Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
perez
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 2:58 pm Temat postu: |
|
|
Mam nadzieje... :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
czarodziejkaZksiężyca
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 4:53 pm Temat postu: |
|
|
czarodziejkaZksiężyca napisał: | Cześć wszystkim Mam problem z moim okresem tak mi sie zdaję tzn. miesiąc temu przez pierwsze 3 dni były brązowe plamienia po ktorych może przez 2 czy 3 dni był jako taki okres, ale był bardzo podejrzany tzn. nie wiem jak to ująć konsystencja inna - jakby krew ze śluzem pomieszana i bardzo jasna ;/ Nigdy w życiu czegoś takiego nie miałam, nie miałam żadnych plamień a okres był intensywny i normalnie wyglądał. I teraz znowu jest to samo - 2 czy 3 dni plamienia a potem ten dziwny okres :/ Dodam, że jakoś w okolicach dni płodnych doszło do stosunku przerywanego jakies 2 msc temu. I co wy na to?? Jestem w ciąży ???Acha no i przed okresem miałam zmienny humor jak zawsze, ale w trakcie przeważnie boli mnie brzuch a teraz nic a nic, no i biust mi sie powiększył znacznie więcej niż zwykle........Piszcie co Wy o tym sądzicie :> Buziakuje :*:*:* |
a ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć w tej sprawie, bardzo bym prosiła ??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 6:38 pm Temat postu: |
|
|
mi to wyglada na objawy ciazy byl stosunek. Przerywany co prawdaale w dni plodne przed samym wytryskiem uwalniaja sie juz plemniki wiec...ale wiesz ze to tylko forum i tu mozemu tylko przypuszczac rozne rzcezy.. ja radzilabym wybrac sie do gina przeciez juz minelo 2 miesiace wiec jak jestes nawet w ciazy to te plamienia nie sa normalne w tym stanie pedz i umow sie jutro na wizyte. A chcesz zostac teraz mama? bo z wypowiedzi wnioskuje ze chyba tak, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
czarodziejkaZksiężyca
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 9:04 pm Temat postu: |
|
|
Dzidziusia nie planowałam, ale jak będzie to będę również szczęśliwa Ale zastanawiam się nad tym dziwnym krwawieniem - czytałam, że okres podczas ciąży ma postać brązowego plamienia. U mnie takie było, ale po tym 2 dni jasna krew dziwnej konsystencji jakby pomieszana ze śluzem. Hmmm już sama nie wiem .... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Simmi
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 10:51 pm Temat postu: .... |
|
|
dziewczyna mi napisała ze ma 37 stopni goraczki ;/ a podobno przy ciazy jest podwyzszona temp, no ale moze to tez wiązac sie z dniami nieplodnymi ? bo za tydzien powinna mnieć okres ... powiedziała mi ze to byla mala jasna plamka taka rozowa w piatek a w sobote takie brazowe plamienie dwa razy malutkie jak podczas koncowki okresu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 11:56 pm Temat postu: |
|
|
czarodziejkaZksiężyca moim zdaniem powinans isc czym predzej do gina i tyle. Bo jakie inne wyjscie widzisz inaczej sie nie dowiesz czy to ma zwiazek z ciaza czy moze jakas infekcja..
simmi ja wykluczam ciaze. zaplodnienie i brak wytrysku w srodku napewno nie. te objawy swiadcza o czyms innym zapewne. Moze wybierze sie Twoja dziewczyna do lekarza? Miala 2 miesiaczki wiec i te ciotkie dostanie. A temperatura moze swiadczyc o wielu rzeczach np choroba itp. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
czarodziejkaZksiężyca
|
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 7:23 pm Temat postu: Okres w pierwszych miesiącach ciąży. |
|
|
Hej mam pytanko - czy któraś z Was miała okres na początku ciąźy ??? Jeśli tak, to jak taki okres wygląda, ile trwa, co mu towarzyszy itp, itd.......??? Piszcie !!! Pozdrawiam :*:*:*:*
-----edited by emilka-----
przeniosłam do innego dzialu i przyłączyłam do tematu pokrewnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 8:37 pm Temat postu: |
|
|
po pierwsze nie okres a plamienia dowiedz sie wiecej na ten temat i nie wprowadzaj innych w bład nie mozna mylic tych dwoch pojec. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Simmi
|
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 9:49 pm Temat postu: .... |
|
|
dziewczyna zrobiła pre test i wynik był negatywny, tzn jedna kreska, ale po jakiś 30 min sie duga bardzo słaba pojawiła ? moze to coś znaczyć ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 10:42 pm Temat postu: |
|
|
wynik sprawdzasz w ciagu pierwszych minut a nie po uplywie 30 . skoro byla 1dna to brak ciazy. po co patrzec 30 min pozniej? przeciez jesliby była ciaza to pokazałyby sie od razu 2 kreski prawda? przestan panikowac pre test jest bardzo dobrym testem _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|