Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2007 10:05 pm Temat postu: |
|
|
no na pewno...
mam nadzieje ze ona wie mniej wiecej ze nie dostalo sie do drog rodnych nasienie... bo jezeli tak to w polaczeniu z dniami plodnymi szanse na ciaze sa... ale jak mowi ze wytrysku w srodku nie bylo to ja bym byla nieco spokojna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wiolusiaaa17
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 10:40 am Temat postu: dostałam okres:) |
|
|
u mnie sie juz wyjasniło własnie dostałam okres:) bardzo sie ciesze:)i dziekuje a moja kolezanka dalej sie martwi.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamira
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 12:12 pm Temat postu: dziewica a peeting??? |
|
|
czesc mam takie pytanie ktore strasznie mnie nurtuje. JESTEM DZIEWICA!! uprawialam z moim chłopakiem peeting. jego penis wchodził delikatniew do mojej pochwy. Czy ja moglam zajsc w ciaze jesli jego sperma dostala sie w miejsce miedzy wejsciem do pochwy a blona dziewiczą??? czy istnieje mozliwosc zajscia w ciaze jesli to byly moje dni plodne??? blagam niech ktos mi odpowie na moje pytanie jak najszybciej;(
-----edited by emilka-----
nie wstwiaj wiecej niż 3ech znaków przestankowych obok siebie
---edit by Pituszka
Temat przenosze do tematu pokrewnego."Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia??" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 12:22 pm Temat postu: |
|
|
Tak, istnieje taka możliwość.. a zważając na to, że były to Twoje dni płodne.
Swoją drogą - błona dziewicza nie zabezpiecza Cię przed zajściem w ciążę. (ludzie wytłuczcie sobie ten mit z głowy, że dziewica nie może wpaść!!) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 1:22 pm Temat postu: |
|
|
no własnie kolejne bezmyslne działanie...błona to nie tarcza ktora odbije plemniki. nie rozumiem jak mozna doprowadzic do takiej sytuacji? . przeciez dni płodne to bardzo duze ryzyko. jesli tej spermy było duzo i na dodatek owulacja tuz tuz to nie zdziw sie jak okresu nie bedzie...<ola boga>,brak słow _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamira
|
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 1:58 pm Temat postu: |
|
|
to bylo tak ze on wytrysk mial dopiero po calej zabawie, nie kiedy dotykal mnie czlonkiem. Lecz ja slyszalam ze clopaki czesto nie czuja kiedy sperma wycieka z czlonka jeszcze przed wytryskiem i boje sie ze podczas zabawy moglo mu troszke spermy wyleciec do mojej pochwy co o tym sadzicie?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 4:08 pm Temat postu: |
|
|
czyli nie mial wytrysku na twoje narzady plciowe tak??
zapewniam cie ze wytrysk fafeci czuja, jedynie kropelkowania nie czuc , a to wystepuje na kilka sekund przed wytryskiem - nie u wszystkich mezczyzn ale u wiekszoci... nastepuje po sobie wiec jak jest kropelkowanie to wytrysku juz nie da sie powstrzymac...
jezeli byl wytrysk bezposredni na twoje narzady to tak jak dziewczyny napisaly wyzej ryzyko jest ale jak bylo to gdzies poza twoimi narzadami to mysle ze nie ma sie czym martwic jezeli sperma nie dostala sie do pochwy to jest ok.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
paranoiczka
|
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 8:22 am Temat postu: |
|
|
Mam takie pytanie...czy jest możliwość żebym zaszła w ciążę jeśli pieściłam się z moim facetem ja byłam naga a on w bokserkach i dzinsach...nie miał wytrysku ale jego spodnie były wilgotne i on ocierał się o mnie..następnie dotknęłam jego penisa ale nie główki i nic mokrego nie miałam na rękach ale po powrocie do domu (po jakiejś godzinie) dotknęłam tą ręką pochwy...czy mogę być w ciąży? dzisiaj powinnam dostać okres, ale cos mnie ściska w żołądku, nie umiem spać, nie mam apetytu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 9:19 am Temat postu: |
|
|
nie bylo wytrysku nie ma ciazy chyba ze jestes wiatropylna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
paranoiczka
|
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 9:39 am Temat postu: |
|
|
Plemniki raczej nie mogą przejść przez dzinsy(prawda?) ale i tak cholernie się stresuje..już bym dostała ten okres.. ile plemników jest potrzebnych do zapłodnienia? bo przecież w płynie przedejakulacyjnym też są plemniki! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|