Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 5:42 pm Temat postu: |
|
|
Popieram wypowiedź Pawła i uważam że dziewczynki w tym wieku sa jeszcze bardzo naiwne. Facet w wieku 21 lat potrafi byc bardzo cwany.
Poza tym nie spotkałam sie nigdy żeby chłopak w tym wieku na poważnie zainteresował się o 6 lat młodszą dziewczyną(no chyba że w wiadomych celach).
|
Powrót do góry |
|
|
|
EMKA Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 7:00 pm Temat postu: WASZE ZDANIE |
|
|
nio to jest wasze zdanie ja sie z nim spotykam juz wiele miesiecy i jest przystojnym facetem laski za nim ganiaja ale jednak nie idzie do innej tylko jest przy mnie bo sama o sobie tez nie moge powiedziec ze jestem brzydka mam powodzenie u chlopakow jestem jedna z tak zwanych kochanych lasek przez wszystkic wiec duzo chlopakow rowniez i mna sie interesuje jak nim laski jestesmy razem i jest nam dobrze wypowiedzi innych nas nie interesuja a ja wierze w jego dobre intencje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 7:02 pm Temat postu: |
|
|
w takim razie gratuluje wam udanego związku i życzę powodzenia na przyszłość |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 10, 2006 2:24 pm Temat postu: |
|
|
Sama wiara w jego intencje nie wystarczy.Po prostu jeśli się kochacie i jemu zależy na Tobie,to powiedz mu o swoich obawach i zacznijcie się zabezpieczać Seks to nie żarty,a dziecko to nie zabawka Nie będę oceniać jak głębokie i prawdziwe jest Wasze uczucie,to nie moja sprawa.Swoją drogą jak zareagowali Twoi rodzice na Wasz związek?Bo chyba nie są naiwni i nie myślą,że chodzicie za rączki i gracie w warcaby?Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
roza Gość
|
Wysłany: Wto Kwi 18, 2006 9:15 pm Temat postu: :) |
|
|
udalo sie:P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ona22 Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 10:23 pm Temat postu: pomocy!!!! proszeeeeeee |
|
|
Kochałam się z moim chłopakiem 5 dni po okresie...NIE "SKOŃCZYŁ WE MNIE"....przynajmniej nie czułam ale jestem pewna że nie bo zdążył..... Mam pytanie....jakie są wtedy dni?? płodne czy nie płodne.....?? szukałam info w necie ale....różnie to z tym bywa....mój cykl trwa ok.32 dni.Można zajść w ciążę ..." na takich warunkach" ??????? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
|
Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 10:53 pm Temat postu: |
|
|
5 dzień po okresie może być dniem płodnym,ale do wytrysku nie doszło więc nie przejmuj się.Po prostu spokojnie poczekaj do miesiączki a w razie jej spóźnienia zrób test ciążowy.Pozdrawiam i powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emi
|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 10:53 am Temat postu: dni płodne czy nie płodne? |
|
|
witam.mam 22 lata, ostatnio bardzo rozrególował sie mi okres wiec nie wiem kiedy w moim cyklu mam dni płodne akiedy nie.teraz okres niby powinnam juz dostac bo 28,04 a wciaz go nie mam. Cztery dni temu kochalam sie ze swoim chłopakiem do Końca,wczoraj znów do Końca.Czy mogło dojść do zapłodnienia???Nie stosujemy zadnej antyloncepcji,tylko stosunek przyrywany. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 11:45 am Temat postu: |
|
|
W przypadku nieregularnej miesiączki nawet lekarzowi będize ciezko określi dni płodne i nie płodne.
Rozumie iż tym razem był to pełen stosunek z wytryskiem w środku (tak zrozumiałem do końca).
Więc możliwość zapłodnienia jest.
Najlepiej poczekać do nastepnej miesiączki (chodz tutaj występuje problem obliczenia daty), w razie jej braku zrobić test ciążowy (może być z krwi jest dokłądniejszy - na obecność hormonu hcg - koszt około 25 zł można go zrobić praktycznie w każdym laboratorium).
Jedno mnie zastanawia, dlaczego kobieta mająca 22 lata (podejżewam żę partner jest rówieśnikiem - chodz moge sie mylić) nie pomyślała o zabezpieczeniu wiedząc że nie jest wstanie przewidzieć dni płodnych.
No chyba że chce zajść w ciąze, ale to też nie zbyt roważne. Dobrze by było abys poszła do lekarza i najpierw uregulowała miesiączke a potem planowała takie rzeczy
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mika
|
Wysłany: Sro Maj 17, 2006 12:42 pm Temat postu: |
|
|
Witam mam takie pytanie obecnie jestem w 18 dniu cyklu i zauważylam dziwny sluz, jest on biały i dosc rzadki ze czuje jak mi leci, czuje tez lekki ból krzyza prosze powiedzcie jak sadzicie czy to jest śluz płodny i moze mam jajeczkowanie czy moze sa to jakies niepokojące upławy bo z tego co wiem to śluz płodny jest szklisty i ciagnący i czuje sie wilgotnosc pochwy a moj jest biały ale wilgoci to nie czuje hmm co o tym sadzicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|