Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 5:21 pm Temat postu: |
|
|
Małgosia23 Nie doszukuj się na siłę objawów...
tweety18 To teraz powiedz na spokojnie:
Cytat: | w sumie on nie zostal we mnie ale kochalismy sie bez zabezpieczenia. |
Co to zdanie oznacza? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Małgosia23
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 7:18 pm Temat postu: pomocy |
|
|
Nowicjuszka
pewnie masz rację :*
przeziębiłam się.... chyba jestem chora i mam gorączkę to może dlatego wydaje mi się że coś nie tak... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tweety18
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 8:27 pm Temat postu: |
|
|
to oznacza stosunek przerwany :] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 8:40 pm Temat postu: |
|
|
To skoro nie doszedł w Tobie i wzięłaś escapelle, (ona zawiera dużą dawkę hormonów stąd teraz mogą być te "dziwne" objawy) to nie ma powodów do niepokoju.
Możesz zrobić sobie test ciążowy, żeby się uspokoić. No i ja poszłabym do ginekologa jak okres się nie pojawi, bo może trzeba będzie wywołać. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tweety18
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 4:00 pm Temat postu: |
|
|
pojde w poniedzialek... za dlugo sie spoźnia okres przez ostatnie trzy dni mialam sluz jakby plodny a dzis duzo takiego mlecznobialego.... boje sie ze to ciaza:/ bo robilismy to pare razy niby plemniki powinny juz zginac w tych odstepach czasowych ale masakra nie wiem:(
Dodano po 59 minutach:
a powiedzcie czy to normalne zeby mi sie spoznial tyle okres po escapelle??
Dodano po 17 godzinach 49 minutach:
zrobilam test i wynik wyszedł negatywny nie wiem isc do lekarza czy czekac na okres? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 4:05 pm Temat postu: |
|
|
Możesz iść do lekarza. Sprawdzi o co chodzi i się uspokoisz. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tweety18
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 4:13 pm Temat postu: |
|
|
a moze ten okres ktory mialam po tabletce to byl ten prawidlowy i teraz powinnam czekac na ten w lutym ??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 4:55 pm Temat postu: |
|
|
Niewykluczone. Jak pójdziesz do gina to sie wszystko do końca wyjaśni. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
patrycja29
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 5:27 pm Temat postu: czy jest mozliwosc zajscia w ciaze |
|
|
mam mały problem ostatnio spotkałam sie z kolesiem i stało sie kochaliśmy się jakieś 15 minut bez gumki i bez niczego jednak był to mój pierwszy raz a i zawsze mi powtarzał ze jest bezpłodny ale jakoś nie moglam w to uwierzyć było mi dobrze po stosunku krwawiłam i to mocno niezastanawiając się poszłam po tabletyke do 72 godzin i niema żadnych objawów ktore mogły by wystąpić po tej tabletce ani krwawienia ani mdłości ani niczego i niewiem czy się bać ze ta tabletka niezadziabana i moge byc mimo tego w ciąży czy być szczęśliwa ze jednak mówił prawdę znowu jak gadałam z kumpela która miała to samo tylko ze ona po tym jak on sie w niej sposcil to po tej tabletce zaczęło sie jej krwawienie i wymioty a ja nic pomóżcie bo normalnie wariuje i sama stwarzam sobie problem a i ona mi powiedziala ze niemusze sie martwic bo jej ginekolog powiedzial ze skoro krwawila pare dni po stosunku zazywajac ta tabletke to znaczylo ze jednak cos sie tam zaczelo robic
[color=green]---przenosze do tematu pokrewnego --- Pituszka[/color] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 5:57 pm Temat postu: |
|
|
kazdy organizm jest inny ... moj nie reagowal wogole i nie bylam w ciazy ...
ale tabletka po to dosc silna trucizna dla twojego organizmu wiec radze ci troche zmadrzec by nie truc tak samej siebie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|