Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 7:00 pm Temat postu: |
|
|
Fever jesli ma tak długie cykle to jej dni płodne wypadna miedzy 23-30 Lipiec 7 dni to na bank przy 28dniowym cyklu. nie wiem jak jest w tak długich,wole nie mieszac. Ale 3 to spokojnie mozecie Z reszta ona musi czuc to po sobie przynajmniej ja tak mam. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fever
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 8:57 pm Temat postu: |
|
|
hmm czyli po miesiaczce ma dni nieplodne ? z tego mam rozumiec? my i tak zawsze z zabezpieczeniem to robimy, ale ciekawosc zrzera i moze w przyszlosci tak czytam i czytam i wszystko sie miesza, czy podczas stosunku bez prezerwatywy, wytrysk oczywiscie nastepuje na zewnatrz, ale jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze przy kropelkowaniu ? w dniu nieplodnym minimalne, a w plodnym ? po prostu nie jestesmy gotowi na dziecko i temu tak sie wypytuje (lepiej pozno niz w cale ), rowniez niektore osoby pisza, ze plemnik moze zyc do 5 dni...a w ciaze zajsc mozna rowniez podczas okresu to prawde mowiac nie ma pewnego dnia, chyba ze dopiero, gdy podczas okresu dojdzie do wytrusku ? tak to w zyciu bywa, kto chce miec dziecko nie moze :/ a kto nie chce, sprobuje raz i mu sie udaje heh :/
aha i mam jeszcze jedno pytanie ostatnio podczas baraszkowania, wyjalem swoja bestie i zobaczylem, ze prezerwatywa jest mokra i sliska Neutral? czy to mozliwe, ze pekla albo sperma wyszla jakos bokiem ? czy po prostu moje kochanie tak mocno sie podniecilo bo mowila, ze "chyba" jej polecialo Wink bo sprawdzilem i niczego nie widziale, zadnej dziurki, potem gdy sie spuscilem tez nic nie wylatywalo :]
Ps. serdeczne dzieki, ze chociaz jedna osoba, ktora jestes Ty stara mi sie pomoc :] :* oby wiecej takich osob Razz
---edit by emilka---
jesli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień", znajdującej sie w prawym górnym rogu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 9:06 pm Temat postu: |
|
|
zrobiłeś dziewczynie dobrze i po prostu osiągnęła intensywny orgazm:)
to pewnie jej "poleciało"
głowa do góry:)
nu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 9:07 pm Temat postu: |
|
|
zgadzam sie z kolezanka byc moze miała tez dni płodne i conieco poleciało hehe
Fever wiem to pomagam,akurat w tej dziedzinie to moge duzo podpowiedziec _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fever
|
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 12:04 am Temat postu: |
|
|
no mam nadzieje, ze jej za kazdym razem robie dobrze to bylo 4 dni przed miesiaczka, wiec chyba miala nieplodne xD wiec jestem dobry hehe a co z moimi poprzednimi pytaniami ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 10:54 am Temat postu: |
|
|
po okresie zaczyna sie owulacja wiec sex z zabezpieczeniem nie pomyl sie bo pomyłka moze dac Wam płaczaca niespodzianke. Dni niepłodne wypadaja po koncu płodnych,tak jak Ci pisałam kiedy ma płodne mam nadzieje ze nie zamotałam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fever
|
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 1:41 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | Fever jesli ma tak długie cykle to jej dni płodne wypadna miedzy 23-30 Lipiec 7 dni to na bank przy 28dniowym cyklu. nie wiem jak jest w tak długich,wole nie mieszac. Ale 3 to spokojnie mozecie Z reszta ona musi czuc to po sobie przynajmniej ja tak mam. |
z tego zrozumialem, ze do 23 i po 30 mozemy smialo sie kochac wiec jak to jest ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 4:25 pm Temat postu: |
|
|
23-30Lipiec ---> dni płodne! i owulacyjne
Po 30 Lipca mozesz sie kochac,ale nie daje reki uciac ze na 100%. A przed hmm nie wiem jak zawsze wole uzyc gumki,nie wiadomo jak owulacja wypadnie.
Tak jak wczesniej napisałam,ona musi czuc ze skonczyły sie jej dni płodne. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fever
|
Wysłany: Sob Lip 14, 2007 4:51 pm Temat postu: |
|
|
ok wielkie thx :] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
onaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 4:20 pm Temat postu: |
|
|
tez bym chcila to wiedziec w 100% milam okres 26lipca a dzisj 19 sa to juz dni plodne??
---edit by emilka---
prosze nie pisać dwóch takich samych postów. tamten skasowałam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|