Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 7:28 pm Temat postu:
pewnie ze tak
kinia ja Ci moge dac reke swoja uciac ja zawsze kocham sie ze swoim nawet 7 dni przed @ do końca i zawsze jestem pewna ze nie bedzie dzidzi i nie myle sie ,ale jakbym pomyliła sie to tez nie jest to tragedia tym bardziej ze obsesje mam na tym punkcie mozesz spokojnie 1 dzien przed @ sie sexic
-------edited by emilka--------
zamykam ten temat i zapraszam do tematu specjalnego w dziale "metody naturalne" pt "dni plodne i niepłodne" _________________
Powrót do góry
sylwiakosobudzka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pią Sie 01, 2008 10:54 am Temat postu: nie mogie zajsc w cioze
hej nie mogie zajsc w ciaze z mezem staramy sie juz od pol roku nie rozumier dlaczego mamy juz synka 4,5 rocznego i nie bylo zadnych problemow :twisted:
Powrót do góry
sylwiakosobudzka
Wysłany: Pią Sie 01, 2008 10:56 am Temat postu: tak mogo w polowie cyklu miesaczkowego
tak
Powrót do góry
szara
Wysłany: Pią Sie 01, 2008 3:39 pm Temat postu:
sylwiakosobudzka ja też nie mogłam zajśc w ciąży, mamy 8 letniego syna . Kupiłam sobie testy owulacyjne i po nich od razu udało mi się ustalić dni płodne. Za pierwszym razem nam się udało no i jestem w pierwszym miesiącu ciąży . Pozdrawiam
--------------edited by emilka------------------
temat zamykam, bo to nie jest odpowiedni dział. zapraszam tutaj
DNI PŁODNE I NIEPŁODNE - SPECJALNY
do dyskusji nad dniami płodnymi i niepłodnymi
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Metody naturalne
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3 ... 95, 96, 97
Strona 97 z 97