Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Dieta cud - szkodliwość

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Zdrowy tryb życia i medycyna naturalna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sarsaparilla

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Cze 28, 2014 1:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oczywiście że cudowne dietki nie istnieją Smile do wszystkiego dochodzi się powoli i trzeba oczywiście troszkę samodyscypliny żeby nie ulegać pokusom. Mnie tego nauczył mój obecny partner który to zdrowo się odżywia już od wielu lat.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mikusia

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Cze 30, 2014 8:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja już dużlo diet przeszłam, a nawet można powiedzieć że przetrwałam bo niektóre były bardzo wykończające. Ostatnecznie skończyłam na cambridge i jakbym mogła cofnąć czas to od razu bym z niej korzystała bo działa.
Powrót do góry
Sarsaparilla

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Lip 02, 2014 2:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mikusia a mogłabyś zdradzić jaki jest sekret diety cambridge ? Smile jakie są jej główne założenia ? i ile udało ci się dzięki niej zrzucić ? bo ogólnie coraz więcej pozytywnych opinii słyszę na jej temat.
Powrót do góry
ada93

PostWysłany: Pon Lut 23, 2015 9:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokładnie, też jestem ciekawa, bardzo proszę o odpowiedź Smile
Powrót do góry
galos

PostWysłany: Wto Lut 24, 2015 2:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Często nie potrzeba żadnej konkretnej diety, tylko ogarnięcia swoich nawyków żywieniowych. Powinno się jeść 5, 6 mniejszych posiłków dziennie, co 3-4 godziny, a to posiłki powinny być w zdrowe i pożywne Smile
Powrót do góry
KasiaeM124

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pon Gru 14, 2015 1:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zalezy jakie diety stosuje. Bo dieta to ogólnie styl życia a odchudzanie to co innego:)
Powrót do góry
rariki

PostWysłany: Pon Gru 14, 2015 10:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bo filozofię jedzenia powinno zmieniać się na dłuższą metę, a nie stosować dietę dwutygodniową i potem wracać do starych nawyków...
Powrót do góry
Beza111

PostWysłany: Czw Sty 21, 2016 2:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

KasiaeM124 napisał:
Zalezy jakie diety stosuje. Bo dieta to ogólnie styl życia a odchudzanie to co innego:)

Otóż to, Pani ma rację. Kończe właśnie studia pierszego stopnia z dietetyki w Wyższej Szkole Przedsiębiorczości w Warszawie i wiem, że na naszą "dietę" pracujemy sami. To od nas zależy jakie sobie wypracujemy nawykiżywieniowe, po części od nas zależy jak też wyglądamy. Nauczyłam się dużo na tym kierunku i wiem, że odżywianie i jego sposób to coś bardzo ważnego w naszym życiu.
Powrót do góry
Lilianka70

PostWysłany: Pią Sty 29, 2016 4:42 pm    Temat postu: Luśka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak ktoś samemu nie umie się zabrać za swoją dietę to nie ma co, bo można sobie zaszkodzić...Ja się nachodziłam już po dietetykach na Lubelszczyźnie i dopiero jak trafiłam do pani [zakaz reklamy na forum] to udało mi się schudnąć z głową i tak żeby sama dieta nie była dla mnie uciążliwa, a wręcz prosta, łatwa i przyjemna Smile Do tego fachowa pomoc, wszystko w komfortowej i miłej atmosferze Smile
Powrót do góry
marcelo

PostWysłany: Pon Lut 01, 2016 12:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proszę Was, ja już chyba nie wierzę w żadne diety typu CUD, ćwiczenia, normalne ale zdrowe odżywianie, brak używek i żyje się lepiej:)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Zdrowy tryb życia i medycyna naturalna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Strona 6 z 8