Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zabek
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 3:00 pm Temat postu: |
|
|
Faktycznie masz racje....chyba . Bylam u Tybetanczyka...ktory zajmuje sie masazami, medeycyna naturalna itd. Wytlumaczyl mi ze sa dwa sposoby na chudniecie...:1-poprzez usuniecie wody z organizmu 2-poprzez spalenie tluszczu. Meiz. natomiast dziala w 3 sposob...podpbno tak wplywa na mozg i na organiam ze musi walczyc z tym preparatem, mozg jest obciazony, organizm staje sie slaby od walki i sie chudnie...no i ta woda...nie chce sie jesc. Postanowilam nie kupowac juz drugieg opakowania. Od dzis po prostu sie ograniczam, nie jem po 18 i mam zamiar zaczac sie troche wiece ruszac....zobaczymy. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 3:45 pm Temat postu: |
|
|
tez nie jest bardzo dobry pomysl. po 18 00 jedz rzeczy na bialku twarogi itd. Czemu ? bo organizm musi z bialka uzyskac energie ale bialko jest ciezkim zrodlem energi i org "meczy sie" przy energetyzowaniu bialka.. Co za tym idzie energie na jego spozytkowanie czerpie z tluszczu:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewulek
|
Wysłany: Czw Maj 17, 2007 8:56 pm Temat postu: Re: meizitanc |
|
|
izabela napisał: | chciałabym sie cos wiecej dowiedziec o tym preparacie na odchudzanie. biore ten lek i schudlam juz 3 kilo ale boje sie ze po odstawieniu beda skutki uboczne.meizitanc podobno pochodzi z Chin. |
hej powiedzcie mi gdzie ja moge kupić te tabletki,prosze informacje maila .......
------edit by drapaka-------
Ten preparat jest niedozwolony w Polsce. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Roxanka_19
|
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 2:13 pm Temat postu: mezitang czy lida |
|
|
ktory z tych preparatow jest bardziej skuteczny? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 3:03 pm Temat postu: |
|
|
2 posty nizej jest temat dotyczacy Meizitanc radze poczytac
--
helloween - przylaczam posta do tematu o tym srodku _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Cze 22, 2007 10:38 pm Temat postu: |
|
|
Preparat niedostepny w Polsce - po nim fakt zrzucisz 5kg ale po odlozeniu wskoczy Ci jeszcze kilka a do tego zaczna sie probemy z sercem, cisnieniem itd itd |
|
Powrót do góry |
|
|
|
abracadabra
|
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 11:48 pm Temat postu: |
|
|
Nie raz sie ze mnie śmiali i nie raz płakałam z powodu mojej wagi.Otoczenie mneinie akceptowało, nie mogłam spokojnie sie pokazać w miejscu publicznym bo zaraz pojawiały sie szepty i pokazywanie palcem Robiłam wszystko i nic. Raz udało mi sie schudnąć prawie 20 kg ale sie baardzo głodziłam i jadłam 1 mały jogurt na 2 dni i piłam wode mineralną. Teraz chce kupić te tabletki. Mam nadzieje że bedzie mnie mniej choć 7 kg. ) ale powiedzcie mi gdzie je można kupić!!!
w polsce tylko na czarnym rynku - zakaz umieszczenia informacji od kogo itd - helloween |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mundzio
|
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 1:49 pm Temat postu: |
|
|
hej kobirtki powiedzcie mi mieszkam w wielkiej brytani jak moge tu dostac M czy tu trzeba miec recepte czy poprostu moge go gdzies kupic prosze o pomoc pozdrawiam
--------edited by emilka-------
wszystko zostało już powiedziane na temat tego środka, zamykam temat. osoby, które chcą się czegoś dowiedzieć, zapraszam do przeczytania wszystkich stron. pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
joasia1krk
|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 12:04 am Temat postu: meizitanc!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
witam.od ponad 20 dni stosuję meizitanc czerwony.dzisiaj zażyłam go ostatni raz!!!jestem w stanie silnej depresji.mój związek się rozlatuje.sama siebie nie poznaję.do tego nie schudłam.to wielka pomyłka i trucizna.uwierzcie!!!przed kupieniem czytałam opinie!nie raziły mnie skutki uboczne.byłam gotowa na wszystko by tylko schudnąć.ale teraz żałuję.byłam głupia.stracilam wszystko co ważne.zostałam z depresją.ale od jutra nie zażyję więcej.będę walczyć!!!może mi się uda!!!nie wierzcie w cudowne skutki tej trucizny!!!proszę!!!
------edited by emilka-----
mimo, że temat zamknięty, to wydaje mi się ta wypowiedź pożyteczna, poza tym nie oferuje sprzedaży ani nic takiego, więc przyłaczyłam jeszcze do dawnego tematu. pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
alicja.frut6
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 8:45 am Temat postu: meizitanc |
|
|
witam
mam małe pytanko
jakiego koloru są kapsułki meizitanc czerwony????
właśnie odebrałam go z poczty i nie jestem przekonana co do oryginalności tego specyfiku
z góry dzięki
Przenoszę tu gdzie trzeba
Gonzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|