Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Jupi Gość
|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 1:29 pm Temat postu: |
|
|
Paweł napisał: |
Nawet penetracja (bez wytrysku i daleko od orgazmu) jest bezpieczna - niestety ciężko jest ocenić podczas zbliżenia kiedy bedzie ten finał. Ale po to już wszystko wiadomo |
No właśnie ja również mam pytanie: Jaka jest szansa, że przy penetracji, kiedy, jak pisze Paweł jest jeszcze daleko do orgazmu, zajdzie się w ciążę. Miałam już dwukrotnnie miesiączkę, ale krótszą niż zwykle, przed menstruacja odczuwam ból piersi, są nabrzmiałe, wcześniej niegdy w tym czasie mnie nie bolały. w ogóle mam wrażenie, że się powiekszyły, czasem tracę apetyt, szybciej się najadam, ale nie wymiotuję. Mam wrażenie, że mam mdłości, ale na pewno nie poranne. Szczególnie w środkach lokomocji ( to pewnie jest związane z moją chorobą lokomocyjną, ale co ciekawe kiedyś czułam się źle tylko w autobusach, a w pojazdach szynowych, tj tramwaj dobrze- teraz również w tramwaju miewam mdłości.
Mam jeszcze jedno pytanko: jak wygląda brzuch, kiedy rośnie podczas ciąży, wiem, że jak jest większy to jest raczej twardy, napięty, ale jaki czy w pierwszym trymestrze, bo ja przytyłam nieco, a nie zmieniłam mojej diety, jak pisałam bywa, że jadam mniej. z góry dzięki za odpowiedź. Niedoświadczona (w sprawach ciąży) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ilonka Gość
|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 3:16 pm Temat postu: |
|
|
mam podejrzenie ze jestem w ciazy ale dostalam okres jest mniej obfitszy niz zawsze ale czerwony w dodatku co chwile jem i mam biegunke czy moge byc w ciazy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 3:19 pm Temat postu: |
|
|
a możesz zrobić test lub iść do ginekologa?
na podstawie tego co napisałaś to nie sugerowałabym ciąży _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ilonka Gość
|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 3:50 pm Temat postu: |
|
|
a czy ta biegunka moze oznaczac ze jestemw ciazy czy raczej nie bo ja bardzo bardzo zadnko ma biegunke a teraz od 2 dni od kond mam ten slaby okres mam ja codziennie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 3:55 pm Temat postu: |
|
|
Znam takie dziewczyny które zawsze jak maja okres maja i biegunke. A na tej podstawie nie poznasz czy jestes w ciąży czy też nie. Mogłabyś jeszcze napisac chociaż kiedy wydarzyła sie taka "intymna" sytuacja w której moglo dojśc do zaplodnienia, bo te objawy raczej sugerują jakies zatrycie pokarmowe a nie ciąże. _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolina86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 6:30 pm Temat postu: |
|
|
drapaka napisał: | Znam takie dziewczyny które zawsze jak maja okres maja i biegunke. |
Ja też |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 11:40 pm Temat postu: |
|
|
Ja tez I piersi mnie bola przed okresem. Wogole mam wtedy wszystkie objawy wczesnej ciazy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
K 22 Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 15, 2006 11:09 am Temat postu: Obiawy ciazy |
|
|
miesiac temu sie kochałam z chłopakiem, miał wytrysk .od 14 dni mam mdłosci i zachcianki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kobietka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 15, 2006 12:06 pm Temat postu: |
|
|
witam !
ja mam takie male pytanko odnos\nie objawow ciazy
ponad tydzien temu strasznie wymiotowalam i to tak z nagla ( cala noc mnie meczylo a nie zjadlam nic co by mi zaszkodzilo) , mam strasznie zmiany nastrojow, bylam senna, lekknie mdlosci w zoladku. Ostatnio dostalam okres ale zazwyczaj trwa on do 5-6 dni a ten trwal ponad 2 dni ( 2 razy mialam mocniejsze krwawienie), obecnie co jakis czas mnie mdli w zoladku tak dziwnie, piersi mam nabrzmiale i troche obolale. Prosze mi dac jakas wskazowke czy to moga byc objawy ciazy. Zrobie testy jesli nie przejdzie ale chce uslyszec wypowiedz wasza.
Z gory dziekuje i serdecznie pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
|
Powrót do góry |
|