Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Czw Sty 12, 2006 8:57 pm Temat postu: Pytanie o śluz |
|
|
co oznacza duza ilosc sluzu szyjkowego??? Pomocy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Sty 12, 2006 10:15 pm Temat postu: |
|
|
To znaczy, że macica się oczyszcza. Brzydki zapach, kolor inny niż białawo-żółty może świadczyć o stanach zapalnych. Duża ilość śluzu szyjkowego to odczucie subiektywne i nie musi być objawem ciąży. Jedno jest pewne na samej podstawie tego nie można stwierdzić obecność ciąży. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Sty 12, 2006 10:29 pm Temat postu: |
|
|
Anonymous napisał: | To znaczy, że macica się oczyszcza. Brzydki zapach, kolor inny niż białawo-żółty może świadczyć o stanach zapalnych. Duża ilość śluzu szyjkowego to odczucie subiektywne i nie musi być objawem ciąży. Jedno jest pewne na samej podstawie tego nie można stwierdzić obecność ciąży. |
Ale to znaczy ze ten sluz jest podczas ciazy?? 3 testy wyszly negatywnie 20 dni po stosunku... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Sty 12, 2006 11:56 pm Temat postu: |
|
|
Sluz szyjkowy podlega zmianom w cyklu miesiaczkowym. Rodzaj śluzu zalezy od dni płodnych i niepłodnych.
Może równiez świadczyc o ciąży. Proponuje poczytac lektóry o kobiecych naturalnych przypadłościach.
Jesteś osobą mało zoriętowaną kobieto ty masz kiedyś rodzić dzieci PaPa
---------------edit by drapaka-------------------
Prosze nie pisac całych postów dużymi literami. Post poprawiony. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Sty 12, 2006 11:58 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli testy wyszły negatywnie (i to 3, jeszcze 20 dni po stosunku), nie masz powodów do obaw o ciąże. Jeżeli okres spóźnia się już długo, nalezy udać się do ginekologa i ustalić inną niż ciąża przyczynę. Pamiętaj także, że stres jest przyczyną spóźniającej się miesiączki, należy zatem wyluzować |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karolcia1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 21, 2006 5:32 pm Temat postu: dziwne upławy |
|
|
Od pewnego czasu zauwazylam ze pochwy wydowbywa mi sie jakis dziwny sluz koloru bialego i jest on troszke gesty kilka razy dziennie musze zmieniac wkladki nie wiem co robic prosze o pomc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
|
Wysłany: Wto Mar 21, 2006 8:23 pm Temat postu: |
|
|
Powinnaś udać się do ginekologa,który dokładnie Cię zbada.Możliwe,że to jakieś zapalenie,które łatwo można wyleczyć i pozbyć się tej przykrej dolegliwości.Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kat
|
Wysłany: Wto Lip 11, 2006 7:23 am Temat postu: dziwny sluz |
|
|
Tez mam podobny problem:( od wczoraj mnie swedzi i mam grudkowaty śliz:( wydaje mi sie ze juz kiedys tez taki miałam i samo jakos stał sie znowu normlany. Mam 17 lat i boje sie isc do ginekologa. nie wiem co zrobic. Uprawiamy ze swoim chłopakiem petting . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emi
|
Wysłany: Nie Wrz 17, 2006 7:58 pm Temat postu: Dziwny sluz |
|
|
mam taki problem bo mam okres nierególarny i od tygodnia jakos albo i wiecej pojawił mi sie dziwny sluz taki kremowo brazowawy, w ciazy nie jestem chociaz sie o to staram. ostatnoi jakos 1,5 miesiaca temu bylam u lekarza i lekarz powiedział ze jestem zdrowa, ze wszystko mam na swoim miejscu:). wiec dlaczego taki mam dziwny ten sluz??? ma moze ktos podobna dolegliwosc? jak muslicie dlaczego tak jest.a okresiku ani widu ani słychu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
comet
|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 12:40 pm Temat postu: Mam takie skojarzenia, ale... |
|
|
Mam takie skojarzenia, ale najlepiej gdybyś jednak sięgnęła po test ciążowy. |