Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Nie Lip 26, 2009 9:43 pm Temat postu: |
|
|
ja bym poszła do ginekologa. koniecznie.
plamienie między okresami i to tak długie nie jest normalne.
może być w sumie wywołane antykoncepcją, ale skoro nie zaczęłaś jej brać to przecież wykluczone.
jestem w szoku, że lekarz Cię nie badał ani nie zrobił Ci USG.
radziłabym zmienić lekarza.
moja od razu zrobiła mi i USG i badanie ginekologiczne bo bolały mnie jajniki.
i moim zdaniem od tego powinno się zaczynać .
nie rozumiem jak lekarz ginekolog może nie zbadać pacjentki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Czarna-Jagoda
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 1:48 pm Temat postu: |
|
|
Mowia o tym lekarzu,ze jest dobry, aczkolwiek stary. Muszę się jednak wybrać na to usg. dziekuje za odpowiedz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ailema
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 8:29 am Temat postu: Miesiaczka??? |
|
|
Witam!
Mam 26 lat i od zawsze moja miesiaczka byla regularna.Nigdy nie mialam problemow z przydatkami itp az do teraz...
21.08 dostalam okres ktory trwal tylko 2 dni po jego zakonczeniu nadal przez nastepny tydzien bolaly mnie piersi wiec dla pewosci zrobilam test ciazowy-wynik byl negatywny.Szokiem okazal sie nastepny okres lub plamienie( jest bardzo skape) wczoraj 1.09...Dodam ze w obu przypadkach bardzo bolalo mnie podbrzusze i objawy wskazywaly na menstruacje.
Zastanawiam sie czy to nie przez ciezka grype jaka przechodzilam 2 tygodnie temu czy tez przez to ze 3 miesiace temu wyjechalam do cieplych krajow i wszystko dopiero teraz sie rozregulowalo.
Piersi nadal niesamowicie mnie bola i ogolnie jestem slaba i rozbita.
Martwie sie bo tu gdzie jestem opieka medyczna nie jest z 'wyzszej polki'.
Nie mam kogo prosic o rade.Moze to nic groznego i martwie sie niepotrzebnie.
Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kuroperz
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 7:24 am Temat postu: ciemnobrązowy wręcz czarny śluz między miesiączkami:( |
|
|
Witam w tym miesiącu zaobserwowałam że z mojej pochwy wydobywa się ciemnobrązowy śluz- baardzo gęsty. Miesiączke miałam 22 września, więc jest tu coś nie tak i nie bardzo wiem o co chodzi ( W niczym nie przypowina to nawet miesiączki..
Pozdrawiam.
M.
-------edited by emilka-----------
temat przeniosłam do tematu pokrewnego problematyka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 9:32 am Temat postu: |
|
|
może to być oznaka ciaży, moze równie dobrze być to plamienie. Musisz iść do ginekologa.
I nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne! Przeczytaj regulamin forum! _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kuroperz
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 6:45 pm Temat postu: |
|
|
ciąża jest niemożliwa. pochwa lekko mnie swędzi:( nie bardzo wiem co to może być :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 7:23 pm Temat postu: |
|
|
hm.. może to infekcja skoro trochę Cię swędzi _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nikola3
|
Wysłany: Wto Paź 13, 2009 9:22 am Temat postu: brazowe plamienia |
|
|
Hej Dziewczyny, ja rowniez mam ten sam problem co Wy i juz po prostu nie mam sily do tego, moze ktoras z Was cos doradzi. Od czerwca mam miesiaczki srednio co 15 - 20 dni, 5 dni okresu tak jak zawsze, 3 dni spokoju i pozniej juz caly czas, az do okresu, brazowe plamienia, czasem z zywa krwia, czasem po prostu plamienie z takimi niteczkami jak opisywaly dziewczyny wczesniej. Do tego caly czas czuje sie, jakby okres mial byc juz jutro, brzuch napuchniety, ogromny apetyt na slodycze, pizze i tego type rzeczy.
Mieszkam w UK, wiec trudno tutaj o szybkie leczenie u lekarza, jak dotad moja Pani doktor zrobila mi cytologie, zbadala tarczyc - wszytko ok, a teraz czekam na przeswietlenie.
Macie moze jakis pomysl co to moze byc i jak temu zaradzic???
Dodam, ze staramy sie o dzidziusia, ale jak na razie bez skutku ..... wydaje mi sie, ze w ogole nie mam dni plodnych
z gory dzieki za wszelka pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
konwalja
|
Wysłany: Sro Lis 11, 2009 11:44 pm Temat postu: plamienie, krwawienie międzymiesiączkowe |
|
|
od kilku dni zauważyłąm plamienie bądź krwawienie , które wystąpiło pomiędzy miesiączkami, tzn okres zaczal mi sie 26.10 zakończył się ajkieś 5 dni później, jednak 10.11 zauważyłam zaplamioną krwią wkładke i tak juz od tego dnia do dziś, nawet w moczu widoczna jest ta krew, z czego moze to wynikać?nadmienei ze od rou przyjmuje mercilon regularnie
pozdrawiam, nie wiem czy to ma jakiś zwiazek zta cala sytuacja ale pobolewaly(kiklak dni przed tym) mnie okolice jajnika a pozniej okolice korzonek po czy zaczelo sie owe plamienie, zgory dziekuej za odpwoiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Czw Lis 12, 2009 12:42 am Temat postu: |
|
|
może masz nadżerkę? lub jakieś zapalenie..
takie plamienie nie jest normalne dlatego najlepiej będzie jeśli skonsultujesz się z lekarzem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|