Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ???

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 42, 43, 44  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kiciaqa
Gość

PostWysłany: Sob Cze 10, 2006 1:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mówię co przeczytałam.Napewno bym je odrozniła gdybym od dwoch tygodni nie schizowała się,ze jestem w ciązy, bo od tego czasu zwracam uwage na najmniejszą zmiane w moim organizmie.
Powrót do góry
mama Julki
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Cze 10, 2006 2:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rozumiem ze zwracasz uwage na kazdy szczegol proponuje ci isc do lekarza lub na poczatek wykonac test,nie ma sensu sie denerwowac czyms co nie jest w zaden sposob pewne,ale pamietaj co by nie bylo bedzie dobrze.Trzymam kciuki i pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kiciaqa
Gość

PostWysłany: Sob Cze 10, 2006 5:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje,a powiedz mi jeszcze czy i jesli tak, to po jakim czasie od zapłodnienia bolał Cię brzuch,w którym miejscu i czy było to intensywne?I czy te plamienia były intensywne i ile dni trwały?Z góry dziekuje za odpowiedz!
Powrót do góry
mama Julki
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Cze 10, 2006 10:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mnie brzuch wogole nie bolal,nie odcuwalam zadnych bolow jajnikow ani skurczy(na poczatku bo o tym rozmawiamy)pierwsze plamienie trwalo 4 dni(normalnie okres mam 6-7 dni)a w drugim miesiacy byly to dwa dni.Pozdrawiam
Powrót do góry
kiciaqa
Gość

PostWysłany: Sob Cze 10, 2006 10:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to normalnie po jakim czasie występują bóle?Bo zdarza się,ze zakłuje mnie jajnik lub w dolnych okolicach.Troche mnie to martwi bo do ciązy mi sie nie spieszy...ale czy mozliwe,ze przez to ze tak sie tym przejmuje mam takie objawy?Skoro po 2 tygodniach powinnam miec juz jakies większe objawy?Choc w sumie..to zadna reguła;/
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob Cze 10, 2006 10:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
czy mozliwe,ze przez to ze tak sie tym przejmuje mam takie objawy?Skoro po 2 tygodniach powinnam miec juz jakies większe objawy?Choc w sumie..to zadna reguła;/

Możliwe jest, ze sama je sobie wymyślasz.. Ja przed każdym okresem ma podobne objawy jak w ciąży, tzn, nudność, wstręt do zapachów, zgagę tzw. zachcianki, puchną mi ręce i nogi , lekkie skurcze w podbrzuszu i ból piersi, zmienność nastrojów, a od paru miesięcy skróciła mi sie miesiąćzka trwa tylko 2 dni i jest mniej obfita !!!! a mimo to w ciązy nie jestem- podobno to jest PMS. taki już urok niektórych kobiet. A ten miesiąc to przegięcie mojego organizmu. Ból piersi jest nie do zniesienia i w dodatku troszkę urosły !!!!!!
Powrót do góry
mama Julki
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Cze 10, 2006 10:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zgadza sie.Kiedy wmawiasz sobie ciaze czujesz sie jeszcze gorzej.Aby rozwiac swoje watpliwosci kup moze test lub idz do lekarza,tu ci nikt nie powie czy jestes w ciazy czy tez nie.Nie ma jednego wzoru do objawow ciazy.Nie zadreczaj sie tylko brykaj do apteki lub doktorka Very Happy Podrawiam
Powrót do góry
kiciaqa
Gość

PostWysłany: Nie Cze 11, 2006 9:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje...jutro z rana od razu zrobie sobie test.Mam nadzieje,ze mniej wiecej 2 dni po skonczonym okresie/plamieniu mozna zrobic sobie taki test i pokaze prawdziwy wynik.Jeszcze raz dziekuje i 3majcie kciuki;/
Powrót do góry
kiciaqa
Gość

PostWysłany: Nie Cze 11, 2006 9:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dodam jeszcze,ze rano było mi troche niedobrze, mierzyłam temperature i mam 36,3...czuje sie bardzo słabo;/ no i lekkie zmiany nastrojów,ale to chyba wynika z tego,ze ciagle mysle o tej ciązy...co 5 minut zmienia sie moje myslenie,a co za tym idzie i humor;/ boje sie..ehh.
Powrót do góry
kiciaqa
Gość

PostWysłany: Wto Cze 13, 2006 9:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrobiłam test wyszedł negatywny!Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 42, 43, 44  Następny
Strona 5 z 44