Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
scarlett
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 10:33 pm Temat postu: |
|
|
A czy antybioyk moze spowodowac brak krwawienia?
Skonczylam tabsy we wtorek a antybiotyk zaczelam brac dzien pozniej czyli w srode. Krwawienie powinna dostac w niedziele rano. Moze go nie byc? _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 8:27 am Temat postu: |
|
|
jak najbardziej antybiotyk moze opoznic okres. jak długo go przyjmowałas? ciotka napewno wpadnie tyle ze spozniona _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarlett
|
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 11:32 am Temat postu: |
|
|
nadal go biore... czyli 5 dni....ale teraz nie wiem czy w srode zaczac brac kolejne opakowanie tabsow czy czekac na krwawienie.... _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 3:45 pm Temat postu: |
|
|
najlepiej byłoby, gdybyś w ogóle nie robiła przerwy, ale skoro zrobiłaś, to po 7miodniowej przerwie rozpocznij nowe opakowanie. ja bym tak zrobiła, ale może ktoś jeszcze się wypowie _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarlett
|
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 4:53 pm Temat postu: |
|
|
Qrcze no wlasnie nie pomyslalam o tym, zeby wziac drugie opakowanie bo pewnie nie myslala bym o tym kiedy nastapi krwawienie...
A moze sie okazac, ze wcale go nie dostane w tym miesiacu? Skoro zaczne brac tabletki w srode to moze byc niezle zamieszanie w moim organizmie _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 5:25 pm Temat postu: |
|
|
myślę, że lepiej zrobisz, jak weźmiesz niż jak nie weźmiesz. i myślę, że nie będzie namieszane wcale _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarlett
|
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 6:28 pm Temat postu: |
|
|
ale moze sie okazac, ze wcale nie bede miala krwawienia?
W tym miesiacu nie bylo wiele okazji do "szalenstw" Tylko raz i to dodatkowo z prezerwatywa wiec szanse na dzidzie chyba marne i nie mam sie do nakrecac, ze zostane mama!
no i krwawienie spoznia mi sie juz 12 godzin!!!!! zrobilam test ciazowy,ktory wyszedl negatywnie ( jutro rano zrobie drugi) i powoli zaczynam swirowac...... Biore tabsy ponad rok i nigdy tak bardzo mi sie nie spoznial............ Qrcze co mam robic????? Nie moge miec teraz dziecka!!!!!!!
---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 3:09 pm Temat postu: |
|
|
12 godzin to nic wielkiego:) spokojnie.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Freya663
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 7:05 pm Temat postu: Tabletki antykoncepyjne a inne leki |
|
|
Chciałam poruszyć pewien nenkający mnie temat. Wiadomo że niekóre leki ołabiają działanie tabletek antykoncepcyjnych, dlatego chciałabym sie dowiedzieć czy ktoś wie na jakie leki trzeba uważać. Zażywam Harmonet, szczególnie interesuje mnie działanie na niego leków przeciwbólowych dostępnych bez recepty, oraz leku APO-NAPROXEN. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 8:56 pm Temat postu: |
|
|
naproxen nie wpływa (ew. trzeba powiedzieć lekarzowi jeśli przyjmuje sie go długotrwale w końskich dawkach) a co do innych leków, to w ulotce harmonetu na pewno jest wyszczególnione, co wpływa a co nie jak czegoś nie będziesz wiedziała, to pytaj. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|