Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ???

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 42, 43, 44  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jupi
Gość

PostWysłany: Czw Wrz 14, 2006 1:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Paweł napisał:

Nawet penetracja (bez wytrysku i daleko od orgazmu) jest bezpieczna - niestety ciężko jest ocenić podczas zbliżenia kiedy bedzie ten finał. Ale po to już wszystko wiadomo Wink

No właśnie ja również mam pytanie: Jaka jest szansa, że przy penetracji, kiedy, jak pisze Paweł jest jeszcze daleko do orgazmu, zajdzie się w ciążę. Miałam już dwukrotnnie miesiączkę, ale krótszą niż zwykle, przed menstruacja odczuwam ból piersi, są nabrzmiałe, wcześniej niegdy w tym czasie mnie nie bolały. w ogóle mam wrażenie, że się powiekszyły, czasem tracę apetyt, szybciej się najadam, ale nie wymiotuję. Mam wrażenie, że mam mdłości, ale na pewno nie poranne. Szczególnie w środkach lokomocji ( to pewnie jest związane z moją chorobą lokomocyjną, ale co ciekawe kiedyś czułam się źle tylko w autobusach, a w pojazdach szynowych, tj tramwaj dobrze- teraz również w tramwaju miewam mdłości.
Mam jeszcze jedno pytanko: jak wygląda brzuch, kiedy rośnie podczas ciąży, wiem, że jak jest większy to jest raczej twardy, napięty, ale jaki czy w pierwszym trymestrze, bo ja przytyłam nieco, a nie zmieniłam mojej diety, jak pisałam bywa, że jadam mniej. z góry dzięki za odpowiedź. Niedoświadczona (w sprawach ciąży)
Powrót do góry
ilonka
Gość

PostWysłany: Czw Wrz 14, 2006 3:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam podejrzenie ze jestem w ciazy ale dostalam okres jest mniej obfitszy niz zawsze ale czerwony w dodatku co chwile jem i mam biegunke czy moge byc w ciazy
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Wrz 14, 2006 3:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a możesz zrobić test lub iść do ginekologa?
na podstawie tego co napisałaś to nie sugerowałabym ciąży
ilonka
Gość

PostWysłany: Czw Wrz 14, 2006 3:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czy ta biegunka moze oznaczac ze jestemw ciazy czy raczej nie bo ja bardzo bardzo zadnko ma biegunke a teraz od 2 dni od kond mam ten slaby okres mam ja codziennie
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Wrz 14, 2006 3:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znam takie dziewczyny które zawsze jak maja okres maja i biegunke. A na tej podstawie nie poznasz czy jestes w ciąży czy też nie. Mogłabyś jeszcze napisac chociaż kiedy wydarzyła sie taka "intymna" sytuacja w której moglo dojśc do zaplodnienia, bo te objawy raczej sugerują jakies zatrycie pokarmowe a nie ciąże.
Karolina86

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Wrz 14, 2006 6:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

drapaka napisał:
Znam takie dziewczyny które zawsze jak maja okres maja i biegunke.

Ja też Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Wrz 14, 2006 11:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja tez Wink I piersi mnie bola przed okresem. Wogole mam wtedy wszystkie objawy wczesnej ciazy Razz
Powrót do góry
K 22
Gość

PostWysłany: Pią Wrz 15, 2006 11:09 am    Temat postu: Obiawy ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

miesiac temu sie kochałam z chłopakiem, miał wytrysk .od 14 dni mam mdłosci i zachcianki.
Powrót do góry
Kobietka

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Wrz 15, 2006 12:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam !

ja mam takie male pytanko odnos\nie objawow ciazy

ponad tydzien temu strasznie wymiotowalam i to tak z nagla ( cala noc mnie meczylo a nie zjadlam nic co by mi zaszkodzilo) , mam strasznie zmiany nastrojow, bylam senna, lekknie mdlosci w zoladku. Ostatnio dostalam okres ale zazwyczaj trwa on do 5-6 dni a ten trwal ponad 2 dni ( 2 razy mialam mocniejsze krwawienie), obecnie co jakis czas mnie mdli w zoladku tak dziwnie, piersi mam nabrzmiale i troche obolale. Prosze mi dac jakas wskazowke czy to moga byc objawy ciazy. Zrobie testy jesli nie przejdzie ale chce uslyszec wypowiedz wasza.

Z gory dziekuje i serdecznie pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Wrz 15, 2006 2:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To po pierwsze: http://www.biomedical.pl/forum/objawy-ciazy-vt233.html

A po drugie, nie napisałaś jaka była sytuacja w łóżku po ktorej możesz sądzić, iż jesteś w ciąży.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 42, 43, 44  Następny
Strona 11 z 44