Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ???

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 42, 43, 44  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Gru 31, 2007 12:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rozumiem Smile dziwne to tez mi sie wydawalo Rolling Eyes no coz moze rzezywiscie masz racje pituszka. Dziwne by to bylo jakby mogl byc normalny okres w ciazy..moze raz sie zdarza ale tylko nielicznym kobietkom Smile w kazdym razie dzieki za profesjonalna odp, pozdrawiam
Powrót do góry
Sekrecik88

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 5:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hejka sluchajcie bo ja wlasnie mialam straszne skurcze i bole brzuszlka teraz dostalam dziwny okres dokladnie 13i pierwszego dnia leciala bardzo jasna krew drugiego prawie nic i dzis juz praktycznie koniec a zawsze okres mialam 6dni ,po za tym ciagle chodze siusiu rano budze sie z nudnosciami ale nie wymoituje....jak myslicie zrobic test????
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 5:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bym zrobila test, tymbardziej ze okres byl jakis dziwny a bylo prawdopodobienstwo ze jstes w ciazy....
Powrót do góry
Simmi

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 7:28 pm    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Miałem sytuację z dziewczyną opisaną już na tym forum, w każdym razie stosunku nie było, dziewczyna miała dni niepłodne, a jedyne co mogłem przenieść to preejakulat gdzieś na ręce podczas pocierania jej genitaliów, dziewczyna dostała okresu dzień lub dwa przed terminem ( zajście miało miejsce 4 dni wcześniej. Okres ma normalny tzn. bolą ją plecy, krwawienie wygląda normalnie, mimo to mam jakieś wątpliwości ... czy jest ryzyko ciąży ? I czy podczas okresu można zajść w ciąże ?
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 7:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

simmi nie maowy o ciazy bo to bylo 4 dni przed okresem a to z kolei sa dni nieplodne u kazdej kobiety na 100% Smile wiec wszystko jest ok i rodzicami nie zostaniecie. Tum bardziej ze piszesz ze dostala normalny okresik, pozdrawiam
Powrót do góry
Simmi

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 8:30 pm    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No niby tak, ale czy aby trochę nie za wcześnie ? zawsze miała 27-28 dni ;/
a tu nagle 26 miała trochę stresów związanych ze szkoła, ale to się chyba powinien spóźnić, a nie pospieszyć ?
No i czy można zajść w ciąże w czasie okresu ?[/b]
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 8:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wcale nie musi sie opoznic.. moze tez rownie dobrze przyjsc wczesniej. Nie ma na to reguly Confused roznie to bywa, jak juz pisalam. Moim zdaniem jest ok. Dostala okres i nie kombinuj czy za szybko czy za pozno Smile wazne ze go dostala i ze byl normalny a nie jakies tam plamienia.

a co do mozliwosci zajscia w ciaze podczas okresu to mysle ze jest niemozliwe bo to sa dni nieplodne..No chyba ze dziewczyna ma strasznie krotkie cykle. Np moja kolezanka ma cykle 18-20 dni i ona nigdy nie wie kiedy ma dni plodne. Poza tym ma jeszcze nieregularny okres. Ale u Twojej dziewczyny wydaje mi sie ze miesiaczka to sa to dni nieplodne bo ma normalne cykle Smile po okresie moga np juz byc dni plodne..Poczekaj jeszcze na wypowiedz kogos innego.
Powrót do góry
Simmi

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 10:25 pm    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to czekam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 11:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak tak, zgadzam sie z Pinezka Smile w czasie okresu nie mozna zajsc w ciaze Smile przestan panikowac i czekaj cierpliwie Smile to nie zabawka. wszystko idzie swoim rytmem Smile

Powrót do góry
Simmi

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 11:32 pm    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie nie nie Smile okresu już dostała w 26 dniu trochę wcześnie, ale zawsze jest, no a skoro mówicie, że jeśli okres wygląda normalnie tak jak zawsze to nie ma związku z ciążą Smile
myślę, że mogę przestać się martwić ?

---edit by Wind_Of_Hope---
Proponuje na tym zakończyc rozmowe bo wałkujemy od dłuzszego czasu to samo... Smile Simmi czekaj cierpliwie. pzdr
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 42, 43, 44  Następny
Strona 30 z 44