Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

meizitanc

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zabek

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Maj 07, 2007 3:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Faktycznie masz racje....chyba Wink . Bylam u Tybetanczyka...ktory zajmuje sie masazami, medeycyna naturalna itd. Wytlumaczyl mi ze sa dwa sposoby na chudniecie...:1-poprzez usuniecie wody z organizmu 2-poprzez spalenie tluszczu. Meiz. natomiast dziala w 3 sposob...podpbno tak wplywa na mozg i na organiam ze musi walczyc z tym preparatem, mozg jest obciazony, organizm staje sie slaby od walki i sie chudnie...no i ta woda...nie chce sie jesc. Postanowilam nie kupowac juz drugieg opakowania. Od dzis po prostu sie ograniczam, nie jem po 18 i mam zamiar zaczac sie troche wiece ruszac....zobaczymy. Pozdrawiam Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Maj 07, 2007 3:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tez nie jest bardzo dobry pomysl. po 18 00 jedz rzeczy na bialku twarogi itd. Czemu ? bo organizm musi z bialka uzyskac energie ale bialko jest ciezkim zrodlem energi i org "meczy sie" przy energetyzowaniu bialka.. Co za tym idzie energie na jego spozytkowanie czerpie z tluszczu:)
Powrót do góry
ewulek

PostWysłany: Czw Maj 17, 2007 8:56 pm    Temat postu: Re: meizitanc Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

izabela napisał:
chciałabym sie cos wiecej dowiedziec o tym preparacie na odchudzanie. biore ten lek i schudlam juz 3 kilo ale boje sie ze po odstawieniu beda skutki uboczne.meizitanc podobno pochodzi z Chin.

hej powiedzcie mi gdzie ja moge kupić te tabletki,prosze informacje maila .......

------edit by drapaka-------
Ten preparat jest niedozwolony w Polsce.
Powrót do góry
Roxanka_19

PostWysłany: Pon Cze 11, 2007 2:13 pm    Temat postu: mezitang czy lida Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ktory z tych preparatow jest bardziej skuteczny?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Cze 11, 2007 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

2 posty nizej jest temat dotyczacy Meizitanc Wink radze poczytac Razz
--
helloween - przylaczam posta do tematu o tym srodku

Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Cze 22, 2007 10:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Preparat niedostepny w Polsce - po nim fakt zrzucisz 5kg ale po odlozeniu wskoczy Ci jeszcze kilka Razz a do tego zaczna sie probemy z sercem, cisnieniem itd itd
Powrót do góry
abracadabra

PostWysłany: Czw Paź 25, 2007 11:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie raz sie ze mnie śmiali i nie raz płakałam z powodu mojej wagi.Otoczenie mneinie akceptowało, nie mogłam spokojnie sie pokazać w miejscu publicznym bo zaraz pojawiały sie szepty i pokazywanie palcem Robiłam wszystko i nic. Raz udało mi sie schudnąć prawie 20 kg ale sie baardzo głodziłam i jadłam 1 mały jogurt na 2 dni i piłam wode mineralną. Teraz chce kupić te tabletki. Mam nadzieje że bedzie mnie mniej choć 7 kg. Wink) ale powiedzcie mi gdzie je można kupić!!! Smile Smile Smile

w polsce tylko na czarnym rynku - zakaz umieszczenia informacji od kogo itd - helloween
Powrót do góry
mundzio

PostWysłany: Pon Mar 03, 2008 1:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej kobirtki powiedzcie mi mieszkam w wielkiej brytani jak moge tu dostac M czy tu trzeba miec recepte czy poprostu moge go gdzies kupic prosze o pomoc pozdrawiam

--------edited by emilka-------
wszystko zostało już powiedziane na temat tego środka, zamykam temat. osoby, które chcą się czegoś dowiedzieć, zapraszam do przeczytania wszystkich stron. pozdrawiam
Powrót do góry
joasia1krk

PostWysłany: Sro Kwi 23, 2008 12:04 am    Temat postu: meizitanc!!!!!!!!!!!!!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam.od ponad 20 dni stosuję meizitanc czerwony.dzisiaj zażyłam go ostatni raz!!!jestem w stanie silnej depresji.mój związek się rozlatuje.sama siebie nie poznaję.do tego nie schudłam.to wielka pomyłka i trucizna.uwierzcie!!!przed kupieniem czytałam opinie!nie raziły mnie skutki uboczne.byłam gotowa na wszystko by tylko schudnąć.ale teraz żałuję.byłam głupia.stracilam wszystko co ważne.zostałam z depresją.ale od jutra nie zażyję więcej.będę walczyć!!!może mi się uda!!!nie wierzcie w cudowne skutki tej trucizny!!!proszę!!!

------edited by emilka-----
mimo, że temat zamknięty, to wydaje mi się ta wypowiedź pożyteczna, poza tym nie oferuje sprzedaży ani nic takiego, więc przyłaczyłam jeszcze do dawnego tematu. pozdrawiam
Powrót do góry
alicja.frut6

PostWysłany: Czw Maj 08, 2008 8:45 am    Temat postu: meizitanc Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam
mam małe pytanko
jakiego koloru są kapsułki meizitanc czerwony????
właśnie odebrałam go z poczty i nie jestem przekonana co do oryginalności tego specyfiku
z góry dzięki

Przenoszę tu gdzie trzeba
Gonzi
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Strona 11 z 11