Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 2:12 pm Temat postu: |
|
|
skoro wziela escapelle to nie ma powodow do obaw.
skoro ginekolog mowi wam ze w waszym wieku to metody naturalne to...zmieniac ginekologa! przeciez od czego sa prezerwatywy? nie wiem ile macie lat, ale prezerwatywy nie maja przeciwskazan wiekowych!
postapiliscie glupio, skoro byl to poczatek owulacji, to srodowisko w pochwie jest sprzyjajace "przechowaniu" plemnikow.
owszem nie doszlo do wytrysku, ale przy owulacji nalezy uwazac takze na plyn wydobywajacy sie zaraz przed wytryskiem.
noi to ze jest dziewictwem to nie jest zadne zabezpieczenie! przez peeting czlowieku mozna zajsc w ciaze!
nastepnym razem pomylscie.
zreszta jakim cudem jest dziewica, skoro mowiles ze pare ruchow w srodku wykonales?!
juz po pierwszym razie :/
i racja ludzka glupota nie zna granic :/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ariades
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 2:28 pm Temat postu: |
|
|
Członek nie był cały wsadzony...przy ostatni razie doszliśmy do 3/4 długości i ją cholernie zabolało i przestaliśmy i nie było to na tyle mocne, żeby choćby nawet przebić błonę...ginekologa już zmieniliśmy bo ładnie by nas urządziła...na temat płynu ( śluzu ) dokształcałem się na interii i jak widać zawiodła bo pisało, że tam nic nie ma, więc się posłuchałem z racji renomy portalu o_O
Idąc dalej z racji, iż dziewczyna ma nieregularny cykl, z wyliczeń wynika, że jest to albo początek owulacji albo jej środek co nie zmienia fatku, że mogą się tam przechowywać...To, że w ogóle się na to zgodziliśmy wynikało z informacji, iż nie ma tam plemników.
Człowiek uczy się na błędach i więcej tego już nie popełnimy. Mam nadzieje, że masz rację i nic się tam nie rozwinie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 2:31 pm Temat postu: |
|
|
interia to nierenomowany portal i napewno nie w sprawach seksu.
nalezy sie poduczyc biologii. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ariades
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 2:33 pm Temat postu: |
|
|
Tego nie uczą na lekcjach biologii xD Niestety...a i o wychowanie seksualnie ciężko zadbać...powiedz mi jeszcze czy na 100% nie ma się czego obawiać? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 2:37 pm Temat postu: |
|
|
skoro escapelle wziela przed uplywem 72 godzin, to nie ma sie o co martwic. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ariades
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 2:40 pm Temat postu: |
|
|
Ok dzięki Kamień z serca spadł |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lucynia24
|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 2:57 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny ratuujcie
Szybko w skrocie. Pęknięta gumka w 19 dc, po 11,5 h zażyłam esc, a dzis jest 8 dzien po zażyciu jej i nic się nie działo poza tym, że bolały mnie przez te dni piersi i lekko krzyż. Normalny okres powinnam dostać na koniec miesiąca czyli w każdej chwili. Dziś pojawiły się bóle w podbrzuszu, ból krzyża się nasilił, brzuch mi wydęło jak to mam przy normalnym okresie, ale pojawiło się jakies skąpe krwawienie, nie ma normalnego okresu tylko skromniutkie plamienie Mam rozumiec, że to nie jest okres tylko skutek uboczny?? I czy to może oznaczać ciąże?? Błagam poradźcie coś, bo teraz to juz zgłpiałam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 5:43 pm Temat postu: |
|
|
Jest to krwawienie wywołane escapelle. Nie martw się, wszystko jest ok. Zażyłaś tabletkę szybko, więc nie ma się czym martwić. Po 14 dniach od stosunku zrób sobie test z krwi to Cię on uspokoi.
Poczekaj spokojnie na okres w kolejnym miesiącu. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lucynia24
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 12:49 pm Temat postu: |
|
|
No i wygląda na to, że to jednak okres, bo dziś już jest znacznie obfitszy, prawie normalny choć nie aż tak jak przy normalnej miesiączce. Na dziś w sumie wypadałby mi termin miesiączki, a dolegliwości też mam normalne jak przy @. Mozliwe, że to jednak mój normalny okres, a po tabletce może być mniej obfity niż wcześniej?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 1:21 pm Temat postu: |
|
|
Ja bym jednak stawiała na krwawienie wywołane escapelle. Sama piszesz ze jest prawie normalny. Krwawienie to może wystąpić przed terminem spodziewanej miesiączki, w tym terminie lub po nim...
Ciąży z tego mimo wszystko nie będzie _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|