Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Gru 31, 2007 12:28 pm Temat postu: |
|
|
rozumiem dziwne to tez mi sie wydawalo no coz moze rzezywiscie masz racje pituszka. Dziwne by to bylo jakby mogl byc normalny okres w ciazy..moze raz sie zdarza ale tylko nielicznym kobietkom w kazdym razie dzieki za profesjonalna odp, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 5:02 pm Temat postu: |
|
|
hejka sluchajcie bo ja wlasnie mialam straszne skurcze i bole brzuszlka teraz dostalam dziwny okres dokladnie 13i pierwszego dnia leciala bardzo jasna krew drugiego prawie nic i dzis juz praktycznie koniec a zawsze okres mialam 6dni ,po za tym ciagle chodze siusiu rano budze sie z nudnosciami ale nie wymoituje....jak myslicie zrobic test???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 5:51 pm Temat postu: |
|
|
ja bym zrobila test, tymbardziej ze okres byl jakis dziwny a bylo prawdopodobienstwo ze jstes w ciazy.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Simmi
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 7:28 pm Temat postu: .... |
|
|
Miałem sytuację z dziewczyną opisaną już na tym forum, w każdym razie stosunku nie było, dziewczyna miała dni niepłodne, a jedyne co mogłem przenieść to preejakulat gdzieś na ręce podczas pocierania jej genitaliów, dziewczyna dostała okresu dzień lub dwa przed terminem ( zajście miało miejsce 4 dni wcześniej. Okres ma normalny tzn. bolą ją plecy, krwawienie wygląda normalnie, mimo to mam jakieś wątpliwości ... czy jest ryzyko ciąży ? I czy podczas okresu można zajść w ciąże ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 7:49 pm Temat postu: |
|
|
simmi nie maowy o ciazy bo to bylo 4 dni przed okresem a to z kolei sa dni nieplodne u kazdej kobiety na 100% wiec wszystko jest ok i rodzicami nie zostaniecie. Tum bardziej ze piszesz ze dostala normalny okresik, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Simmi
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 8:30 pm Temat postu: .... |
|
|
No niby tak, ale czy aby trochę nie za wcześnie ? zawsze miała 27-28 dni ;/
a tu nagle 26 miała trochę stresów związanych ze szkoła, ale to się chyba powinien spóźnić, a nie pospieszyć ?
No i czy można zajść w ciąże w czasie okresu ?[/b] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 8:34 pm Temat postu: |
|
|
wcale nie musi sie opoznic.. moze tez rownie dobrze przyjsc wczesniej. Nie ma na to reguly roznie to bywa, jak juz pisalam. Moim zdaniem jest ok. Dostala okres i nie kombinuj czy za szybko czy za pozno wazne ze go dostala i ze byl normalny a nie jakies tam plamienia.
a co do mozliwosci zajscia w ciaze podczas okresu to mysle ze jest niemozliwe bo to sa dni nieplodne..No chyba ze dziewczyna ma strasznie krotkie cykle. Np moja kolezanka ma cykle 18-20 dni i ona nigdy nie wie kiedy ma dni plodne. Poza tym ma jeszcze nieregularny okres. Ale u Twojej dziewczyny wydaje mi sie ze miesiaczka to sa to dni nieplodne bo ma normalne cykle po okresie moga np juz byc dni plodne..Poczekaj jeszcze na wypowiedz kogos innego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Simmi
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 10:25 pm Temat postu: .... |
|
|
no to czekam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 11:16 pm Temat postu: |
|
|
tak tak, zgadzam sie z Pinezka w czasie okresu nie mozna zajsc w ciaze przestan panikowac i czekaj cierpliwie to nie zabawka. wszystko idzie swoim rytmem _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Simmi
|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 11:32 pm Temat postu: .... |
|
|
nie nie nie okresu już dostała w 26 dniu trochę wcześnie, ale zawsze jest, no a skoro mówicie, że jeśli okres wygląda normalnie tak jak zawsze to nie ma związku z ciążą
myślę, że mogę przestać się martwić ?
---edit by Wind_Of_Hope---
Proponuje na tym zakończyc rozmowe bo wałkujemy od dłuzszego czasu to samo... Simmi czekaj cierpliwie. pzdr |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|