiem, podniecenie to płyn pochodzacy z prostaty
Temat zamykam z uwagi na przekroczenie 40 stron. Otwieram kolejna czesc.
http://www.biomedical.pl/forum/czy-przez-peeting-moze-dojsc-do-zaplodnienia-part2-vt6251.html
|
|
|
|