Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Escapelle, part.4

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 37, 38, 39  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Małgosia23

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 8:25 pm    Temat postu: pomocy!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nowicjuszka:
Jak sprawdzałam 32dc to mialam go bardzo mało a nawet wcale i...nie rozciągał się......natomiast teraz rozciąga się i robi się?! przejrzysty?! zgłupiałam......
Kiedyś coś czytałam.... ze kobiety o nie regularnych cyklach...ciężko o ciąże bo po 1 nie łatwo złapać owulację a jak już..... to takie rozległe cykle maja też nie odpowiednią ilość hormonów??!! a musi być wszystko dobrze.... to prawda??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
niunia916

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 8:27 pm    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiecie co Dziewczyny ja to sobie stwierdziłam, że poczekam do poniedziałku jeżeli nie dostane miesiączki to pójdę sobie zrobic to badanie z krwi. Dostałam nawet skierowanie od ginekolożki. A i tak prędziej czy później się dowiem. A im szybciej będę wiedzieć tym mniej stesu ;/ A co do tych dni płodnych/niepłodnych to się zgadzam z Nowicjuszką.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 8:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I tak i nie... Owszem mogą występować trudności z zajściem w ciążę, mogą występować zaburzenia ciąży, ale niekoniecznie...
Małgosia23

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 8:38 pm    Temat postu: pomocy!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niunia :
Bedzie dobrze i nie będziesz w ciąży.Nowicjuszka ma rację Wink
poczekaj spokojnie....Ja dostalam po 11 dniach od wzięcia.
Ok Nowicjuszka nie będę gdybać bo sobie jeszcze coś wkręcę ;( nie pękł i tego się będę 3mać
Moja koleżanka stara się juz 5 mc.... masz wszystko jak w zegarku... oboje z mężem zdrowi bo robili kompletne badania... i...... NIC Sad a szkoda mi Jej bo bardzo chce mieć dzidzi

Dodano po 1 minutach:

P.s sperma na końcu wylewa się z Kobitki taaak ??

Dodano po 57 sekundach:

tzn na końcu....??!! bo ze mnie nic się nie wylewało... jeżeli mogę tak powiedzieć
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 9:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak. Jeśli dojdzie do wytrysku i jest jej "dużo" to tak.
Małgosia23

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 9:23 pm    Temat postu: pomocy!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ehh nic nie poczułam.Kurde..! zebym nie zaczeła sobie jakiś faz wkręcać.
To nie takie proste żeby pękło.....
Wydaje mi się że tym razem było Ok...
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 9:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie panikować!!! Wink Czekać spokojnie... Wszystko będzie ok Smile
Małgosia23

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 9:40 pm    Temat postu: pomocy!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pewnie masz rację...
ale to trauma po tej ostatniej wpadce... :/
Powrót do góry
niunia916

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 9:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to jak tak mówicie to będę spokojnie czekać. Mam nadzieję, że sprawa szybciutko się wyjaśni Sad
Powrót do góry
Małgosia23

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 10:16 pm    Temat postu: pomocy!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nowicjuszka zna się bardziej ode mnie więc jak mówi że Ok to Ok... Wink
mnie to juz mdli chyba !? :/ Ja pierdziele.....

Dodano po 19 minutach:

Mam ostanie pytanie ;D
Na prawde! czy szyjka macicy może być różna o... różnej porze dnia ? np.. rano.. wieczorem ?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 37, 38, 39  Następny
Strona 7 z 39