Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Kropelkowanie- pytania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Paź 08, 2009 8:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala50 napisał:
czy jest możliwe zajście w ciąże kiedy chlopak dotyka okolic rodnych członkiem nie wkładając go???

nie

mala50 napisał:
od pewnego czasu mam powiększone jajniki i napęcznialy brzuch... co może być przyczyną tego???

może być tak przed okresem, ale jeżeli jajniki są rzeczywiscie powiększone (wskazane jest usg), to może być stan zapalny (z tych mniej groźnych) lub torbiele. lepiej pójść do lekarza
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Paź 09, 2009 11:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala50 napęczniałe jajniki i powiększony brzuch może byc zwiastunem zbliżającego sie okresu lub owulacji . Warto to jednak sprawdzić bo świadczyć to może o torbielach policystycznych. Nie sądze jednak żebyś sama wyczuła sobie powiększone jajniki...

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala50

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Paź 09, 2009 2:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

być może to przed okresem tylko że mam tak już długo.... "będę mama" to mam nadzieje nie tyczyło się do mojej wypowiedzi bo jakoś nie chce nią zostać jeszcze??????
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pią Paź 09, 2009 4:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie Wink. Ja będę mamuśką Wink

Powrót do góry
mala50

PostWysłany: Pią Paź 09, 2009 5:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gratujuję!!!!! więc nie mam się o co obawiać jesli chodzi o ciąże...?????
bo często mam schizy co do tego.... tym bardziej kiedy spóźnia mi się okres.... dzięki wielkie za pomoc.
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pią Paź 09, 2009 5:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki Wink
mala50 po prostu wybierz jakąś dobrą formę antykoncepcji i nie ryzykuj bo rożnie to się może skończyć. Po co się stresować jak można czerpać tyle przyjemności z bliskości Wink

Powrót do góry
mala50

PostWysłany: Pią Paź 09, 2009 5:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no chyba tak będę musiała zrobić.....
a jeszcze jedno bo pisałaś ze nie ma szans na ciąże a jesli to były dni płodne???? wtedy jest jakieś ryzyko??
Powrót do góry
mario000

PostWysłany: Czw Paź 15, 2009 8:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ok dzieki wielką za pomoc. Moja kobieta dostala przedwczoraj okresu i juz wszystko jest ok Smile Dzieki jeszcze raz!
Powrót do góry
Monikaqaz

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Paź 24, 2009 11:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witajcie! mam pytanie do Was. uprawiałam seks w nocy z 23/24 października. Do wytrysku dochodziło poza mną. Nie mieliśmy żadnego zabezpieczenia, ale jestem teraz w samym środku dni niepłodych. Mam się bać zajścia w ciąże czy niekoniecznie? prosze pomocy... Sad
Powrót do góry
Fisher325

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sob Paź 24, 2009 11:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niekoniecznie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 31 z 42