Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MagdaJ
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lut 03, 2008 9:52 pm Temat postu: |
|
|
Madzia, a Ty kiedy wybierasz się do gina? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madzia19
|
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 12:48 pm Temat postu: |
|
|
Nie wiem kiedy sie wybiore caly czas powtarzam, ze musze i nawet wybieram sobie wolny dzien, a jak juz jest ten dzien to znowu odwlekam. I tak w kolko, nie wiem czy wogole sie odwaze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
trinitrotoluen Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 1:19 pm Temat postu: |
|
|
madzia19 napisał: | Nie wiem kiedy sie wybiore caly czas powtarzam, ze musze i nawet wybieram sobie wolny dzien, a jak juz jest ten dzien to znowu odwlekam. I tak w kolko, nie wiem czy wogole sie odwaze |
To się umów na wizytę przez telefon, konkretny dzień i godzina - wtedy będziesz "musiała" pójść. _________________ Fide, sed cui, vide! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Madelajn
|
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 3:35 pm Temat postu: |
|
|
Jak już wcześniej pisałam, uważam , że musisz się odważyć i w końcu umówić na ta wizytę |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 4:16 pm Temat postu: |
|
|
madzia19 musisz isc koniecznie do ginka. Przeciez on nie gryzie a moze uspokoic Twoje obawy i poradzic cos madrego co nie dasz rade. Trzeba sie przelamac i tyle.. napewno pomoze przy tych plamieniach, pozdrawiam
-----edited by emilka----
poprawiłam posta tak, zeby nie był cały pisany grubą czcionką |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madzia19
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 11:51 am Temat postu: |
|
|
mam jeszcze jedno pytanie odnosnie ubioru, czy rozbierajac sie sciaga sie rowniez skarpetki?? wogole cala mam byc rozebrana?? bo wkoncu czasami lekarz bada tez piersi???
----edited by emilka----
nie wstawiaj więcej niż 3ech znaków zapytania obok siebie:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 12:51 am Temat postu: |
|
|
to zależy od lekarza. ja byłam u różnych i u jednych trzeba było się całemu rozebrać, u innych tylko dół a zostać w bluzce i badanie piersi wyglądało tak, że sie podnosiło do góry koszulke na fotelu i tyle. niemniej ja zawsze jestem w skarpetkach _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 12:42 pm Temat postu: |
|
|
wlasnie Emilka ja chodze do mojego ginekologa (kobiety) i ona za pierwszym razem widziala moj stres i kazala mi tylko dol rozebrac. Osobiscie ja poprostu wzielam sobie spodnice z domu i pozniej ja zalozylam. Czulam se bardziej komfortowo a gore nie sciagalam tylko podnioslam bluzke jak chciala zbadac mi piersi nie jest tak zle - jednym slowem, pozdrowki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asas
|
Wysłany: Pią Lis 14, 2008 10:29 pm Temat postu: krwawienie między miesiączkami |
|
|
zaczęłam plamić 10 dni po miesiączce. trwa to już trzeci dzień. na pewno nie jest to mój następny okres, bo jest zbyt szybko i zbyt skąpy.co to może oznaczać. pujdę do ginekologa, a do tego czasu proszę o pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Pią Lis 14, 2008 10:33 pm Temat postu: |
|
|
A masz moze nadzerke? A moze stosujesz jakies metody antykoncepcyjne? Ja mialam plamienia miedzy miesiaczkami w trakcie brania plastrow Evra. Po prostu byla za mala dawka hormonu i stad plamienie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|