Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sarsaparilla
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Cze 28, 2014 1:28 pm Temat postu: |
|
|
Oczywiście że cudowne dietki nie istnieją do wszystkiego dochodzi się powoli i trzeba oczywiście troszkę samodyscypliny żeby nie ulegać pokusom. Mnie tego nauczył mój obecny partner który to zdrowo się odżywia już od wielu lat. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikusia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2014 8:42 pm Temat postu: |
|
|
Ja już dużlo diet przeszłam, a nawet można powiedzieć że przetrwałam bo niektóre były bardzo wykończające. Ostatnecznie skończyłam na cambridge i jakbym mogła cofnąć czas to od razu bym z niej korzystała bo działa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sarsaparilla
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Lip 02, 2014 2:13 pm Temat postu: |
|
|
Mikusia a mogłabyś zdradzić jaki jest sekret diety cambridge ? jakie są jej główne założenia ? i ile udało ci się dzięki niej zrzucić ? bo ogólnie coraz więcej pozytywnych opinii słyszę na jej temat. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ada93
|
Wysłany: Pon Lut 23, 2015 9:54 pm Temat postu: |
|
|
Dokładnie, też jestem ciekawa, bardzo proszę o odpowiedź |
|
Powrót do góry |
|
|
|
galos
|
Wysłany: Wto Lut 24, 2015 2:40 pm Temat postu: |
|
|
Często nie potrzeba żadnej konkretnej diety, tylko ogarnięcia swoich nawyków żywieniowych. Powinno się jeść 5, 6 mniejszych posiłków dziennie, co 3-4 godziny, a to posiłki powinny być w zdrowe i pożywne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KasiaeM124
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2015 1:45 pm Temat postu: |
|
|
Zalezy jakie diety stosuje. Bo dieta to ogólnie styl życia a odchudzanie to co innego:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rariki
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2015 10:35 pm Temat postu: |
|
|
bo filozofię jedzenia powinno zmieniać się na dłuższą metę, a nie stosować dietę dwutygodniową i potem wracać do starych nawyków... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Beza111
|
Wysłany: Czw Sty 21, 2016 2:17 pm Temat postu: |
|
|
KasiaeM124 napisał: | Zalezy jakie diety stosuje. Bo dieta to ogólnie styl życia a odchudzanie to co innego:) |
Otóż to, Pani ma rację. Kończe właśnie studia pierszego stopnia z dietetyki w Wyższej Szkole Przedsiębiorczości w Warszawie i wiem, że na naszą "dietę" pracujemy sami. To od nas zależy jakie sobie wypracujemy nawykiżywieniowe, po części od nas zależy jak też wyglądamy. Nauczyłam się dużo na tym kierunku i wiem, że odżywianie i jego sposób to coś bardzo ważnego w naszym życiu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lilianka70
|
Wysłany: Pią Sty 29, 2016 4:42 pm Temat postu: Luśka |
|
|
Jak ktoś samemu nie umie się zabrać za swoją dietę to nie ma co, bo można sobie zaszkodzić...Ja się nachodziłam już po dietetykach na Lubelszczyźnie i dopiero jak trafiłam do pani [zakaz reklamy na forum] to udało mi się schudnąć z głową i tak żeby sama dieta nie była dla mnie uciążliwa, a wręcz prosta, łatwa i przyjemna Do tego fachowa pomoc, wszystko w komfortowej i miłej atmosferze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marcelo
|
Wysłany: Pon Lut 01, 2016 12:44 am Temat postu: |
|
|
Proszę Was, ja już chyba nie wierzę w żadne diety typu CUD, ćwiczenia, normalne ale zdrowe odżywianie, brak używek i żyje się lepiej:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|