Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Kropelkowanie- pytania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
starr

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 25, 2008 2:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jezeli chłopak czuł ze juz ma sie spuszczac i szybko wyciagnal a po wyciagnieciu jednak sie uspokoil i nie doszlo do wytrysku to czy moglo dojsc do kropelkowania tego z plemnikami?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala123456

PostWysłany: Pon Wrz 15, 2008 2:04 pm    Temat postu: Kropelkowanie... pomocy! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc wam mama takie pytanie.. 30 czerwca bylismy z chlopakiem sami i doszlo do zblizenia. On "włożył mi 4 razy" bez prezerwatywy.. do wytrysku nie doszlo i bylo raczej bardzo daleko, on powiedzial mi ze nic nie czul zero przejmnosci, nic. Ale martwi mnie kropelkowanie, nie preejekulat tylko kropelkowanie z tego co mi wiadomo pojawia się ono tuż przed wytryskiem. Czy mam racje? Ile czasu mniej więcej przed wytryskiem się ono pojawia? Boje się strasznie bo jestem za młoda na dziecko:( Dodam że mma nieregularne cykle.. ostatni okres miałam od 18 do 23 lipca trwał tak jak zawsze, i był obfity tak jak zawsze. potem w sierpniu 5, 6, 7 miałam jajeczkowanie tak mi się wydaje ten śluz najpierw taki ciągliwy i przezroczysty jak białko jaja kurzego a później taki gęsty i mleczno biały.. w sierpniu byłam na wczasach za granicą zmiana klimatu i wody, czy okres może spóźniać się z tego powodu? lub przez stres bardzo się denerwuję z tego powodu. w sierpniu okresu nie miałam.. teraz mamy wrzesień i dalej go niema:( i według was mogło dojść do zapłodnienia? dodam że wytrysku nie było i daleko do niego. ale te kropelkowanie? czy pojawia się dosłownie przed wytryskiem? prosze o szybkie odpowiedzi prosze nie wyzywajcie mnie i nie krytykujcie.

------edited by emilka----
temat został przyłączony do pokrewnego tematycznie
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Wrz 15, 2008 3:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

każdy niezabezpieczony stosunek może prowadzić do ciazy. wydaje mi się jednak, że u Ciebie są małe szanse ze względu na niezakończenie w Tobie a przede wszystkim to, że śluz płodny zaobserwowałaś dużo później. ale wykluczyć się ciąży nie da. zrób test to będziesz wiedziała, co i jak
mala123456

PostWysłany: Pon Wrz 15, 2008 4:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha. a te kropelkowanie to ile czasu mniej wiecej wystepuje przed wytryskiem?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Wrz 15, 2008 5:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

są dwie teorie: jedna mówi, że w preejakulacie mogą być plemniki a druga, że kilka sekund przed wytryskiem następuje kropelkowanie i dopiero tam mogą się znajdować plemniki zdolne do zapłodnienia
mala123456

PostWysłany: Wto Wrz 16, 2008 1:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jak uważasz? czy u mnie możliwa jest ciąża? ale szczerze..
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Wrz 16, 2008 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no napisałam wcześniej, że wg mnie małe szanse :)
mala123456

PostWysłany: Wto Wrz 16, 2008 5:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ochh dzieki:0 czyli mam sie nie martwic? bo stres to mnie zżera:(

prosze odpowiedz

połączyłam. emilka
Powrót do góry
mala123456

PostWysłany: Pią Wrz 19, 2008 9:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hallo
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sob Wrz 20, 2008 10:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala123456 Nie jestes w ciazy. Przeciez do wytrysku bylo daleko to skad niby ciaza? Mozesz byc spokojna. A poza tym to musisz czekac cierpliwie na swoja odpowiedz bo tutaj na forum nikt nie siedzi 24 godziny na dobe. Kazdy wchodzi o ktorej ma czas i wtedy odpisuje - uwierz mi.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 14 z 42