Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 5:17 pm Temat postu: |
|
|
no własnie. zgadzam sie z Gosia. jak mozna namawiac własne dziecko do abrocji? !!!! co to za człowiek z niej jest..gdzie uczucia.. iwwogole...;/ eHH brak słow.aborcja po 1wsze jest w pl zabroniona a po 2gie zle wykonana grozi całkowita bezpłodnoscia..
nigdzie nie idz. urodzisz to dziecko i bedziecie happy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewelina15253
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 10:15 pm Temat postu: |
|
|
Ojej, wspolczuje Ci, ze matka namawia Cie do aborcji. Co do tego, jak Ksiadz na lekcji religii wlaczyl mojej klasie film o aborcji jak to sie wszystko odbywa itp. to poprostu szczena mi opadla i łzy sie polały
to co zobaczylam bylo okropne.
Zycze Powodzenia, no i oczywiscie zebys urodzila. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Luna133
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 11:37 am Temat postu: |
|
|
Oczywiście ze urodzę, nie ma nawet takiej opcji, nawet jeśli by mnie namawiał do tego sam Pan Bóg.. to dziecko nawet jeśli jeszcze się nie narodziło, jest dla mnie wszystkim... całym moim życiem.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anonimowa22 Zbanowany
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 1:33 pm Temat postu: |
|
|
tak ale dacie radę sami się utrzymać z dzieckiem? nie popieram tego że matka namawia Cię do aborcji ale może jej nie stać żeby Wam pomagać finansowo w Waszej zachciance jaką jest dziecko? macie stałe prace, mieszkanie, za co będziesz się dalej uczyć? myślę że mamie o to chodzi i może nie dalaś jej zbyt wyraźnie do zrozumienia że dziecko jest planowane. ja Ci powiem że jak dla mnie jesteś za młoda na dziecko, ale oczywiście to Wasza sprawa, przemyślcie tylko to czy dacie radę bo jak tylko skończysz 18 lat to mama może Ci ani grosza nie dać na dziecko a chłopak jest a w każdym momencie może nie być (oczywiście nie życzę Ci tego) ale takie jest życie że trzeba wszystkie możliwości rozważać _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Luna133
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 1:50 pm Temat postu: |
|
|
Anonimowa22 napisał: | tak ale dacie radę sami się utrzymać z dzieckiem? nie popieram tego że matka namawia Cię do aborcji ale może jej nie stać żeby Wam pomagać finansowo w Waszej zachciance jaką jest dziecko? macie stałe prace, mieszkanie, za co będziesz się dalej uczyć? myślę że mamie o to chodzi i może nie dalaś jej zbyt wyraźnie do zrozumienia że dziecko jest planowane. ja Ci powiem że jak dla mnie jesteś za młoda na dziecko, ale oczywiście to Wasza sprawa, przemyślcie tylko to czy dacie radę bo jak tylko skończysz 18 lat to mama może Ci ani grosza nie dać na dziecko a chłopak jest a w każdym momencie może nie być (oczywiście nie życzę Ci tego) ale takie jest życie że trzeba wszystkie możliwości rozważać |
nie zgadzam się z Toba, ponieważ od 15 roku życia pracuje na siebie i na moje wydatki, od rodziców nie dostałam nigdy śmierdzącego grosika, nie interesuje mnie to czy mi pomoże czy nie, a o pieniądze nie muszę się martwic, tak jak i o to ze mój chłopak mnie zostawi.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anonimowa22 Zbanowany
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 2:01 pm Temat postu: |
|
|
no to w takim razie ok skoro sami się utrzymujecie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewelina15253
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 4:00 pm Temat postu: |
|
|
Zazdroszcze Ci chlopaka, ze wiesz ze Cie nie zostawi . Ja Mam znajoma, ktora byla w ciazy, na poczatku miala poparcie swojego chlopaka noo ale jak urodzilo sie dziecko to on spanikowal i bedaczka zostala sama.
Nic nie sugeruje zebys sobie niepomyslala |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anonimowa22 Zbanowany
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 4:03 pm Temat postu: |
|
|
ja uważam że dla własnego bezpieczeństwa lepiej nie być wszystkiego w życiu takim pewnym, oczywiście nikomu nic złego nie życzę _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Luna133
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 7:30 pm Temat postu: |
|
|