Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mm
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 11:01 pm Temat postu: |
|
|
witam... mam takie pytanie jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze w takich warunkach... stosunek odbyl sie w 1 lub 2 dniu owulacji stosunek trwal bardzo krotko moze 3-4 min (w czas sie zorientowalismy ze to dni plodne), do wytrysku bylo baaardzo daleko nie mniej jednak ciekawi mnie czy to wogole mozliwe...??
z gory wielkie dzieki za wszystkie odpowiedzi pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 11:04 pm Temat postu: |
|
|
Zawsze jest jakieś prawdopodobienstwo, Byly dni plodne, mimo tego że nie doszlo do wytrysku, tutaj tylko kwestia kropelkowania... zazwyczaj jest kilka sekund przed wytryskiem więc jesli do wytrysku bylo daleko to male prawdopodobieństwo. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 10:11 am Temat postu: |
|
|
rowniez podzielam zdanie Anetki jesli jestes pewnien ze do wytrysku bylo dlaeko to szanse sa bardzo nikle na ciaze, pozdrawiam mozecie zrobic test 12 dni po stosunku.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mm
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 3:47 pm Temat postu: |
|
|
a mam jeszcze jedno pytanie... bo dziewczyna czuje tak jak to przed kazdym okresem bule brzucha i piersi w polowie cyklu czy to odczuwa sie tylko przed zblizajacym sie okresem?? czy np gdyby byla w ciazy czulaby tak samo?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 5:04 pm Temat postu: |
|
|
takie bole swiadcze napewno o okresie na 100% go dostanie w najblizszych dniach..zobaczysz okres przyleci migiem do niej, pozdrowki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mm
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 5:50 pm Temat postu: |
|
|
tzn wiecie... niby na zdrowy rozum mozna pomyslaec ze bedzie ok itp ale w glebi czlowiek mysli i tak o najgorszym jakby to bylo... mam nadzieje ze dostanie... pozdriawiam i dzieki za odp!! ale powiedz mi czy gdyby doszlo do zaplodnienia to te objawy bolu brzucha i piersi nie nastapily by?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 5:53 pm Temat postu: |
|
|
nie, poniewaz to by bylo za wczesnie na jakiekolwiek objawy ciazy dopiero po kilku tygodniach mialaby takie objawy. Wiem, wiem jak to jest. Ale Ty nie masz czym sie martwic wiec glowa do gory noł strres |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wysokosc
|
Wysłany: Sob Lut 09, 2008 2:36 am Temat postu: |
|
|
pisałam na początku stycznia
o tu:
Cytat: | przejrzałam wątek, ale i tak musze się spytać. wiem, że zachowuję się jak jakaś kretynka, ale chodzi o to, że zawsze podczas stosunków się zabezpieczam prezerwatywą podczas pieszczot nigdy, bo zawsze uważam, a dzisiaj było inaczej.
jeśli dzisiaj jest mój 10 dzień cyklu normalnie trwa jakieś 28 dni czasem dłuzej(choć ostatni trwał krócej chyba przez stres - 26 dni) i mój facet "przejechał mi" niechcący penisem po wargach przed wytryskiem jakieś 5 minut (to było na początku pieszczot) To jaka jest szansa na zajście w ciążę? (myślę tu o prejakulacie, ale wydaje mi się, że go nie miał - poza tym od niego się chyba w ciąże nie zachodzi - to zrozumiałam z tego tematu)
powinnam wziąć postinor? |
okresu dostałam normalnie - cykl 27 dniowy, okres trwał 6 dni, 3 dni obfite potem już mało. Ale ja wiem jakoś mi niedobrze ostatnio codziennie wieczorem. Fakt, że mam sesję, ale chyba nigdy nie miałam tak podczas stresu. Po prostu boję się. Racjonalnie rzecz ujmując: Nie było wytrysku, on mi tylko przejechał chwilę po wargach, jeśli coś na nim było to tylko preejakulat dużo czasu do wytrysku. Powiedzcie, że sobie wmawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Lut 09, 2008 11:25 am Temat postu: |
|
|
proste: nie bylo wytrysku w srodku nie ma ciazy od pocierania penisem nie zachodzi zaplodnienie. Dostalas okresik najnormalnijeszy w swiecie wiec jest wszystko dobrze nie stresuj sie i zycze powodzenia na sesji |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wysokosc
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 12:20 pm Temat postu: |
|
|
mam nadzieję. gdybym się jakoś tak czuła lepiej to bym się nie stresowała. A tak ... no nic. Dziekuję |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|