Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 10:32 am Temat postu: |
|
|
skidoo nie wysmiewaj sie z ludzkich bełdow juz 2ga osobe krytykujesz- moze i słusznie,nie mowie ze nie. Ale gdy dochodzi do zblizenia to ludzie sa tak podnieceni,zafascynowani soba ze nie mysla o gumkach,tabsach...wynikiem tego jest dziecko(nie zawsze ale w wiekszosci wypadkow) chyba rozumieja co robia nie? przeciez sex to przyjemnosc..a ze zdarzy sie chwila zapomnienia i do tego dojda dni płodne hm...my juz nic nie poradzimy na to
pzdr. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
skidoo
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 12:34 pm Temat postu: |
|
|
wyczuwam lekka nutke ironii, moze i dobrze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
roksana
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 1:15 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanko, czy to co wydobywa się w trakcie miesiączki te skrzepy czy to jest niezapłodnione jajeczko? Czyli jak kobieta ma podejrzenia co do ewentualnej ciąży i ma miesiączkę ale nie ma skrzepów to może sie czuć jak ciężarna:)?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 4:52 pm Temat postu: |
|
|
skidoo napisał: | pituszka ale czy nie uwazasz za glupote wspolzycie w klasie maturalnej bez zabezpieczenia szczegolnie gdy mysli sie o studiach i przyszlosci ?? nie zyjemy w epoce lodowcowej ani w sredniowieczu..osoba majaca lat 18-19 powinna zdawac sobie sprawe z tego ze ciaza w klasie maturalnej to koniec jej zyciowej kariery.. a nie moge sie powstrzymac od krytyki gdyz strasznie irytujace jest to ze ktos najpierw nie mysli, a potem wola o pomoc!! pozdrawiam |
owszem... masz racje ze to jest nieodpowiedzialne ale moim zdaniem nie nalezy krytykowac czy dokauczac i wysmiewac sie tylko po porstu powiedziec delikatnie ze na drugi raz lepiej pomyslec o zabezpieczeniu chwila zapomnienia... ja osobiscie to bardzo dobrze rozumiem jak prosza o pomoc trzeba pomoc i pouczyc
roksana te skrzepy to jest zluszczona sluzowka macicy, owszem w tych skrzepach a takze we krwi znajduje sie jejaczko ale jezeli skrzepow nie ma to nie znaczy to ze jajeczka tez nie ma - musisz pamietac o tymz e jajeczko jest straaaasznie male |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosiaczek5
|
Wysłany: Wto Sie 21, 2007 5:21 pm Temat postu: czy mozliwa jest mieśiączka w czasie ciąży |
|
|
2 tygodnie temu współżyłam z partnerem bez zabezpieczeń byłam u ginekologa tydzień temu i powiedział że jestem prawdopodobnie w ciąży ale dostałam okresu tak jak powinnam w tym czasie ale było to raczej plamienie niż okres czy to możliwe żębym była w ciąży
----edit by emilka-----
zanim założysz temat warto się rozejrzeć, czy już taki nie istnieje. pewnie nawet niejeden. przyłączam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Robert7890
|
Wysłany: Wto Sie 21, 2007 5:37 pm Temat postu: |
|
|
to ci ja nawet moge odpowiedziec, tak jest to mozliwe W ciązy mozliwe jest nawet 3 krotne takie plamienie jest to słabiej niz podczas normalnego okresu, ale jest to na pewno możliwe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosiaczek5
|
Wysłany: Wto Sie 21, 2007 5:47 pm Temat postu: |
|
|
dzięki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
skidoo
|
Wysłany: Wto Sie 21, 2007 6:02 pm Temat postu: |
|
|
gosiaczek wszelakie krwawienia podczas ciazy sa nie pozadane i nie mile widziane.. proponuje powtórzyć wizyte u lekarza.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Sie 21, 2007 6:03 pm Temat postu: |
|
|
plamienia w ciazy sie zdarzaja..jednak obfite i długotrwałe wymagaja konsultacji z lekarzem...czasem oznaczaja poronienie..ale nie zawsze _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Sie 21, 2007 11:29 pm Temat postu: |
|
|
Ale ja nie moge zrozumiec jak lekarz mogl powiedziec,ze jestes prawdopodobnie w ciazy tydzien po stosunku,przeciez w tak krotkim czasie nie ma jeszcze zadnych objawow,ani zmian w narzadach rodnych,ktore mogl by lekarz zauwazyc? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|