Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
horka13 Gość
|
Wysłany: Wto Lut 14, 2006 7:19 pm Temat postu: meizitanc |
|
|
Reakcje uboczne są. !!! Duże kołatanie serca, suchość w ustach, zawroty głowy, ale się chudnie. czy jest efekt jojo ? na razi enie ale mam niecały miesiąc pzrerwy i .. no może troszkę
staram się ograniczać jedzenie, mam większą kontrolę chyba nad tym co jem. ja bnie schudłam obiecywanych 1o kg y mie było to jakieś 3-4 a brałam dwa razy z mieisęczną pzrerwą, ale na pewno jest lepiej nić było. Przy "normalnych" kuracjach szybko nadrabiałam to, co zrzuciła, po Cambridge TEŻ ! a tarez na razie (odpukać) się trzymam !!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rruda Gość
|
Wysłany: Wto Lut 14, 2006 7:22 pm Temat postu: meizitanc |
|
|
a jak rozpoznać chiński od tybetańskiego ????? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
izzy Gość
|
Wysłany: Czw Lut 16, 2006 9:02 pm Temat postu: meizitanc |
|
|
ja również polecam ten specyfik na odchudzanie , sama go stosowałam i w ciągu miesiąca schudłam 9 kg potem jeszcze 7 . Mineło już parę miesięcy i efekt się utrzymuje . bliższych informacji udzielę-Cenzura |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emila 20 Gość
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 6:44 pm Temat postu: mezitanc |
|
|
ile to cos kosztuje ???
stac na to wszystkich? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Lut 24, 2006 8:28 pm Temat postu: |
|
|
Natalia,a gdzie go kupiłaś?masz moze gg,chciałabym jakos z Tobą porozmawiac... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
izzy Gość
|
Wysłany: Sob Lut 25, 2006 6:36 pm Temat postu: meiz |
|
|
dostarcza mi go pan zajmujący się bioenergoterapią , kosztuje 110 zł +9 zł wysyłka, z efektów działania jestem bardzo zadowolona , cos więcej
Freya: na prośbę usuwam numer telefonu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Lut 25, 2006 6:38 pm Temat postu: Re: meizitanc |
|
|
rruda napisał: | a jak rozpoznać chiński od tybetańskiego ????? | ..........................tybetański to ten w czerwonym pudełku , każda tabletka posiada indywidualny hologram |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sob Lut 25, 2006 6:40 pm Temat postu: |
|
|
Anonymous napisał: | Natalia,a gdzie go kupiłaś?masz moze gg,chciałabym jakos z Tobą porozmawiac... | porozmawiam chętnie , a kupić można u mnie
Freya: na prośbę usuwam numer telefonu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
grubaska Gość
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 4:34 pm Temat postu: |
|
|
ja wlasnie czekam na dostawe! iii zaczynam kuracje! moje kumpelki schudly niesamowicie i do tej pory nie ma jojo! zamowilam czerwony! ciezko bylo go namierzyc ale udalo mi sie po dwoch dniach szperania! Zyczcie mi powodzonka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dania Gość
|
Wysłany: Czw Mar 02, 2006 4:56 pm Temat postu: |
|
|
CZESC!!! powiedzcie mi czy zażywanie tego preparatu powoduje skutki uboczne i jakie to sa skutki, Ja mam troche problemy z sercem i czy takie osoby mogą zażywać MEITZIC i ile kosztuje ten preparat. dzieki za kazde informacje. dania. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|