Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 6:05 pm Temat postu: |
|
|
paranoiczka do zaplodnienia nie dojdzie w taki sposob jak napisalas, to niemozliwe.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
paranoiczka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 7:35 pm Temat postu: |
|
|
ooo...to mnie uspokoiło może teraz zasnę..czekam na okres.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamilka54
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 8:57 am Temat postu: |
|
|
paranoiczka napisał: | bo przecież w płynie przedejakulacyjnym też są plemniki! |
Hmmm zastanawia mnie czy to stwierdzenie jest prawdziwe? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 11:28 am Temat postu: |
|
|
jest ale plemniki w tym płynie pojawiaja sie przed samym wytryskiem wczesniej nie ma mowy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 1:07 pm Temat postu: |
|
|
paranoiczka napisał: | Plemniki raczej nie mogą przejść przez dzinsy(prawda?) ale i tak cholernie się stresuje..już bym dostała ten okres.. ile plemników jest potrzebnych do zapłodnienia? bo przecież w płynie przedejakulacyjnym też są plemniki! |
to jest właśnie jeden z przykładów na jakim poziomie edukacja seksualna w Polsce... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nieśmiała_7094
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 9:34 pm Temat postu: pomóżcie |
|
|
mam pytanie do doświadczonych bo ja do nich nie należe czy jest możliwe gdy chłopak wchodziłwe mnie palcem, nie miał wytrysku i czy istnieje możliwość że mógł przenieść plemniki na palcu które mogły mnie zapłodnić??? czy istnieje wogóle możliwość zapłodnienia gdy nie ma wytrysku??? wiem że to może głupie pytanie ale prosze pomóżcie bo okres mi się jużtroche spóźnia
[color=green]
-----edited by emilka----
temat przyłączyłam do pokrewnego[/color] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 11:01 pm Temat postu: |
|
|
nieśmiała napisał: | czy istnieje wogóle możliwość zapłodnienia gdy nie ma wytrysku??? wiem że to może głupie pytanie ale prosze pomóżcie bo okres mi się jużtroche spóźnia |
Chryste panie ! jak moze dojsc do zapłodnienia bez wytrysku w głowie sie nie miesci ze ludzie ida do łozka nie myslac o konsekwencjach . Nie zajdziesz w ciaze bez wytrysku- tym bardziej przez palec...chyba ze facet ma megaaa megaa szybkie paluchy i tone spermy na nich . okres spoznia sie od ciagłego stresu...zacznij myslec pozytywnie. moja rada- przeczytaj wszystkie posty na tym forum dotyczace ciazy. moze Twoja wiedza bedzie wieksza... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 1:34 am Temat postu: |
|
|
hehe normalnie dezinformacja jest wszechobecna ciekaw jestem ile koleżanka ma lat mnie to szczerze mówiąc zadziwia w pewien sposób jak można choć w minimalny stopniu nie zaintereswoać sie własnym ciałem i podstawowymi czynnościami fizjologicznymi i ich mechanizmami i konsekwencjami pewnych akcji;] to jest tak jak by dać 5 letniemu dziecku prowadzic samochód na autostradzie;] raz nie wie o co chodzi 2 świetnie sie bawi 3 ale nie za długo...
wróć! dezinformacja to złe określenie ignorancja lepiej tu pasuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 2:34 pm Temat postu: |
|
|
No właśnie o tym był mój poprzedni post w tym temacie.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
AlienghosT
|
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 8:50 pm Temat postu: Problem... |
|
|
Witam. Moja sytuacja wyglada nastepujaco. Ostatnio wraz z moja partnerka zabawialismy sie nawzajem. Uprawialismy sex oralny i skonczylem u niej w ustach. Po tym piescilem ja palcami, ktore ona czasem oblizywala. Dodam ze akurat wtedy miala dni plodne - miesiaczke miala 21.10 a to dzialo sie 3.11 cykle ma 28 dniowe. Dzis zrobila test ciazowy - wyszedl negatywnie ale na wielu innych forach przeczytalem ze nie nalezy im ufac. Czy zaplodnienie jest mozliwe w takim przypadku ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|