Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Lekarz Rodzinny

Idź do strony 1, 2, 3 ... 20, 21, 22  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Lekarz rodzinny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: Wto Sty 17, 2006 7:27 pm    Temat postu: Ból głowy- zbiorczy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!
Mam taki problem.... boli mnie glowa Smile Ból wystepuje w jednym punkcie z tylu glowy, bol pojawia sie nagle i po paru sekundach znika, Dzieje sie tak czesto w ostatnich dniach i bardzo mnie to denerwuje, ciekawi mnie jakie moga byc tego przyczyny.....
Powrót do góry
Freya

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 17, 2006 9:08 pm    Temat postu: Re: bół głowy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Iwona napisał:
Witam!
Mam taki problem.... boli mnie glowa Smile Ból wystepuje w jednym punkcie z tylu glowy, bol pojawia sie nagle i po paru sekundach znika, Dzieje sie tak czesto w ostatnich dniach i bardzo mnie to denerwuje, ciekawi mnie jakie moga byc tego przyczyny.....

Ten ból występuje np. przy pochylaniu ??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Wto Sty 17, 2006 9:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wlasnie nie.... trudno mi okreslic moment kiedy zaczyna bolec.... dzisiaj np bardzo czesto mnie tak boli, to jest jednej taki punkt niewiem co tam w tym miejscu akurat jest.....
Powrót do góry
Kasia_rz
Gość

PostWysłany: Sob Sty 28, 2006 11:44 am    Temat postu: Ból głowy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od trzech dni boli mnie bardzo głowa w przedniej części głowy (szczególnie w przedniej lewej w jedym miejscu pod wpływem ucisku ręki). Zaczyna boleć mnie gardło i mam czasami wybuchy ciepła. [Kiedyś uderzyłam się mniej więcej w tym miejscu, ale to było we wrześniu.] Przyznaję, że chodziłam bez czapki... Czy może to być coś groźnego i czy powinnam natychmist skonsultować się z lekarzem?
Bardzo proszę o uwagi. Pozdrawiam!
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Sty 28, 2006 1:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Każde zawroty głowy, bóle, czy też omdlenia powinny byc konsultowane z lekarzem. Możliwe że jeżli to poprostu migrena, która występują u wielu ludzi, a może być to objaw jakieś choroby.
Powrót do góry
Netka

PostWysłany: Sob Sty 28, 2006 7:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może to zapalenie zatok.Radzę konsultację z lekarzem!!!Noś czapkę i dbaj o zdrowie juz gdy jesteś młoda Very Happy I trzymaj się cieplutko!
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Lut 23, 2006 11:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam .Mnie tez tak bolala glowa, tylko przez CAŁy rok .Okazałosię, ze mialam wyskoczony dysk szyjny .Nastawiono mi go i przeszlo.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Mar 02, 2006 5:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc ja wlasnie mam podobnie.
Bo od jakichs 3 tygodni odczowam bule z tylu glowy i nie wiem co to jest bul jest taki jakby cos mnie swedzialo, albo robi sie cieplo w tym miejscu. Mam tez tak ze boli mnie jednego dnia z tylnej lewej strony a drugiego z prawej. Nie wiem co jest odczowam bul jak myje glowe np. ale nie tak ze ciagle tylko chwilami tak mnie zaboli kilka razy dziennie. jakby nerwy na glowie ale dlaczego to nie wiem.
Powrót do góry
pachol83

PostWysłany: Czw Kwi 06, 2006 10:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam podobnie, ale bol nie jest dziennie tylko np. co jakis czas ale to juz od ponad roku Razz. Niedawno pojawily sie zawroty glowy i okropne bole plecow. Bylem u neurologa - nie stwierdzila zmian i wyslala mnie do okulisty na badanie dna oka. Okulista po zbadaniu powiedzal ze dno oka prawidlowe i stawialby te wszystkie dolegliwosci na problemy z kregoslupem i w tym kierunku poprowadzil leczenie.
Powrót do góry
Ricard

PostWysłany: Wto Kwi 11, 2006 12:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Iwona :
Punktowe lekki uczucie bolu, np takie uklucia to nic powaznego. Wiekszosc ludzi na Ziemi przynajmniej raz miala cos takiego. One o niczym nie swiadcza. Oczywiscie jesli bol staje sie uciazliwy, dokladniej umiejscowiony, trwa dlugo itd to trzeba sie udac do lekarza w celu zdiagnozowania przyczyny tego bolu.

Pachol83 :
Jesli prowadzisz siedzacy tryb zycia, stale w jednej pozycji, byc moze wytworzyl sie nacisk na nerw, szczegolnie jesli bole te dotycza czesci dolno-ledzwiowej plecow. Zastanow sie, czy nie warto by wprowadzic troche ruchu do swojego zycia.
Pozdrawiam.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Lekarz rodzinny Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 20, 21, 22  Następny
Strona 1 z 22