Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Depilacja - Temat zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 14, 15, 16  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Wrz 04, 2009 1:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może kupujesz zły wosk...Albo go zbyt lekko/ zbyt mocno rozgrzewasz...

Ja używam różnych wosków, ale zawsze do skóry wrażliwej...Sprawdzają się wszędzie...
arlet

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Wrz 07, 2009 12:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w sumie kupuje dobry. nie oszczedzam. kiedys kupilam tani to w ogole nic nie wyrywal. ale jaks na wasiku zalezy od dnia czesem mi wyrywa ze skora a wlosy jakos nie do konca dokladnie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Pon Wrz 07, 2009 7:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiesz drogi nie znaczy dobry Wink wiem z doświadczenia Smile

A co do wyrywania...Bo to też zależy od dnia cyklu...Cały organizm na to reaguje Smile I w pewnych jego okresach wszystko jest wrażliwsze Smile

Musisz poobserwować siebie Smile I zobaczyć kiedy jest całkiem ok Smile
arlet

PostWysłany: Sro Wrz 09, 2009 9:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem ze drogi nie musi znaczyc dobry. ale kiedys kupowalam veet tez do nog i byl dla mnei najlepszy. potem jak kupilam jakis polski i duzo tanszy to okazal sie beznadziejny. proboje najpierw dobrze odtluscic miejsce depilacji bo inaczej to wosk nie chce odejsc.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Wrz 09, 2009 1:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kiedyś też kupiłam sobie veet i jakis inny i ten drugi śmierdział tak strasznie, że uzyłam go tylko raz i od razu poszedł do kosza Very Happy niemniej veet też nie był rewelacyjny, więc wolę depilator
zagubiona_ona

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sro Wrz 09, 2009 5:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

próbowałam wczoraj nogi woskiem depilować tym Sorayi dla wrażliwej skóry.
hm sporo włosków nie złapał...
a jak próbowałam depilować woskiem okolice bikini to hm miejsca gdzie woskiem wyrwałam włoski słabo odrastają Very Happy oj chyba jednak okolice bikini będę woskiem traktowaćSmile

Riverside - Schizophrenic Prayer
Powrót do góry
anonimowy1983

PostWysłany: Nie Paź 11, 2009 5:07 pm    Temat postu: Depilacja miejsc intymnych Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Drogie panie mam do Was być może nie codzienne pytanie, ale to forum powstało i służy do takich celów. Liczę na Waszą odpowiedź.

Czego używacie do depilacji miejsc intymnych? Czy to kwestia mody lub ze względów higienicznych pomińmy. Osobiście uznaje drugi powód. Co robicie, że te okolice u kobiet są tak delikatne po depilacji i nie widać odradzających się włosów. Co stosujecie? jakieś kremy, które powodują wypadanie włosów, depilator, czy tradycyjną maszynkę do golenia. Jak to jest?

Proszę umieszczac posty w istniejacych juz tematach.
Post przenoszę w odpowiednie miejsce
Mala_mi
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Nie Paź 11, 2009 9:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja osobiście stosuję wosk. Robię raz i mam spokój na miesiąc.

Maszynki osobiście nie polecam, bo włoski szybko odrastają.

Kremy do depilacji...To samo co z goleniem maszynką,...Tyle tylko, że często trzeba poprawiać maszynką jednak...

Depilatorem próbowałam, ale jednak woskiem idzie szybciej i mniej boleśnie Smile
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Paź 12, 2009 10:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja stosuje depilator i jest ok. Włoski odrastają pojedynczo i wtedy traktuje je pęsetą Wink. Maszynką tylko te "głębsze" miejsca bo wyrywanie straaasznie boli Wink

Powrót do góry
anonimowy1983

PostWysłany: Pon Paź 12, 2009 7:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jaki krem polecacie?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 14, 15, 16  Następny
Strona 9 z 16