Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ona Gość
|
Wysłany: Pią Mar 03, 2006 10:06 am Temat postu: |
|
|
Niestey osoby z problemami z układem krążenia nie mogą stosowac meizitancu! Jesli to zrobisz, bedziesz opisywala skutki uboczne, kołatanie serca, a moze cos gorszego. Wiec radze nie ryzykuj!!! Spróbuj diety i ruchu!! POZDRAWIAM! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gość Gość
|
Wysłany: Pią Mar 03, 2006 1:38 pm Temat postu: |
|
|
czy to prawda że ktos dobrał się sprzedającym meizi do ....?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madmadam Gość
|
Wysłany: Pią Mar 03, 2006 4:24 pm Temat postu: |
|
|
wzielam dwa opakowania meizitanc , w 2 miesiace schudlam 8 kg i jak narazie nie ma jo jo a mina juz miesiac od kiedy nie biore objadam sie po nocach slodycze tez jem coraz czesciej i jest spoko, za to cisnienie mam 157/93 mierze codziennie i jest coraz gorzej, mam dopiero 21 lat zero stresu wiec inaczej nie da sie tego wytlumaczyc. teraz biore l-karnityne i cwicze ile sie da !! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ona Gość
|
Wysłany: Pią Mar 03, 2006 11:51 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyno!!!! A nikt Ci nie mówił że meizitanc można brać tylko miesiąc????? Póżniej robi się przerwę minimum 4-6 tygodni!!!! Nie dziwie sie ze cos masz z cisnieniem, no w sumie od jedzenia w nocy tez moze podskoczyc! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Mar 05, 2006 5:01 pm Temat postu: |
|
|
DOSTAŁAM GO OD BIOENERGOTERAPEUTY , ZASTOSOWAŁAM I SCHUDŁAM 16 KG , TERAZ SAMA MAM DO SPRZEDANIA 11O ZŁ I 9 ZŁ WYSYŁKA - cenzura |
|
Powrót do góry |
|
|
|
IZZY Gość
|
Wysłany: Nie Mar 05, 2006 5:04 pm Temat postu: |
|
|
OCZYWIŚCIE PAMIETAJCIE O TEJ PRZERWIE MIĘDZY KURACJAMI ,NA OPAKOWANIU PISZE ŻE 1 TYD. ALE LEPIEJ POCZEKAĆ 3-4 TYG. , A MEIZI. I TAK WTEDY DZIAŁA |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Beatorek Gość
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 9:02 am Temat postu: |
|
|
A ja chcę schudnąć 10 kg i zamówiłam meizitanc, w sumie zobacze czy podziała. Nie siedze w domu, mam 3x w tygodniu treningi na których trener daje mi niezły wycisk, ale i tak nie chudnę. Dlatego chcę się wspomóc. Zamówiła go też moja siostra i mama. Jeśli jednak bede sie beznadziejnie czuła po nich to je odstawię. A jeśli schudnę i samopoczucie bedzie si, to polecę go innym:) i oczywiście tu też napisze co i jak. Nie oszukujmy się..
PS. Czy ktos po miesięcznej kuracji schudł 10 kg?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 9:15 am Temat postu: |
|
|
Obserwuje ten temat od dłuższego czasu, zastanawiam sie czy napiać tutaj ostro czy może go zamknąć.
Jak narazie nie zrobie nic ale:
"PS. Czy ktos po miesięcznej kuracji schudł 10 kg??"
To nie jest chudnięcie!!!! To maltretowanie własnego ciała!!!
Próbe nielegalnego handlu (tak właściwie co to jest anabolik czy jakieś inne świnstwo które nawet medykametem nie jest) w polsce jest karalna, a internet wcale nie jest anonimowy - zapewnami z zawodowego doświadczenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ona Gość
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 11:08 am Temat postu: |
|
|
Niewazne czy to legalne czy nie!!!! Stosuje meizitanc piaty dzien i 3kg mniej!Czuje sie ok! Pierwszego dnia bylo tylko troche dziwnie ale w tej chwili czuje sie doskonale! Mniej jem, dzieki czemu skurczy mi sie zoladek! Do tego stosuje dobre kremy ujedrniajace, zeby oczywiscie skora po tym jakos wygladala no i troche cwiczen oczywiscie tez nie zaszkodzi jesli ktos ma na to czas!Pamietajcie tylko o przerwie i o tym zeby pic duzo wody! Ja wypijam dziennie ok 4,5 litra niegazowanej wody! Odezwe sie jeszcze! Pozdrowionka dla odchudzajacych! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 11:54 am Temat postu: |
|
|
A zastanowił siek koś dlaczego nie jest to szeroko dostępne?
Bo chyba nikt nie robi wam na złość żebyśie sie źle czuły
wrecz przeciwnie jest pelno przychodni w ktorych można znaleść poradne diabetologiczną
Próba na własną reke przyjmując leki czy anaboliki (lub inne tego typu środki) to głupota bądz próba autodestrukcji. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|