Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ???

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 42, 43, 44  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 12:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no a ja sie zgodze teraz z Aga ... to jest jeszcze za wczesnie chyba ze wspolzycie bylo wczesniej i doszlo do zaplodnienia wtedy a nie podczas ostatniego stosunku Rolling Eyes
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
gosiaczek5

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 2:57 pm    Temat postu: miesiączka w czasie ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

3 tygodnie temu pękła nam prezerwatywa jak byłam tydzień temu na wizycie u ginekologa to stwierdził że prawdopodobnie jestem w ciąży ale dostałam okresu to znaczy mniej obfitych krwawień trwały tyle samo co zawsze czy możliwe że jestem w ciąży prosze o pomoc

----edit by emilka----
na przyszłość proszę popatrzeć, czy nie ma już podobnego tematu przed założeniem nowego. był i to dokładnie o tym samym tytule. przyłączam ;D
Powrót do góry
skidoo

PostWysłany: Czw Sie 23, 2007 12:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na jakiej podstawie ginekolog mogl stwierdzic po 2 tyg od wspolzycia ze jestes w ciazy ?? wykonal test lub usg per vaginum ? jezeli dostalas okresu to w ciazy nie jestes....
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Sie 23, 2007 12:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gosiaczek5, zrób test. ginekolog nie jest w stanie wykryć tak wczesnej ciąży.
joanna_m

PostWysłany: Nie Sie 26, 2007 5:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich, mam pewien problem i potrzebuję porady. Otóż wczoraj zauważyłam brązową wydzielinę w pochwie, na tyle skąpą, że nie wydostaje sie ona na "zewnątrz", zauważyłam ją przypadkiem, gdy się myłam. Wyglądał jak taka stara krew, dzisiaj jest bardziej czerwona, ale wciąż nie jak okres. Okres powinnam dostac dopiero za tydzień. Dodam że ostatnie zbliżenie miało miejsce w lipcu i potem miałam normalny okres [na początku sierpnia] i razem z narzeczonym uprawialiśmy potem tylko petting. Co to może być? Ciążę raczej wykluczam, no ale tyle się czyta o tych różnych wyjątkach, że już sama nie wiem. Aha, no i do tego dochodzi fakt, że dwa tygodnie temu przeprowadziłam się zagranicę, kosztowało mnie to wiele stresu i wysiłku. Zaraz po przyjeździe zauważyłam pryszcze na twarzy i sluz taki jak przed okresem, jakby wszystko mi się przyspieszyło, bo do okresu było jeszcze daleko. Nie mam tylko bólu w piersiach, co jest dziwne, bo normalnie już powinien się pojawić. Prosiłabym o jakieś sugestie, wiem że powinnam iśc do lekarza ale jeszcze nie zdążyłam się tutaj zaaklimatyzować, znalezienie odpowiedniego potrwa kilka dni.. Nie mam z kim o tym porozmawiać i trochę się martwię co mi jest, czy to jakieś zapalenie czy coś innego Sad
Powrót do góry
lato

PostWysłany: Pon Wrz 03, 2007 12:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam do was jedno pytanko Smile)))
Staramy sie o dziecko.Minelo juz 3,5 tygodnia.Moja dziewczyna zaczela miec w 2 tygodniu objawy jak by byla w ciazy tzn czeste latanie do kibelka,bole piersi,mdlosci,zbieralo jej sie na wymioty ale nie wymiotowala,wieczorami ogolnie bardzo zmeczona i spiaca.Robilismy 2 razy test tylko ze zawsze wieczorkiem i wychodzil negatywny.Wczoraj pojawilo sie peirwsze plamienie a dzisiaj okres obfity Sad( a nadal lata do kibelka siku na wymioty sie zbiera i piersi bola choc piersi zawsze bola jak jest okres.Ja sie zbytnio nie znam dlatego prosze o rade bo nie wiem co mam myslec bardzo pragne miec dzidziusia tak samo jak moje kochanie Smile))
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Wrz 03, 2007 6:40 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

joanna_m to zapewne efekt przeprowadzki..jak pisałas duzo Cie to kosztowalo i ciotka przyjechała wczesniej. Nie martw sie. Wszystko jest ok. pzdr. Smile Smile

lato ciezko stwierdzic czy akurat jest w ciazy. Okresu kobiety ciezarne nie maja, tym bardziej obfitego, jak juz to parodniowe lekkie plamienie. 3,5 tyg. to mało jak na starania,wiec jakby sie nie udało to nie załamujcie sie Smile Jesli trafiliscie na owulacje podczas przytulanek to bardzo mozliwe ze jest juz mała fasolka Wink . Co do testow...ile czasu mineło od stosunku? test wykonuje sie 6-12 dni od zapłodnienia,ale najlepszy jest test krwi, nie ma mozliwosci pomyłki Smile pzdr. i powodzenia Exclamation Wink

Powrót do góry
lato

PostWysłany: Pon Wrz 03, 2007 8:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test byl wykonywany pierwszy po 2 tygodniach a drugi w tamten czwartek to bylo troszke weicej niz 3 tygodnie i narazie nic.moje kochanie nadal ma okres a nie jakies slabe plamienie tym bardziej ze juz jest po jednej ciazy 5,5 roczku temu Smile))
Powrót do góry
Ewelina_19x

PostWysłany: Pon Wrz 03, 2007 1:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm wydaje mi sie ze to po prostu okres, ja w czasie okresu tez latam do kiblk bardzo czesto i mam mdlosci a piersi tez czasem bola;/ hmm pzza tym test był negatywny wiec nie wiem ale najlepiej test z krwi i nie robic sobie złudnych nadziei bo moze byc niespodzinka;) ja mam nadzieje ze okresu Dostane ale za Was 3mam kciuki;)
Powrót do góry
ZaGuBiOnA88

PostWysłany: Pon Wrz 03, 2007 9:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc... bardzo duzo wyczytalam w waszych postach, ale mimo to dalej mam watpliwosci. 11-12.08 wspolzylam z chlopakiem bez zabezpieczenia (zdazlo nam sie to nie raz) byl to pierwszy dzien po okresie.Przez caly tydzien mialam bole glowy ale staralam sie nie brac tabletek, jestem osoba palaca ale przez te bole palilam bardzo malo.wtedy nie podejzewalam jeszcze ciazy. w drugim tygodniu po wspolzyciu raz mialam plamienie ale bardzo nie znaczne. wzosl mi apetyt, mialam mdlosci, bole kregoslupa, bole glowy rowniez ale nie dziennie i przy paleniu robilo mi sie nie dobrze takze rzucilam, jestem osoba pracujaca i dziennie chodzilam niewyspana do pracy mimo to ze spalam po 12 h, kilka razy mialam okropne swedzenia pochwy i czesto chodze siku.trzeci tydzien tez nie byl ciekawy jadlam za trzech moj brzuch sie powiekszyl i czasami uciskalo mnie cos w okolicach pobrzusza, piersi mi urosly i mnie bola jak nigdy.wczoraj poznym wieczorem zauwazylam brazowe plamienia, dzisiaj sa one bardziej obfite z towazystwem bolu jajnikow.wczoraj caly dzien spalam a dzis jestem niewyspana ciagle za malo snu... czy jestem w ciazy?niestety nie moge isc do gineologa bo nie mam mnie w kaju i nie bardzo mam gdzie kupic test. co mam robic? W sumie ucieszylibysmy sie jesli to ciaza Smile ale nie moge zyc w takiej niepewnosci!!Co robic? Mam sie spodziewac maluszka??Smile

---edit by Wind_Of_Hope---
Prosze nie pisac 2ch takich samych postow. Jeden z nich usuwam!

a ja usuwam dwa kolejne! ---emilka
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 42, 43, 44  Następny
Strona 24 z 44