Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Kropelkowanie- pytania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
shaezar

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 5:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spermy nie było w ogóle.. tylko ten płyn..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 5:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak ten plyn to nie ma sie czym martwic Smile
Powrót do góry
shaezar

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 7:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje za otuche Smile Teraz tylko czekac do okresu Smile Dziewczynie niestety mowic o moich obawach nei mam zamiaru.. bo jeszcze sie zestresuje i sie cos spozni, a wtedy to dopiero beda nerwy...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 9:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nom dokładnie Smile. zycze powodzenia i nie panikuj Wink

Powrót do góry
shaezar

PostWysłany: Sro Wrz 26, 2007 7:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj mi powiedziala, ze musi isc do lazienki, bo 'przecieka'. Tak wiec bardzo pozytywnie. Dzieki za otuche Smile
Powrót do góry
Max1508

PostWysłany: Pią Lis 16, 2007 10:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hejah. Więc preejakulacja to ciecz której nie da się wyczuć i nie posiada plemników teoretycznie, a praktycznie? Kropelkowanie to tak dokładnie ile ok sekund przed wytryskiem występuje?

Aha i jeszcze jedno, czy kropelkowanie występuje wtedy gdy odczuwa się że za jakiś czas można dojść? czyli czuje się tak jakby przed wytryskiem taki ucisk tak jakby w nasieniowodach oraz taki miłe uczucie na koniuszku przyjaciela?? Przepraszam was bardzo mocno za takie pytania ale mnie to bardzo interesuje i wg mnie do tego służy forum żeby odpowiadać na takie pytania. pozdrawiam

---edit by Wind_of_hope---
Staraj się nie pisać kilku tematów pod rząd. Jeżeli chcesz coś dodać, użyj opcji "zmień" jest w prawym górnym rogu każdego twojego posta
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Lis 17, 2007 10:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

preejakulat da sie wyczuc i go widac, to taka lepka ciecz ktora wydobywa sie z penisa podczas podniecenie, teoretycznie nie zawiera plemnikow
ale na kilka sekund przed wytryskiem moga sie pojawic plemniki i to jest wlasnie tzw. kropelkowanie - tego nie da sie wyczuc i nie widac i zaraz po nim nastepuje wytrysk nie da sie go juz powstrzymac Smile
a co twojego pytania to nie jestem facetem ale wydaje mi sie ze to mile uczucie to podniecienie i wtedy wydobywa sie ta lepka ciecz czyli preejakulat Wink
Powrót do góry
photoframe

PostWysłany: Czw Sty 03, 2008 3:54 pm    Temat postu: hmm.. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli dobrze rozumie ze jesli mój chłopak sie podniecił i wyplynał z niego ten rzadki plyn i ja go miałam na rece, on mnie za nie potem chwycił i od razu wlozył reke do mojej pochwy to nie ma zadnego prawdopodobieństwa zaplodnienia? okres miałam od 27 a wtedy był 30 ( trwał bardzo krótko bo niecałe 3 dni ale ja zawsze tak mam) prosze o odpowiedz.
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Sty 03, 2008 4:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

photoframe dobrze rozumiesz Smile ten plyn nie ma w sobie plemnikow a wiec nie ma zaplodnienia, pozdrawiam
Powrót do góry
photoframe

PostWysłany: Czw Sty 03, 2008 5:01 pm    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje pinezka mam nadzieje ze bylo słychac jak kamień spadł mi z serca Smile dzieki za odp Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 11 z 42