Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Kropelkowanie- pytania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Fever

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 2:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem na pewno nie jesteś w ciąży !
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala123456

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 6:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pinezka i fever dzieki Smile ja wiem że nikt nie siedzi na forum 24 h ba dobe ale stres mnie zżerał i miałam nerwy. Ale uspokoiłaś mnie! Dziękuję jeszcze raz.
Powrót do góry
dzalus66

PostWysłany: Czw Paź 09, 2008 9:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich i bardzo prosze o odpowiedz,z gory dziekuje tym ktorzy mnie wysmieja. :]
hmm nie bede pytac czy jest mozliwe zajscie w ciaze przez palec... bo sa rozne odpowiedzi na ten temat :] (ponoc kiedys mialo takie cos miejsce) mam problem,a raczej tylko watpliwosci, Mój chlopak wlozyl mi palec z tym plynem (tak mi sie wydaje,ze ten plyn mial na palcach,bo poprawial sobie penisa w bieliznie) do pochwy,a chwilke pozniej dotknal penisem mojej lechtaczki,ale zaraz sie odsunelam i wytarlam sie dokladnie (do podniecenia nie doszedl wcale,wiec obawy nie ma,ze moge byc w ciazy?)
bylo to w sierpniu,ale okres w sierpniu i we wrzesniu wystapil (bez opoznien) od 4 dni glowa boli mnie caly czas srodki przeciwbolowe nie pomagaja tak samo jes z zoladkiem (nie wymioty-tylko bol zoladka) i czasami czuje sie slabo,ale to moze byc objawem niskiego cisnienia,ktore mam zawsze. czy jest mozliwe,ze jestem w ciazy? z gory dziekuje za odpowiedzi...
PS. bole zoladka i glowy to jakis wirus - dzis bylam u lekarza.
BARDZO DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI Smile pozdrawiam forumowiczow, ratujecie zycie,a przynajmniej nerwy poswirowanym ludziom Smile - OGROMNE DZIEKI Smile
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Paź 09, 2008 9:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja wykluczam ciaze na 100%. Uwierz ze ciezko jest zajsc bez wytrysku w srodku w ciaze. A poza tym to trzeba trafic na owulacje i miec dni plodne Smile mozesz byc spokojna. I okres napewno wkrotce sie zjawi.
Powrót do góry
dzalus66

PostWysłany: Czw Paź 09, 2008 10:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pinezka dziekuje za bardzo szybka odpowiedz Smile
no okres mialam 28/29 wrzesnia do 3/4 pazdziernika (5/6) wiec jako tako o pazdziernik obil Wink
czyli nie musze isc do apteki po test,bo nie jest on potrzebny?
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Paź 09, 2008 10:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie musisz Smile
Powrót do góry
dzalus66

PostWysłany: Czw Paź 09, 2008 10:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

serdecznie dziekuje za odpowiedzi Smile Laughing
warto napisac na forum,czytac,dowiadywac sie wielu ciekawych rzczy ktorych sie jeszcze nie wie,oraz rozwiewac watpliwosci Smile Very Happy

pinezkao dziekuje za pomoc Very Happy
pozdrawiam Smile
Powrót do góry
mapex

PostWysłany: Sob Lis 29, 2008 1:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam! Pomocy!!!
Dzisiaj kochaliśmy się z dziewczyna bez zabezpieczenia. Dostała okresu 11 listopada i nie ma jeszcze regularnej miesiączki. Tuż przed wytryskiem wyjąłem go z pochwy i po kilku sekundach zlałem się. Czy jest mozliwość aby partnerka zaszła w ciążę? Pomocy!!!
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Lis 29, 2008 2:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

możliwe
mapex

PostWysłany: Sob Lis 29, 2008 2:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale duże prawdopodobieństwo???? Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 15 z 42