Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 3:38 pm Temat postu: |
|
|
jesli nie doszedles a zTwojej wypowiedzi tak wynika to wszystko jest ok. Nie ma co sie stresowac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
xevio19
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 3:42 pm Temat postu: |
|
|
Aha dziękuję za wypowiedzi i podniesienia z deka na duchu
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dzekiczan
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 9:36 am Temat postu: |
|
|
Witam ,
Piszę w lekkiej desperacji . Ale przeczytałem cały temat i chciałbym zapytać indywidualnie. Otóż , wczoraj kochałem się z moją dziewczyną , drugi raz. Nie używaliśmy żadnych zabezpieczeń , i odbywało się to na zasadzie że gdy tylko lekko poczułem "dojście" , szybko wyciągałem , odczekiwałem z 1-2 min. i za chwile znów.Po którymś razie przestałem . Do wytrysku nie doszło , płyn preejekulat , wystąpił dopiero potem jak było po wszystkim. Ponieważ sprawdzałem "podczas" . Na jednej stronie obliczyłem że powinna mieć dni płodne . Jestem pewien swojego ciała i jego reakcji . Ale dla pewności wolałem zapytać . Jakie jest wasze zdanie ?
Pozdrawiam
/ps. Pierwszy dzień krwawienia był 14 marca , wczoraj był 28 . Regularne cykle . Coraz bardziej się stresuje ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 10:32 am Temat postu: |
|
|
Dużo zależy od tego jak długie są jej cykle...Ile dni trwają (nie miesiączki tylko cykl).
Podejrzewam ze to były dni płodne...Ryzyko zawsze jest...W tym wypadku raczej małe (o ile rzeczywiście nad sobą tak bardzo panujesz)Stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcyjną...
A preejakulat pojawił się na pewno wcześniej również...
I następnym razem zainwestujcie te 8 złotych w prezerwatywy, albo niech bierze tabletki...Po co ryzykować? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 10:33 am Temat postu: |
|
|
nie masz czym sie stresowac. Nie doszles w niej wiec nie ma ciazy. Proste wszystko bedzie ok i nie przezywajcie tak tego. Ale swoja droga czemu sie nie zabezpieczacie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dzekiczan
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 2:41 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuje za szybką odpowiedź .
To nie był mój pierwszy raz , jej owszem . Panuje nad sobą , znam ten stan jak "dochodzę" , więc widziałem kiedy momentalnie wyjąć . Oraz jak to było powiedziane w jednym z filmów Woodego Allena " ... dużo ćwiczę w samotności" .
Czemu się nie zabezpieczyliśmy , w sumie to był pierwszy raz . Odbywało się to na zasadzie "pokazania" jej jakie to uczucie. Do wytrysku nie doszło , dziękuje za opinie. Kamień spadł mi z serca. Miejmy nadzieje że będzie dobrze . Prędzej zawsze się zabezpieczałem , teraz trochę mnie poniosło . Nauczka na przyszłość.
Pozdrawiam.
Dodano po 3 godzinach 57 minutach:
pinezka napisał: | nie masz czym sie stresowac. Nie doszles w niej wiec nie ma ciazy. Proste wszystko bedzie ok i nie przezywajcie tak tego. Ale swoja droga czemu sie nie zabezpieczacie? |
Nawet podczas dni płodnych , w okresie Owulacji ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 8:43 pm Temat postu: |
|
|
do zaplodnienia potrzebny jest wytrysk w srodku + dni plodne. Moze dojsc do zaplodnienia jak sperma znalazla sie gdzies w okolicy pochwy ale to jest 1% szans. Nie prosti jest zajsc w ciaze tak jak to sobie wyobrazasz. Pozdrawiam i nastepnym razem uwazajcie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dzekiczan
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 10:02 pm Temat postu: |
|
|
No nic , teraz tylko czekać do połowy kwietnia. Dziękuje za odpowiedź . Pozdrawiam i pomógł dla wszystkich. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maniekamg
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 11:39 pm Temat postu: |
|
|
Witam Mam nadzieję że ktoś mi pomorze z moim problemem.Sytuacja jest trochę zawiła ale postaram sie wszystko wyjaśnić.
A mianowicie : Zacznijmy od tego że moja dziewczyna ma cylke 33 dniowe i dość często ma delikatne opóźnienia 2-3 dniowe.Ostatnio mieliśmy wyjazd za granice i okres spóźnił jej się o 8 dni(zmiana klimatu, choroba) od tamtego czasu kochaliśmy się z gumka ale ostatnio była taka mała,,akcja,,bez-nie był to jakiś mega stosunek ale dosłownie 3 wejścia bez zabezpieczenia,ale co do mojego orgazmu było bardzo daleko więc jakaś spermę wykluczam może ten żel ewentualnie:) ale właśnie teraz powinna dostać okres i spóźnia jej się już 6 dzień i nasuwa sie pytanie dlaczego??W sumie miała ważny egzamin, ostatnio pogoda sie dość znacznie zmieniła i ogólnie jeszcze te spóźnienie:)
i mam pytanie czy jest jakaś możliwość zajścia i czy takie opóźnienie okresu może być wywołane czymś innym niż ciąża?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 18, 2009 11:07 am Temat postu: |
|
|
Nie ma możliwości zajścia. A okres może się opóźniać przez stres, nieodpowiednią dietę, zmiany hormonalne itd...Czynników jest naprawdę bardzo dużo.
Możecie zrobić test jak minie min 14-16 dni od stosunku, najlepiej z krwi bo on daje 100% pewności. To Was uspokoi. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|