Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ???

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 42, 43, 44  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KOBIETA

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Sie 08, 2006 10:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a robilas test ciazowy?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Yalissea
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 08, 2006 11:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobra, dobra..był stosunek, jakiś tam był.
Ale my nie wiemy, czy był z zabezpieczeniem czy nie, czy to były dokładnie dni płodne czy nie, czy z wytryskiem czy nie...

Należałoby stworzyć jeden porządny post, opisujący co się stało( czy w ogóle się coś stało), kiedy, jak, jakieś dolegliwości, objawy... itp.

A Ty narozrzucałaś pojedyncze zdania po całej stronie...wybacz, ale nie można uzyskać precyzyjnych informacji lub cokolwiek dowiedzieć na dręczący Cię temat, czytając Twoje wiadomości.

Radziłabym jeszcze raz, na spokojnie napisać porzadną wiadomość.

To wygląda jak rozmowa przez GG.
Jeden wielki chaos.
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Sie 09, 2006 11:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem poczekaj jeszcze pare dni jak okres sie nie pojawi idź do ginekologa, myśle że w ciąży nie jesteś, ale mogą być problemy z hormonami.
Pozdrawiam i głowa do góry:)
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Sie 09, 2006 7:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

post ilonki został skasowany dlatego że taki sampost jest w inym temacie.
Powrót do góry
Sylviana
Gość

PostWysłany: Pon Sie 28, 2006 5:16 pm    Temat postu: miesiączka w ciąży oczywiście że tak!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sama przeżyłam w pierwszym miesiącu normalna miesiączka , tylko pirsi były troszeczkę inne(większe).Więc wszystko jest możliwe.
Pozdrawiam :lol:
Powrót do góry
pelikanEK
Gość

PostWysłany: Sob Wrz 02, 2006 10:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja mam pytanie..nie kochałam sie z chłopakiem tylko peeting niewielki...Wink ale potem po 4 dniach zaczelam sie słabo czuc miałam mdłości;/ ale po 2tyg dostałam okres...nastepnie cały czas sobie wmawialam ze sie źle czuje i zrobiłam test po 4 tyg od peetingu wyszedł negatywny..ale znowu ci chwile zaczelam chodzic do łazienki;/ wrrr i teraz mialam okres ale tylko 3 dni..w sumie zawsze mam tak 4 dni:) okres był przez 2 dni nawet obfity, czerwony, trzeci dzien słabszy...hmmm co to mzoe byc..i czasem teraz wraca ta chec ze co chwile mi sie chce siku..ale podobno moze to byc zapalenie pechcerza??co wy na to..
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Wrz 04, 2006 9:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prosze Was abyscie cos opowiedzieli na moj post bo bardzo sie martwie...(
Lezalam z moim chlopakiem na lozku obok siebie, OBYDWOJE bylismy w majtkach, normalnych nie koronkowych.Lezac tak na lozku zaczelismy sie calowac
i po pewnym momencie na wysokosci mojego wzgorka lonowego poczulam jego czlonka. Nie bylo tak ze lezelismy na sobie tylko my lezelismy na boku.
Pozostalismy w tym podnieceniu jakis czas,ale nie sadze zeby on od calowania od razu mial wytrysk, a tak w ogole to obydwoje mielismy majtki na sobie, wiec nie wiem ale chyba nic sie nie przedostalo. Byly to moje dni plodne i po tym zajsciu dostalam miesiaczke , taka normalna trwajaca 5 dni z obnizeniem temperatury,ale wlasnie czytam,ze moze wystepowac.
Biorac to wszystko pod uwage moge chyba stwierdzic ze nie jestem w ciazy,ale powiem szczerze ze mam jakas obsesje bo caly czas sprawdzam piersi i nadmiernie ----- sie w moj organizm....teraz powinnam dostac nastepna miesiaczke i znow przezywam stresy, chyba jestem po prostu niedojrzala.
prosze napiszcie czy jest jakas mozliwosc
dodam ze od tego czasu minal miesiac.... prosze odpiszcie cos
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Wrz 04, 2006 10:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie jestes w ciazy. Nie ma szans.
Powrót do góry
slimak_winniczek

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Wrz 05, 2006 7:34 pm    Temat postu: Jak widzicie moja sytuacje ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

14 dzien cyklu, dwa stosunki. Wytrysk na zewnatrz. 15 dzien cyklu jeden stosunek (wytrysk na zewn). Partner gdy wyciagnal czlonka powiedzial, ze poczul jak mu kropla splynela. Na zewnatrz oczywiscie, ale jaka mam pewnosc, ze nie bylo wczesniej kropli ? Skoczylam po rozum do glowy. 16 dnia cyklu poszlam do gin. Dostalam postinor duo. Zazylam po niespelna 50 godzinach. (od wtorku godziny 12 do srody godziny 12, od srody do czwartku 12). Producent na ulotce zaznacza, ze postinor nie dziala jesli proces implantacji zarodka (zagniezdzanie) rozpoczal sie. Doksztalcilam sie i z precyzja wyszukalam iz proces zagniezdzania zaczyna sie po ok 6 dniach. Czy aby na pewno ? Dziekuje za odpowiedz. Wink

Jeszcze jedno. kochalam sie z partnerem i gdy wyciagnal czlonka, po ok 10 sec wyplynela sperma ... Tak po prostu. Bez uczucia euforii. Czy to jest przedwczesny wytrysk ?
Powrót do góry
dutty
Gość

PostWysłany: Sob Wrz 09, 2006 10:50 pm    Temat postu: Re: miesiączka w ciąży oczywiście że tak!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sylviana napisał:
Sama przeżyłam w pierwszym miesiącu normalna miesiączka , tylko pirsi były troszeczkę inne(większe).Więc wszystko jest możliwe.
Pozdrawiam Laughing

A jak wygladala ta miesiaczka? Jak zwykle? Brzuch powiekszony przed okresem? I kiedy wykryto ciaze? Strasznie interesuje mnie ten temat, wiec bardzo prosze o jakies szczegoly!! Wink POZDRAWIAM!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 42, 43, 44  Następny
Strona 10 z 44