FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
izabela Gość
|
Wysłany: Sob Sty 07, 2006 6:46 pm Temat postu: meizitanc |
|
|
chciałabym sie cos wiecej dowiedziec o tym preparacie na odchudzanie. biore ten lek i schudlam juz 3 kilo ale boje sie ze po odstawieniu beda skutki uboczne.meizitanc podobno pochodzi z Chin. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
root
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 07, 2006 7:15 pm Temat postu: |
|
|
Nie stosuje ale czytałem opinie ludzi, którzy stosują. Nikt nie zaobserwował skutków ubocznych. podobno nie ma efektu jojo po zaprzestaniu brania. Ale trzeb abyc sceptycznym w stosunku do środków niewiadomego pochodzenia, które nie sa przepisane przez lekarza. Jesli nie zażywasz czegos pod kontrolą lekarza (najlepiej dietetyka) to bierzesz na siebie dużą odpowiedzialność. Nie wierze w cudowne srodki na odchudzanie. Najlepsza droga, aby stracić na wadze to dieta pod katrolą lekarza dietetyka. Nie zapominaj o właściwym odżywianiu. Organizm potrzebuje odpowiedniej ilości składników, aby móc właściwie funkcjonować. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Freya
|
Wysłany: Sro Sty 11, 2006 5:58 pm Temat postu: Re: meizitanc |
|
|
Jestem sceptycznie nastawiona do cudownych środków czy to z Chin czy z Indii czy z końca świata..
Bardzo dużo i przez wiele czasu testowałam na sobie wiele specyfików i wiem że jeśli zdarzy się przysłowiowy "cud" to tak czy tak ma on skutki uboczne.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
CiociaTori
|
Wysłany: Pią Sty 13, 2006 9:16 pm Temat postu: |
|
|
lek ten opiera się na efedrynie, która powoduje bardzo duży przypływ energii i chwilowym brakiem apetytu. na skutki uboczne typu: suchość w gardle i uszach, UZALEŻNIA, przy dłuższym stosowanie bardzo silnie wpływa na prace serca. dlatego po stosowaniu tych tabletek można się spodziewać efektu jo-jo:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Freya
|
Wysłany: Pią Sty 13, 2006 10:26 pm Temat postu: |
|
|
Kaśka napisał: | lek ten opiera się na efedrynie, która powoduje bardzo duży przypływ energii i chwilowym brakiem apetytu. na skutki uboczne typu: suchość w gardle i uszach, UZALEŻNIA, przy dłuższym stosowanie bardzo silnie wpływa na prace serca. dlatego po stosowaniu tych tabletek można się spodziewać efektu jo-jo:( |
Zgadzam się, stosowałam pewien lek na odchudzanie który zawierał efedrynę.
To bardzo niebezpieczne.. bywa że trudno zauważyć kiedy następuję uzależnienienie..
Dlatego też nie polecam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wena 7 Gość
|
Wysłany: Sro Sty 25, 2006 2:38 pm Temat postu: meizitanc |
|
|
Ja dwukrotnie (a więc przez dwa miesiące, z przerwą, pomiędzy nimi, czyli zgodnie z przepisem) stosowałam meizitanc i jestem pod dużym wrażeniem!
Już drugi miesiąc nie mam efektu jo-jo, a w czasie przyjmowania preparatu nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych. Podobno zdarza się suchość w ustach i - rzadko - palpitacje. Ja niczego takiego nie doświadczyłam. Generalnie żywię się lekko strawnie i zdrowo, jadam niewiele, ruszam się umiarkowanie dużo, a mimo tego przez lata nie udało mi się zrzucić więcej niż 2-3 kg (ogromnym wysiłkiem, stosując różne sposoby, diety, pożeracze tłuszczu- te ostatnie to tylko pożeracze... pieniędzy!) - po to, żeby je zaraz...odzyskać. Nie jestem grubasem, więc moje schudnięcie nie robi tak spektakularnego wrażenia, jak w przypadku osób z dużą nadwagą. Jestem jednak bardzo zadowolona z efektu: bez zmiany żywienia (nie wiem, co tu jeszcze zmienić, znam się nieźle na dietetyce) i trybu życia, osiągnęłam wymarzoną wagę. Nie schudłam 10 kg po miesiącu, a tylko kilka i w następnym powoli też trochę, ale to jest pewnie sprawa indywidualna i... osobniczych nadmiarów. Jak wiadomo, powodów otyłości jest wiele.
Produkt jest reklamowany w ulotce jako naturalny, ale mimo podobno tybetańskiego rodowodu, u nas można dostać głównie chiński , co nie znaczy, że zły, jeśli stosują tę samą recepturę (chociaż na rynku mogą się pewnie znaleźć i podróby). Ja miałam właśnie chiński. Oryginalny tybetański jest trudniej namierzyć, ale teraz Chińczycy opanowali nawet tradycyjne tybetańskie rękodzieło, odcinając Tybetańczyków od niemal wszelkich możliwości legalnego zarobkowania, więc jeśli tylko trafię na oryginał - to zaraz go kupię. Choćby ze względów moralnych. Pozdrawiam.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
AndzejWolnykom Gość
|
Wysłany: Czw Sty 26, 2006 11:43 pm Temat postu: Meizitanc - CUDOWNE ZIOŁA ODCHUDZAJĄCE Z TYBETU |
|
|
Hej stosowalem wraz z grupą znajomych wyżej wymieniony specyfik, Meizitanc i bez żadnych problemów wszyscy schudliśmy od 2 do 17 kg w około 3-4 miesiące. Tylko jedna osoba nie była podatna i schudła jedyne 4 kg, ale jadla przy tym jak świnia z czego my nie mogliśmy jeść aż tyle. Generalnie jesteśmy bardzo zadololeni i polecamy ten specyfik !!!!!!!!!!
PZD |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gośćc12 Gość
|
Wysłany: Czw Lut 09, 2006 12:25 pm Temat postu: |
|
|
Radzę przeczytać co napisano o nim na forum. Podobno można nawet umrzeć stosując tę truciznę, bo ma w sobie ciężkie metale. [zakaz linkowania na forum] SZOK! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
natalia Gość
|
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 9:54 am Temat postu: meizitanc |
|
|
Ja brałam Meizitanc i naprawde nie ma efektu jojo.. naprawde działa.. i naprawde nie chce się po nim jeść.. brałam go pod okiem lekarza tybetańskiego.. i to ze schudniesz tylko przy pomocy dietetyka to gówno prawda.. tutaj nie katujesz się dietami.. nie masz ochoty na słodycze.. nie ma ochoty na jedzenie.. masz wiecej siły.. energii i wiecej się ruszasz.. pierw bierzesz kapsułke meizitanc a później po ok poł godzinie pijesz aspirin C musjący.. tzn kapsułke aspirin wrzucasz do wody i pijesz.. po następnej pół godzinie dobrze jest wypić mocną herbate albo kawe.. witamina C powoduje lepsze działanie meizitancu.. a kawa podnosi puls co jest jeszcze wiekszym spalaniem tłuszczu.. jestem otyła i mam kłopoty z nadwagą bardzo duże.. meizitanc nie biore już od dwóch miesięcy i przybrałam tylko 3 kg ale to dlatego ze jestem leniem.. nic wiecej.. przez 21 dni na tym leku schudłam 12 kg.. dla mnie jest rewelacyjny i nikomu bym się nie zawahała go polecić.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość Gość
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2006 10:27 am Temat postu: |
|
|
do Natalii : Tak? A co z tym że ludzie nawet umierają od tego? że tracą przytomność? że skład tego "leku" to narkotyki i żelazo, miedź przekroczone poczwórnie? To że ludzie trafiają do szpitala, dostają palpitacji serca itd.? Narkotyki są według Ciebie dobre? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|