Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kochany_misiaczek18
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 10:51 am Temat postu: |
|
|
Witam ja mam jeszcze takie pytanie co do tabletki escapelle a postinor duo czy ta 1 wymieniona tabletka jest abrdziej skuteczna od tej drugiej? bo moja kuzynkja raz wziela ten postinor i to po 8 h i byla w ciazy.....
dzis robie test ciazowy bo mysli ciaz kraza po mojej glowie i sie zamrtwiam a nie chce aby nastepny w razie czego okres spoznil mi sie przez nie potrzebny stres
a i jeszcze jedno skad macie pewnosc ze u mnie bedzie negatywny wynik czy nie zdazyloi sie jeszcze ze escapeel nie zadzialala?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
Wysłał podziekowań: 9 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 2:41 pm Temat postu: |
|
|
ja Escapelle wzięłam po 36 godzinach po i zadziałał więc u Ciebie też na pewno będzie wszystko ok nie stresuj się bo nie ma czym pozdrawiam _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kochany_misiaczek18
|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 9:59 pm Temat postu: |
|
|
witam dzis zrobilam test i wyszedl negatywny tylko zdziwilo mnie to ze zanim cale pole testowe zamoczylo sie to wynik byl juz jasny oczywiscie pasek pokazal sie dopiero gdy w tym miejscu doszedl mocz ale strasznie szybko ten wynik wyszedl a w ulotce pisalo ze ciaze pokaze w 40 sekundach zas mi do 30 sekun pokazalo bark ciazy i taki wynik pozostal do teraz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 10:25 pm Temat postu: |
|
|
Bo to normalne... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kochany_misiaczek18
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 11:42 am Temat postu: |
|
|
witam, moje szczescie zwiazane z tym ze nie jestem w ciazy nie trwalo dlugo a mianowicie wczoraj doszlo do tragedii pewnien chlopak ktory od dluzszego czasu mnie neka napadl mnie i zgwalcil jestem teraz w takim dolku ze nie wiem co z soba zrobic zgwalcil mnie bez zabezpieczenia ale powiedzial ze gdy juz doszedl to do wytryysku tak jakby nie doszlo tylko nie jest pewny czy to byl sluz tzn jest w 99 % pewny ze to co wydzielilo mu sie w malej ilosci to sluz nie wiem po co mi to powiedzil skoro i tak mniue skrzywdzil ale ja wiec mam takie pytanie czy moge poraz drugi w tym miesiacu zazyc escapeell? balagam, o pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 2:49 pm Temat postu: |
|
|
jak mus to mus... _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kochany_misiaczek18
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 3:03 pm Temat postu: |
|
|
co to wogole za pomoc?? ja sie konkretnie zapytalam o cos prawda?? chodzi mi o to czy wogole ta tabletka jak ja zaylam to czy ona zadziala??
napisze wszystko dokladnie 15 stycznia dostalam miesiaczke o ile to byla prawidlowa mieisaczka (ale test byl negatywny takze musiala to byc normalna mmiesiaczka) i wczoraj wyszlo ze to byl 14 dzin cyklu (wg mojego liczenia tak wyszlo) a wiec jajeczkjowanie a tabletke wzielam po 13,5 h a wiec znacznie szybciej niz poprzednio prosze was odpowiedzcie mi bo za tamtym, razem pomoglyscie mi wiec licze ze teraz w tej tragedii po ktorej mam zle mysli tez pomozecie mi noramalnie glowa mi siada przez to co sie stalo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 4:59 pm Temat postu: |
|
|
kochany_misiaczek18 tabletke wzielas szybko wiec jest wszystko ok to ze wzielas ja drugi raz w ciagu meisiaca to trudno, sytuacja cie zmusila, a swoja droga co to za koles jaja takiemu urwac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
Wysłał podziekowań: 9 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 5:24 pm Temat postu: |
|
|
kochany_misiaczek18 jak Cie zgwałcił?! zgwałcił Cię a potem z nim rozmawiałeś czy doszedł czy nie??co ty za pierdoły piszesz?!? chyba się mu sama oddałaś a teraz o gwałcie piszesz!chyba nie zdajesz sobie na czym gwałt polega i jaka to jest tragedia!! i trochę kultury dla dziewczyn! _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kochany_misiaczek18
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 7:58 pm Temat postu: |
|
|
przysiegam ze tak bylo a tego kolesia znam od podstawowki i teraz od 2 lart za mna chodzi i pisze listy i ogolnie nie daje zyc i jak szlam wieczorem z pracy to mnie wciagnal do auta i wywiozl a gdy bylo juz po wszystkm to zalowal tego co zrobil bo powiedzial ze od dawna jest zakochany i juz nie mogl sie pochamowac ale ja ucieklam i nie chcialam go sluchac i teraz gdzie tylko ide to chodzi zee mna chlopak bo sie boi o mnie i powiedzil ze jak go spotka to sie z nim policzy ale glownie chodzi mu o to by znowu mnie nie skrzywdzil no i mial do mnie troche pretensji ze nic mu nie mowilam o nekjaniach tego debila ale wybaczyl a ja nie moglabym go zdradzic bo nawet mamy juz slub zaplanowany na 12 czerwca |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|