Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 1:17 pm Temat postu: |
|
|
zgadzam sie z Pinezka . Tez mi sie wydaje ze naruszyłes błone... . skoro jest dziewica to po co robisz palcowke? co to za przyjemnosc stracic cnote przez palcowke... no ale nie moja sprawa. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Simmi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 1:26 pm Temat postu: .... |
|
|
w sumie boję się jeszcze współżycia, w sumie nie samego aktu, ale niechcianej ciąży itp, bo wiem, że dziewczyna chce już, ale ja musze być super pewny że nic z tego nie będzie ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 1:29 pm Temat postu: |
|
|
jak sie dobrze zabezpieczycie to nie ma mowy o ciazy trzeba tylko pomału i delikatnie jak na 1wszy raz ma do byc przeciez niezapomniana chwila nie ? . Jeszcze bezpieczniej by było gdybyscie podjeli wspołzycie wtedy kiedy dziewczyna ma dni niepłodne. Nawet jesli w tym czasie gumka by pekła,lub cos polecialo to sa nikłe szanse na ciaze no ale trzeba miec regularne cykle _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
perez
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 1:41 pm Temat postu: |
|
|
Witam moja kobietak normalnie dostala okresu nie caly miesiac temu, za kilka dni powinna dostac nastepnego wiec chyba ciaza jest wykluczona. Ale zle sie czuje, boli ja glowa, ma katar, goraczke i jej niedobrze, chce jej sie wymiotowac, co to moze byc?? Czy ciaze nalezy wykluczyc w 100%?? odp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 1:44 pm Temat postu: |
|
|
no jesli nie bylo zadnej sytuacji z wpadko to skad niby ma byc ciaza pewnie sie przeziebila czy cos takiego napewno okres dostanie. A jak wymiotuje to moze zarula sie czyms ale ciaza to napewno nie jest |
|
Powrót do góry |
|
|
|
perez
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 1:58 pm Temat postu: |
|
|
To ok, w sumie bylo raz jak pekla gumka ale to bylem w Niej wtedy z 20 sekund wiec chyba moge byc spokojny?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelinka1987
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 2:05 pm Temat postu: Re: miesiączka w ciązy |
|
|
Ewelinka1987 napisał: | Hej dziewczyny.Mam do was pytanko gdyż strasznie sie martwie...zastanawiam sie czy czasami nie jestem w ciązy. W dniach w których powinna u mnie wystąpić spodziewana miesiączka wystapiły plamienia brunatnego badz jasno brązowego koloru. Kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia, dzien przed wystapieniem tych plamien oraz kilka tygodni wczesniej. Od kilku dni źle sie czuje,boli mnie głowa,czasami jest mi słabo, nie smakuje mi kawa a do tej pory zawsze ją piłam,wydaje mi sie tez ze otoczki wokól sutkow zrobiły sie wyraźnie ciemniejsze,ale nie mam zadnych nudności.Napiszcie,jak myślicie czy to może byc ciąża.Pozdrawiam:) | Pisałam prędzej ale żadna z was nie odpisała na mój post.Czy któraś z was miała może podobny problem Piszcie.Pozdrowionka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 2:31 pm Temat postu: |
|
|
ewelina ja na twoim miejscu zrobilabym test bo to mi wyglada na objawy ciazy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
perez
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 2:35 pm Temat postu: |
|
|
A MOJA SPRAWA?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 2:51 pm Temat postu: |
|
|
perez moim zdaniem mozesz byc spokojny nie bylo w srodku wytrysku wiec ciazy nie ma -proste. Czekajcie na okres, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|