Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 1:37 pm Temat postu: |
|
|
oki odpisuje - hmmm za pozno wyjał? miałas wtedy dni płodne? jesli cos pociekło i trafiliscie na owulacje to bardzo mozliwe ze rozwija sie fasolka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ZaGuBiOnA88
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 1:43 pm Temat postu: |
|
|
czy to byly dni plodne? hmm to byl pierwszy dzien po okresie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 1:48 pm Temat postu: |
|
|
moze przejdzmy na pm _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
gwiazdeczka31
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 2:21 pm Temat postu: |
|
|
Jestem tutaj nowa i jak czytam te wszystkie posty to powiem szczerze coraz bardziej się boję....
Pewnie nie szukałabym po necie informacji na temat objawów ciąży ale mój narzeczony tak mnie zestresował, więc postanowiłam zrobić ten krok.
Powiem też szczerze ze Ja uważam że nie jestem w ciązy, no bo chyba takie rzeczy się czuje,ale napisze Wam jakie mam objawy i mam nadzieje, że coś mi poradzicie i powiecie czy to tylko paranoja mojego narzeczonego:).
Okres dostałam normalnie, trwał 5 dni z tym że miałam po nim plamienia 2 dni których nigdy nie miałam, poza tym często oddaje mocz, mój apetycik wzrósł i od kilku dni mam taka huśtawkę nastrojów(złość, płacz), że podziwiam mojego faceta że to wytrzymuje.
On się stresuje i na dodatek stresuje mnie...nie wiem sama co mam zrobić...czy pójść do lekarza czy zrobić test?!?!
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Buziaki:* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 2:42 pm Temat postu: |
|
|
gwiazdeczka moim zdaniem to mialas normalny okres a takie 2 dniowe plamienia po okresie to moga byc jakies pozpstalosci jeszcze a nie ciaza:) a byla taka mozliwosc ze moglas zajsc?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 6:54 pm Temat postu: |
|
|
no własnie jesli nie doszło do wytrysku to w ciazy nie jestes. przeciez drazliwosc nie musi wcale oznaczac ciazy . Nic sie nie przejmuj i czekaj na okres _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
agaciaaa-90
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 3:40 pm Temat postu: |
|
|
witam mam problem: nie wiem czy jestem w ciazy, mam 17 lat. ale opowiem wszystko od poczatku: z moim chlopakiem zdecydowalismy sie na ten krok 27 lipca tego roku, byl to dla mnie pierwszy raz, ja sie nie zabezpieczylam ale ona mial prezerwatywe. nie doszlo do wytrysku bo mnie bardzo bolalo i przestalismy.w 19 dni po stosunku dotalam regularnej miesiaczki trwala ok 4 dni. co prawda przyszla wczesnie bo po 24 dniowym cyklu ale od ok 3 miesiecy tak bylo wiec mnie to nie zdziwilo, a teraz jets juz 29 dien a ja nadal nie mam miesiaczki nie wiem co robic, nieby mam uplawy wskazujace na to ze juz powinna byc i bóle czasem w bodbrzuszu ale boje sie. prosze o pomoc. czy moge byc w ciazy???
----edit by emilka-----
proszę używać maksymalnie 3 znaków przestankowych obok siebie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
joanna_m
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 4:05 pm Temat postu: |
|
|
Wg mnie nie masz się czego obawiać. Takie wahania się zdarzają,organizm kobiety to skomplikowana sprawa, mnie samej spóźnia się okres już ponad tydzień z powodu zmiany stylu życia itp. Zresztą, sama napisałaś, że nie doszło do wytrysku, do tego Twój chłopak miał prezerwatywę... Nie ma powodów do obaw. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agaciaaa-90
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 5:20 pm Temat postu: |
|
|
joanna_m chyba masz racje, kurcze rzeczywiscie to jest nie mozliwe dziekuje za odpowiedz pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 7:04 pm Temat postu: |
|
|
no jasne ja tez zgadzam sie z kolezanka . nie doszlo do wytrysku wewnatrz wiec nie ma ciazy na 100% !. postaraj sie uspokoic a ciotka napewno przyjedzie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|