Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Kropelkowanie- pytania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Radek_g

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 06, 2009 9:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale jezeli wydziela sie tego tak duzo ze potrafi przejsc przez jeansy? To wtedy to chyba nie jest normalne :/ wydziela sie sam preejekulat, nic wiecej...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Sty 06, 2009 9:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No jasne, biega sobie po ciele... Nie nie ma takiej mozliwości.
Powrót do góry
costa23

Wysłał podziekowań: 9
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Wto Sty 06, 2009 11:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zibi jak czytam Twoje niektóre odpowiedzi to mnie śmiech powala z nóg Wink

COSTA :> i znow zbedny komentarz, błagam pisz na temat a takie krotkie inffo mozesz dla Zibiego na PM przekazac... Smile---Wind_Of_Hope---

costa23

PostWysłany: Sro Sty 07, 2009 5:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok ok no problemo sorki
Fisher

PostWysłany: Sob Mar 07, 2009 11:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Radek_g napisał:
Witam, przeczytalem to wszystko oraz wiele innych rzeczy... NIestety nie znalazlem dalej pomocy na moj problem...

Podczas podniecenia wydziela sie przezroczysta ciecz, preejekulat, to wiem. Ale wydziela on sie w takiej ilosci ze jest to nie do opanowania! NIe musze w ogole o tym myslec, nie musze sie w ogole podniecac, czasem wystarczy ze tylko porozmaiwam z moja panna i juz... Jest to strasznie klopotliwe, juz nie wiem co z tym robic... Dawniej czesto sie onanizowalem... Mysle ze to pewnie jakis uboczny skutek tego... A moz ejakies problemy z prostata;/?
BLAGAM, pomocy...
Pozdrawiam...

Też mam taki problem. Czy da się temu zaradzić jakoś? Jakieś maści, tabletki itp.?
Powrót do góry
xevio19

PostWysłany: Nie Mar 15, 2009 8:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam

Dzisiaj odbyłem z dziewczyną nasz pierwszy raz, niestety bez zabezpieczenia. I jestem z deka niepewny, ponieważ było bardzo ciasno i czy jest taka możliwość że nie czułem kiedy dochodzę? I mam pytanie co do kropelkowania, jak przeczytałem zachodzi kilka sekund przed wytryskiem, czy podczas stosunku przerywanego i występowania kropelkowania jest możliwość zajścia w ciążę?
Powrót do góry
costa23

PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 9:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Neutral wydaje mi się, że była możliwość kiedy mogłeś nie poczuć czy dochodzisz Neutral poza tym gdzie Ty chłopie masz rozum? jeśli miała dni płodne szansę na ciążę są! A co do kropelkowania...jeśli wyjdziesz w ostatniej chwili możliwość zapłodnienia istnieje...
xevio19

PostWysłany: Wto Mar 17, 2009 5:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jeśli wyszedłem w porę i nie doszedłem, znaczy czułem że za chwilę mogę dojść, czy kropelkowanie wtedy może zajść?
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Mar 17, 2009 11:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wystepuje na kilka chwil przed wytryskiem ale nie u kazdeko faceta oczywiscie.... jezeli ejdnak zaraz po wyjsciu wytrysles szanse moga byc...
Powrót do góry
xevio19

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 7:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wlaśnie po wyjsciu nie wytrysnąłem, tylko czułem że mogę dojść i nie doszedłem, na temat prejakulacji zdania są podzielone. Mam nadzieję że wszystko bd dobrze. Mądry człowiek po szkodzie Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 18 z 42