Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Dni płodne i niepłodne- temat specjalny (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 53, 54, 55  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Lip 13, 2007 7:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fever jesli ma tak długie cykle to jej dni płodne wypadna miedzy 23-30 Lipiec Wink 7 dni to na bank przy 28dniowym cyklu. nie wiem jak jest w tak długich,wole nie mieszac. Ale 3 to spokojnie mozecie Razz Z reszta ona musi czuc to po sobie Smile przynajmniej ja tak mam.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Fever

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Lip 13, 2007 8:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm czyli po miesiaczce ma dni nieplodne ? z tego mam rozumiec? my i tak zawsze z zabezpieczeniem to robimy, ale ciekawosc zrzera i moze w przyszlosci Wink tak czytam i czytam i wszystko sie miesza, czy podczas stosunku bez prezerwatywy, wytrysk oczywiscie nastepuje na zewnatrz, ale jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze przy kropelkowaniu ? w dniu nieplodnym minimalne, a w plodnym ? po prostu nie jestesmy gotowi na dziecko i temu tak sie wypytuje (lepiej pozno niz w cale Wink), rowniez niektore osoby pisza, ze plemnik moze zyc do 5 dni...a w ciaze zajsc mozna rowniez podczas okresu to prawde mowiac nie ma pewnego dnia, chyba ze dopiero, gdy podczas okresu dojdzie do wytrusku ? Wink tak to w zyciu bywa, kto chce miec dziecko nie moze :/ a kto nie chce, sprobuje raz i mu sie udaje heh :/

aha i mam jeszcze jedno pytanie ostatnio podczas baraszkowania, wyjalem swoja bestie i zobaczylem, ze prezerwatywa jest mokra i sliska Neutral? czy to mozliwe, ze pekla albo sperma wyszla jakos bokiem ? czy po prostu moje kochanie tak mocno sie podniecilo bo mowila, ze "chyba" jej polecialo Wink bo sprawdzilem i niczego nie widziale, zadnej dziurki, potem gdy sie spuscilem tez nic nie wylatywalo :]

Ps. serdeczne dzieki, ze chociaz jedna osoba, ktora jestes Ty stara mi sie pomoc :] :* oby wiecej takich osob Razz

---edit by emilka---
jesli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień", znajdującej sie w prawym górnym rogu
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Pią Lip 13, 2007 9:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Smile zrobiłeś dziewczynie dobrze i po prostu osiągnęła intensywny orgazm:)

to pewnie jej "poleciało"

głowa do góry:)
nu
Moderator

PostWysłany: Pią Lip 13, 2007 9:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z kolezanka Laughing byc moze miała tez dni płodne i conieco poleciało hehe Razz
Fever wiem to pomagam,akurat w tej dziedzinie to moge duzo podpowiedziec Very Happy

Powrót do góry
Fever

PostWysłany: Sob Lip 14, 2007 12:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no mam nadzieje, ze jej za kazdym razem robie dobrze Wink to bylo 4 dni przed miesiaczka, wiec chyba miala nieplodne xD wiec jestem dobry hehe Wink a co z moimi poprzednimi pytaniami ?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Lip 14, 2007 10:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po okresie zaczyna sie owulacja wiec sex z zabezpieczeniem Exclamation Razz nie pomyl sie bo pomyłka moze dac Wam płaczaca niespodzianke. Dni niepłodne wypadaja po koncu płodnych,tak jak Ci pisałam kiedy ma płodne Cool mam nadzieje ze nie zamotałam Smile

Powrót do góry
Fever

PostWysłany: Sob Lip 14, 2007 1:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
Fever jesli ma tak długie cykle to jej dni płodne wypadna miedzy 23-30 Lipiec Wink 7 dni to na bank przy 28dniowym cyklu. nie wiem jak jest w tak długich,wole nie mieszac. Ale 3 to spokojnie mozecie Razz Z reszta ona musi czuc to po sobie Smile przynajmniej ja tak mam.

z tego zrozumialem, ze do 23 i po 30 mozemy smialo sie kochac Wink wiec jak to jest ?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Lip 14, 2007 4:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

23-30Lipiec ---> dni płodne! i owulacyjne Wink
Po 30 Lipca mozesz sie kochac,ale nie daje reki uciac ze na 100%. A przed hmm nie wiem jak zawsze wole uzyc gumki,nie wiadomo jak owulacja wypadnie.
Tak jak wczesniej napisałam,ona musi czuc ze skonczyły sie jej dni płodne.

Powrót do góry
Fever

PostWysłany: Sob Lip 14, 2007 4:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok wielkie thx :]
Powrót do góry
onaa

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lip 19, 2007 4:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tez bym chcila to wiedziec w 100% milam okres 26lipca a dzisj 19 sa to juz dni plodne??

---edit by emilka---
prosze nie pisać dwóch takich samych postów. tamten skasowałam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 53, 54, 55  Następny
Strona 9 z 55