Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ???

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 42, 43, 44  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
anix90

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Paź 27, 2007 9:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy będąc w ciąży, jeżeli osoba miewa bóle menstruacyjne(ból brzucha, skurcze.....) , to czy tez je odczuwa podczas tych krwawień w okresie ciąży?? tak mnie to pytanie troszkę nurtuje.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Aga xs
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Paź 27, 2007 3:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W ciazy nie ma typowych krawien,jesli juz to lekkie plamienia.A jesli wystapi mocniejsze krwawienie i do tego skurcze czy mocne bole to znak ze dzieje sie cos nie dobrego i nalezy udac sie szybko do lekarza.Z reszta czasem nawet lekkie plamienia wraz ze skurczami moga doprowadzic do poronienia,sama nawet mialam tekie objawy,ale ciaze udalo sie utrzymac. Very Happy
Powrót do góry
Pawel9

PostWysłany: Sro Gru 19, 2007 7:29 pm    Temat postu: Krwawienia Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zdarza się nawet, ze około 11 - 12 dnia od zapłodnienia dochodzi do drobnego krwawienia z dróg rodnych (sugerującego krwawienie miesiączkowe)

Ile dni / czasu moze trwać takie krwawienie?

------edited by emilka-----
przyłączyłam temat do tematu pokrewnego
Powrót do góry
Sekrecik88

PostWysłany: Sro Gru 19, 2007 7:57 pm    Temat postu: czy podczas ciazy wystepowac moze.... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam chcialm spytac czy podczas ciazy moze wystapic krwawienie?nie wiem ale wydaje mi sie ze jestem jestem w ciazy...z ostatniej rozmowy z osoba na forum wyszlo ze kochalam sie w dni plodne...od tego czasu gdy moglo sie tak stac minely juz 3prawie tyg.dostalm okres ale barzdo dziwny...po za tym juz mi sie skonczyl a nadal bola mnie piersi i jest mi niedobrze mnie prosze o jakies odpowiedzi Embarassed

-----edited by emilka----
przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu
nie zakładaj dwóch jednakowych tematów w różnych działach. jeden skasowałam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Gru 19, 2007 8:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sekrecik w ciazy nie ma okresu...masz tyklo krwawienia ktore sa krotkie i malo obfite... Smile. jesli minely 3 tyg to zrob test. wynik bedzie jak najbardziej prawidlowy Smile

Powrót do góry
mamusia

PostWysłany: Sro Gru 26, 2007 12:55 am    Temat postu: Miesiączka w czasie ciąży ??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam potrzebuje porady bralam luteine przez 10 dni od 16 do 25 dnia cyklu i mam obecnie okres ale mam takie objawy jak płaczliwosc (która mialam z pierwszym dzieckiem) piersi mnie szczypia swedza nie wiem jak to nazwac. wyczytalam równiez dzisiaj ze boli kosc ogonowa w czasie ciazy tez ten objaw mam.
przez caly miesiac mierzylam temperature i mialam podwyzszoma ale teraz spadla.
zastanawiam sie czy jestem w ciazy i czy zrobic test ?
prosze o szybka odpowiedz
dziekuje
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Gru 26, 2007 1:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

raczej wątpię, by po zażyciu luteiny dostałabyś miesiączkę - będąc w ciąży
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Gru 30, 2007 12:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

otoz mam pytanie Smile ostatnio mojej kumpeli znajoma zaszla w ciaze. I powiedziala ze jak ona zaszla w ciaze to miala normalnie 3 okresy Confused ktore trwaly normalnie 4-5 dni i bylo krwawienie..i nawet nie wiedziala ze to ciaza. Dopiero jak pojawily sie czeste mdlosci to udala sie do gina i okazalo sie ze jest w ciazy Rolling Eyes i otoz ginekolog powiedzial jej ze okres w ciazy jest mozliwy przez pierwsze miesiace, poniewaz jak zaplodnione jajeczko usadowi sie w macicy np na gorze to w natsepnym cyklu jejeczko ktore nie zostalo zaplodnione moze normalnie przeleciec sobie w dole i bedzie okres Confused Nie wiem o co mu chodzilo temu ginekologowi..To znaczy ze jajeczko musi umiescic sie np na srodku macicy zeby nie bylo okresu w ciazy czy jak Question bo ja tak to zrozumialam Smile dobrze mowi ten gino czy nie>, pozdrawiam

P.S. Mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi i ze dobrze napisalam Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Gru 30, 2007 10:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szczerze to ja nie czaje o co mu chodzilo...jak moze pojawic sie kolejne jajko jak juz 1 zostało zapłodnione? przeciez jak sie zachodzi w ciaze to wszystko sie zatrzymuje,cała owulacja itp...czegos nie czaje Razz moze ktos wytłumaczy Smile
aha i okres w ciazy? a nie plamienia? ... Rolling Eyes Rolling Eyes

Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Gru 31, 2007 12:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem ginekolog cos bajuzyl Confused najgorsze jest to wlasnie " a moja kolezanka powiedziala ze jej kolezanka bla bla..." tak oto powstaja plotki a w rzeczywistosci jest inaczej... takie krwawienie mocne w ciazy jest niebezpieczne i tyle, plamienia moga wystapic ale krwawienie normalne nie... jak sie tego nie przezyje na wlasnej skorze to potem sie nie wie co i jak Smile ja sie uczylam tak a nie inaczej i nigdy sie nie spotkalam z rodzaca ktora miala normalny okres w ciazy ktora nie byla zagrozona...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 42, 43, 44  Następny
Strona 29 z 44