Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Kropelkowanie- pytania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maniekamg

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Kwi 18, 2009 5:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki za informacje:) ogólnie to świetne macie forum,bardzo dużo informacji:) A co do mojej sprawy to dzisiaj moja kobieta dostała okres, więc już jest dobrze:)

Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wystraszony

PostWysłany: Pon Maj 04, 2009 8:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam
Moj niepokoj wynika z tego ze bylem z dziewczyną, gra wstępna, pieszczoty pojawił się preejakulant dalej pieszczoty i na pieszczotach się skończyło.
Tylko że moim małym przejechałem po jej wargach. Czy jest jakiś powód do niepokoju?

Bo mojej dziewczynie się okres spóźnia ;/

Z góry dziękuję za opdowiedź
pozdrawiam
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Maj 04, 2009 9:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma powodu...Czekajcie spokojnie.
wystraszony

PostWysłany: Sob Maj 09, 2009 8:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy jest to mozliwe że moglo do zaplodnienia dojsc, jeżeli w tym samym dniu rano załatwiłem to ręcznie a potem dopiero zaszła sytuacja opisana wyżej.

Czy jest możliwość że na członku jakiś plemnik przeżył tak długo?
Powrót do góry
ania___21

PostWysłany: Sro Maj 27, 2009 3:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy do kropelkowania dochaodzi zawsze kiedy jest wutrysk?? to znaczy czy u faceta moża wystąpić kropelkowanie jeśłi wogóle nie dochodzi czy to zawsze ejst w parze ??? prosze o odp.
Powrót do góry
Anonimowa22
Zbanowany

Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Sro Maj 27, 2009 4:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wystraszony - plemniki tyle nie żyją na członku Wink
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Maj 27, 2009 6:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ania__21 Preejakulat wydziela się w momencie w którym mężczyzna się podnieca. Natomiast plemniki mogą ale nie muszą się pojawić tylko i wyłącznie bezpośrednio przed wytryskiem.
ania___21

PostWysłany: Czw Maj 28, 2009 2:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli z tego co rozumiem jeśłi wogóle nie nastęuje wytrysk to kropelkowania też nie ma?? wielkie dzięki za wszytskie odpwiedzi:)
Powrót do góry
lolka201

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Pią Maj 29, 2009 8:05 am    Temat postu: proszę o pomoc.. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam..chciałam na poczatku powiedzieć że jestem początkująca w tych sprawach...otóż mam problem. postanowiliśmy z chłopakiem zacząć współżycie..byliśmy zabezpieczenia ale niestety pękła gumka..on od razu wyciągnął go ze mnie. do wytrysku nie doszło wogóle ale mówił że chwilami był bardzo blisko..dodam że to był 2 dzień mojego cyklu..miałam jeszcze okres..i stąd ptanie czy ta sytuacja jest groźna i powinnam sie wybrać po tabletki po? było ty wiele pytań odnoście tego kropelkowania ale nikt nie odpowiedzial jednoznacznie czy może ono wystąpić bez wytrysku?? np jesłi brakowało mu ok 1 minuty a chwilami 20-30 sekund o kropelkowanie mogło wystąpić mimo to że nie dostal wytrysku wogóle?? (mam bardzo nieregularne cykle dlatego obawiam się że miesiączka może być u mnie płodna)
i jeszcze pytznie.jesłi pieścimy się narządami i do wytrysku nie dochodzi a ja mam tampona to ewentualne plemniki z kropelkowania nie przedostaną sie przez tampona prawda?? bo też miałąm taka sytuacje tyle że dzień wczęsniej. on mnie piescil do wytrysku bylo blisko ale nie skonczyl. ja mialam tampona.po ok 20minutach gdy przyszlam do domu zanim wyjęłam tampona umyłam wszystko wodą z mysłęm a potem wyjęłąm tampona i też w środku przemyłam..wiem, że to troche głupie pytanie ale wczesniej przez tampona nic nie mogło przecieknąć??;p (ale to pytanie to tak na zasadzie uspokojenia) matrwi mnie problem tej pękniętej gumki..
mam nadzieję że ktoś mi pomoze bo nie wiem czy ta sytuacja wymaga tych tabletek..obawiam sięż e 20 sekund to za mało i mógł mieć to kropelkowanie....SadSadSad
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pią Maj 29, 2009 9:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ania___21, teoretycznie być nie powinno

lolka201, nie szłabym na Twoim miejscu po tabletkę "po". obie sytuacje były niegroźne
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 20 z 42