Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 2:49 pm Temat postu: |
|
|
od pewnego czasu moj sluz na wkadce jest taki jasno brazowy czemu moze jestem na cos chora |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolina86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 5:23 pm Temat postu: |
|
|
Nie pozostaje Ci nic innego jak skontaktować się z lekarzem, przyczyny mogą być różne.. my niestety nie wiemy jaka jest jego przyczyna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 5:30 pm Temat postu: |
|
|
a czy wiesz moze jakie np moga byc tego przyczyny |
|
Powrót do góry |
|
|
|
iwka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 9:40 pm Temat postu: |
|
|
w piatek skonczyl mi sie okres a od w wczoraj mam taki bardzo bardzo wodnisty przejrzysty sluz czy to normalne zawsze mialam wodnisty ale nie tak jak teraz teraz to prawie woda |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emi
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 9:01 am Temat postu: |
|
|
a jakie masz skojarzenia? Podejrzewasz ciaze?bo ja nie wiem dlaczego mam taki dziwny sluz.robilam test ciazowy.Robiłam go dwa razy. za pierwszym razem wyszła druga kreseczka tylko ze byla bardzo bladziunka , po tygodniu zrobilam test i wyskoczyła tylko jedna kreseczka.Rozwialo to moje watpliwosci. jak myslisz jakie moga byc tego przyczyny?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 11:53 am Temat postu: Re: Dziwny sluz |
|
|
emi napisał: | mam taki problem bo mam okres nierególarny i od tygodnia jakos albo i wiecej pojawił mi sie dziwny sluz taki kremowo brazowawy, w ciazy nie jestem chociaz sie o to staram. ostatnoi jakos 1,5 miesiaca temu bylam u lekarza i lekarz powiedział ze jestem zdrowa, ze wszystko mam na swoim miejscu:). wiec dlaczego taki mam dziwny ten sluz??? ma moze ktos podobna dolegliwosc? jak muslicie dlaczego tak jest.a okresiku ani widu ani słychu. |
ja mam zawsze taki sluz przed okresem zaraz i po okresie...ale radze zglosic sie do lekarza:) moze jestes w ciazy..nigdy nic nie wiadomo:) pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 11:55 am Temat postu: |
|
|
iwka napisał: | w piatek skonczyl mi sie okres a od w wczoraj mam taki bardzo bardzo wodnisty przejrzysty sluz czy to normalne zawsze mialam wodnisty ale nie tak jak teraz teraz to prawie woda |
mi sie wydaje ze nie masz sie co martwic:) wodnisty sluz jest wtedy kiedy masz plodne dni... ja czasami tez mam malo wodnisty a znowu w nastepny miesiac sama woda:) pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
iwka
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 3:11 pm Temat postu: |
|
|
a gdy mam taki sluz to mam pewnos ze nie jestem w ciazy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 5:37 pm Temat postu: |
|
|
iwka napisał: | a gdy mam taki sluz to mam pewnos ze nie jestem w ciazy? |
a tego to nie wiem...pamietaj ze pewnym nigdy nie mozna byc i jezeli podejzewasz ze mozesz byc w ciazy to zrob tes albo zglos sie do lekarza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
problemik
|
Wysłany: Nie Wrz 24, 2006 10:35 pm Temat postu: |
|
|
mam problem ze sluzem... od dluzszego czasu czyli tak od 1,5 roku pojawia mi sie sluz, jasno brazowy. nie czuje zadnego swedzenia ani nic tylko nie przyjemny zapach... bylam u lekarza ale powiedzialam mu ze sie nie dam zbadac, strasznie sie wstydze poprostu nie umiem... nie wiecie co to moze byc?? czekam na odp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|