Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agnieszka8371
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 6:06 pm Temat postu: Diane 35 |
|
|
Przeczytałam odpowiedź Dominiki i....Nie wiem czy to ma reż związek z przyjmowaniem Diany, ale...jak przestałam ją brać, to pojawiła mi sie torbiel na jajniku Nie wiem czy to był akurat skutek zażywania Diany...na szczęście torbiel pękła, ale i tak jestem pod stała opieką ginekologa.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 8:47 pm Temat postu: |
|
|
Agnieszko niestety praktycznie wszystko to co napisalam bylo wina Diany I wszystkie znaki na niebie i ziemi potwierdzone zreszta badaniami tego dowiodly..
Nie chce tu nikogo jakos zniechecac to tego produktu, bo moze bylam "przypadkiem odosobnionym" ale chcialam tylko ostrzec was dziewczyny ze Chormony to powazna ingerencja w organizm i trzeba baaaaaardzo uwazac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Agnieszka8371
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 9:49 pm Temat postu: Diane 35 |
|
|
Dominiko skoro u Ciebie wystąpiło coś takiego i podobnego u mnie, to nie jesteś odosobnionym przypadkiem....wiesz mam problem z cera i naprawde już nie wiem co mam robić |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 10:19 pm Temat postu: |
|
|
Wiem ze na tradzik chorony sa dosc skuteczne, ale ja radzilam z nim sobie innymi sposobami i tez przynosilo to dobry skutek.
Wiec tak:
Polecam Ci herbate z bratka do picia albo w formie tabletek. Ona ze tak powiem zajmie sie tradzikiem "od srodka" , oczysci wszystko. Dostaniesz te produkty w aptece bez recepty.
Potem polecam Ci dwie masci: Metronidazol Zel(na recepte niestety) ale jest bardzo skuteczny. I Benzacne juz bez recepty za ok. 11zl. Sa dwa rodzaje benzacne: Mocniejszy i slabszy, jezeli masz duzo wypryskow raczej o charakterze ropnym to polecam ten mocniejszy, Jesli natomiast tradzik nie jest bardzo mocny, nie robia Ci sie "wypryski giganty" to polecam ta slabsza wersje.
Dobry jest tez plyn do przemywania wypryskow Afonis Afrodyta dostaniesz w aptece bez recepty.
Ponadto polecam oczyszczanie twarzy u kosmetyczki. Taki zabieg powtarza sie srednio co 1-2 miesiecy i naprawde daje efekt. Mnie bardzo pomogly te zabiegi.
Pozatym staraj unikac solarium, poniewaz najpierw wypryski troche sie zasuszaja ale potem jest jeszcze gorzej.
Rob sobie raz w tygodniu pilling, najlepiej enzymatyczny.
Jak jeszcze cos mi sie przypomni to napewno napisze
----edited by emilka-----
dziewuszki, takie porady to może w innym dziale:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maniam
|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 9:44 am Temat postu: tabletki, nadżerka, plamienie |
|
|
Mam takie pytanie: a mianowicie od 7 dni biore tabletki antykoncepcyjne Diane 35 to sa moje pierwsze tabletki i zauwazyłam ze w sluzie pojawiaja sie niewielkie ilosci krwi. Czy to normalne??
Czy ma to zwiazek z tabletkami czy moze byc takze wywołane nadżerka??
Do lekarza ide dopiero w przyszłym tygodniu.
Z góry dzieki za odpowiedz.
-----edited by emilka----
temat przyłączam do tematu, dotyczącego tabletek Diane 35 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 12:32 pm Temat postu: |
|
|
plamienia podczas pierwszych trzech opakowań tabletek są dopuszczalne. wydaje mi się, że to od diane _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maniam
|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 4:58 pm Temat postu: |
|
|
dzięki:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sandrusia1989
|
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 1:24 pm Temat postu: diana35 A WLOSy |
|
|
Mam pytanie od nosnie DIANY 35 biore juz pol roku wczesniej tez bralam ale mialam dluga przerwe zauwaaylam ze bardzo mi wyCHODZA wlosy czy to moze byc przez te tabletki a moze mala ilosc zelaza ???
-------edited by emilka---------
temat przyłączyłam do zbiorczego, dotyczącego tych tabletek |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 8:50 pm Temat postu: |
|
|
może tabletki, może zła dieta, kto wie? możesz zrobić badania, zobaczyć czy nie masz jakiś niedoborów a potem się zastanawiaj nad skutkami tabletek. też prawda, że przy stosowaniu hormonów jest większe zapotrzebowanie na niektóre pierwiastki i substancje mineralne _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Natalia1989
|
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 11:40 am Temat postu: info dla niedoświadczonej |
|
|
mam problem, niestety w tej chwili nie moge sie skonsultowac z ginekologiem i prosze o rade-biore tabletki antykoncepcyjne Diana35 od 3 lat,jednakze nigdy nie korzystalam z tego typu antykoncepcji poniewaz sie balam, a moim celem brania tych pigulek bylo zapobiaganie trądzika:/tabletki biore od tego miesiaca o tej samej godzinie.Niedawno przespalam sie z chlopakiem bez prezerwatywy, co prawda nie doszlo do erekcji wewnatrz mnie ale przeciez podczas stosunku mezczyzna sie podnieca i wycieka mu ten "śluz"czy tam nie znajduja sie grozne dla mnie plemniki??prosze pilnie o rade. I mam jeszcze jedno pytanie czy nie za dlugo biore te tabletki?? Przez to ze wmawiam sobie ze jestem w ciazy moj organiz poprostu nie ma juz sil-jestem ospala i nie mam takiej energii.
-------edited by emilka---------
temat przyłączyłam do zbiorczego, dotyczącego tych tabletek |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|