Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Escapelle, part.4

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 37, 38, 39  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Sty 24, 2009 5:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Małgosia23 Nie doszukuj się na siłę objawów... Wink

tweety18 To teraz powiedz na spokojnie:

Cytat:
w sumie on nie zostal we mnie ale kochalismy sie bez zabezpieczenia.

Co to zdanie oznacza?
Małgosia23

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sty 24, 2009 7:18 pm    Temat postu: pomocy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nowicjuszka Very Happy
pewnie masz rację Wink :*
przeziębiłam się.... chyba jestem chora i mam gorączkę to może dlatego wydaje mi się że coś nie tak...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tweety18

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Sty 24, 2009 8:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to oznacza stosunek przerwany :]
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Sob Sty 24, 2009 8:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To skoro nie doszedł w Tobie i wzięłaś escapelle, (ona zawiera dużą dawkę hormonów stąd teraz mogą być te "dziwne" objawy) to nie ma powodów do niepokoju.

Możesz zrobić sobie test ciążowy, żeby się uspokoić. No i ja poszłabym do ginekologa jak okres się nie pojawi, bo może trzeba będzie wywołać.
tweety18

PostWysłany: Nie Sty 25, 2009 4:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pojde w poniedzialek... za dlugo sie spoźnia okres przez ostatnie trzy dni mialam sluz jakby plodny a dzis duzo takiego mlecznobialego.... boje sie ze to ciaza:/ bo robilismy to pare razy niby plemniki powinny juz zginac w tych odstepach czasowych ale masakra nie wiem:(

Dodano po 59 minutach:

a powiedzcie czy to normalne zeby mi sie spoznial tyle okres po escapelle??

Dodano po 17 godzinach 49 minutach:

zrobilam test i wynik wyszedł negatywny nie wiem isc do lekarza czy czekac na okres?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Nie Sty 25, 2009 4:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Możesz iść do lekarza. Sprawdzi o co chodzi i się uspokoisz.
tweety18

PostWysłany: Nie Sty 25, 2009 4:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a moze ten okres ktory mialam po tabletce to byl ten prawidlowy i teraz powinnam czekac na ten w lutym ???
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Nie Sty 25, 2009 4:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niewykluczone. Jak pójdziesz do gina to sie wszystko do końca wyjaśni.
patrycja29

PostWysłany: Nie Sty 25, 2009 5:27 pm    Temat postu: czy jest mozliwosc zajscia w ciaze Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam mały problem ostatnio spotkałam sie z kolesiem i stało sie kochaliśmy się jakieś 15 minut bez gumki i bez niczego jednak był to mój pierwszy raz a i zawsze mi powtarzał ze jest bezpłodny ale jakoś nie moglam w to uwierzyć było mi dobrze po stosunku krwawiłam i to mocno niezastanawiając się poszłam po tabletyke do 72 godzin i niema żadnych objawów ktore mogły by wystąpić po tej tabletce ani krwawienia ani mdłości ani niczego i niewiem czy się bać ze ta tabletka niezadziabana i moge byc mimo tego w ciąży czy być szczęśliwa ze jednak mówił prawdę znowu jak gadałam z kumpela która miała to samo tylko ze ona po tym jak on sie w niej sposcil to po tej tabletce zaczęło sie jej krwawienie i wymioty a ja nic pomóżcie bo normalnie wariuje i sama stwarzam sobie problem a i ona mi powiedziala ze niemusze sie martwic bo jej ginekolog powiedzial ze skoro krwawila pare dni po stosunku zazywajac ta tabletke to znaczylo ze jednak cos sie tam zaczelo robic

[color=green]---przenosze do tematu pokrewnego --- Pituszka[/color]
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sty 25, 2009 5:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kazdy organizm jest inny ... moj nie reagowal wogole i nie bylam w ciazy ...
ale tabletka po to dosc silna trucizna dla twojego organizmu wiec radze ci troche zmadrzec by nie truc tak samej siebie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 37, 38, 39  Następny
Strona 9 z 39