Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Mam prawie 28 lat i straszny kompleks

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mikmik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pon Wrz 24, 2007 7:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobra 12 cm to nie jest tak tragicznie sam nie mam wiele wiecej a jakoś żadna z moich dziewczyn nie narzekałaVery Happy
wracając do tematu ale chwila moment! czy możliwe jest aby ktoś miał 7 cm podczas erekcji?

_Edited by Gonzi_
Ludzie święci!! Co to ma być za PISMO!! Evil or Very Mad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
romantyk1980

PostWysłany: Pon Wrz 24, 2007 7:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czasem wystarczy 2-3 cm więcej, i już jest zupełnie inny efekt dla dziewczyny.
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Wrz 24, 2007 9:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeszcze chwila a ten wątek stanie się historią. Radze uważac na słowa. Rolling Eyes Exclamation
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Wrz 24, 2007 10:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gonzi ja bym obstawiała za zamknieciem jego. Co miało byc powiedziane to zostało, a autor cały czas drazy dziure ...ehh ile mozna?! zaraz bedzie mega dlugi offf Confused

Powrót do góry
mikmik

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pon Wrz 24, 2007 10:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to zamykajmy:D
Powrót do góry
comet

PostWysłany: Pon Wrz 24, 2007 11:40 pm    Temat postu: nie, nie róbcie tego Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
Gonzi ja bym obstawiała za zamknieciem jego. Co miało byc powiedziane to zostało, a autor cały czas drazy dziure ...ehh ile mozna?! zaraz bedzie mega dlugi offf Confused

Nie nie róbcie tego, zrobimy wpis do ks Ginesa.
Może ktoś wtedy przeczyta?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Wrz 25, 2007 12:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okej. no to po małych konsultacjach, zamykam ten temat, gdyż po prostu został on wyczerpany. więcej powiedzieć, wytłumaczyć się chyba nie da, a do autora niestety i tak nic nie dotarło. nie ma sensu w kółko powtarzać tego samego.

ps. comet, nie ma to jak dobra powieść-tasiemiec Cool
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5