Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ???

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 1:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z Pinezka Smile. Tez mi sie wydaje ze naruszyłes błone... Neutral. skoro jest dziewica to po co robisz palcowke? co to za przyjemnosc stracic cnote przez palcowke... Rolling Eyes Rolling Eyes no ale nie moja sprawa.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Simmi

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 1:26 pm    Temat postu: .... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w sumie boję się jeszcze współżycia, w sumie nie samego aktu, ale niechcianej ciąży itp, bo wiem, że dziewczyna chce już, ale ja musze być super pewny że nic z tego nie będzie ...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 1:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak sie dobrze zabezpieczycie to nie ma mowy o ciazy Smile trzeba tylko pomału i delikatnie jak na 1wszy raz Smile ma do byc przeciez niezapomniana chwila nie ? Smile. Jeszcze bezpieczniej by było gdybyscie podjeli wspołzycie wtedy kiedy dziewczyna ma dni niepłodne. Nawet jesli w tym czasie gumka by pekła,lub cos polecialo to sa nikłe szanse na ciaze Smile no ale trzeba miec regularne cykle Wink

Powrót do góry
perez

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 1:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam moja kobietak normalnie dostala okresu nie caly miesiac temu, za kilka dni powinna dostac nastepnego wiec chyba ciaza jest wykluczona. Ale zle sie czuje, boli ja glowa, ma katar, goraczke i jej niedobrze, chce jej sie wymiotowac, co to moze byc?? Czy ciaze nalezy wykluczyc w 100%?? odp
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 1:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no jesli nie bylo zadnej sytuacji z wpadko to skad niby ma byc ciaza Question pewnie sie przeziebila czy cos takiego Smile napewno okres dostanie. A jak wymiotuje to moze zarula sie czyms Rolling Eyes ale ciaza to napewno nie jest Cool
Powrót do góry
perez

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 1:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To ok, w sumie bylo raz jak pekla gumka ale to bylem w Niej wtedy z 20 sekund wiec chyba moge byc spokojny??
Powrót do góry
Ewelinka1987

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 2:05 pm    Temat postu: Re: miesiączka w ciązy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ewelinka1987 napisał:
Hej dziewczyny.Mam do was pytanko gdyż strasznie sie martwie...zastanawiam sie czy czasami nie jestem w ciązy. W dniach w których powinna u mnie wystąpić spodziewana miesiączka wystapiły plamienia brunatnego badz jasno brązowego koloru. Kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia, dzien przed wystapieniem tych plamien oraz kilka tygodni wczesniej. Od kilku dni źle sie czuje,boli mnie głowa,czasami jest mi słabo, nie smakuje mi kawa a do tej pory zawsze ją piłam,wydaje mi sie tez ze otoczki wokól sutkow zrobiły sie wyraźnie ciemniejsze,ale nie mam zadnych nudności.Napiszcie,jak myślicie czy to może byc ciąża.Pozdrawiam:) Laughing
Pisałam prędzej ale żadna z was nie odpisała na mój post.Czy któraś z was miała może podobny problem Question Question Piszcie.Pozdrowionka Smile
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 2:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ewelina ja na twoim miejscu zrobilabym test bo to mi wyglada na objawy ciazy... Smile
Powrót do góry
perez

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 2:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A MOJA SPRAWA??
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 2:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

perez moim zdaniem mozesz byc spokojny Smile nie bylo w srodku wytrysku wiec ciazy nie ma -proste. Czekajcie na okres, pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44  Następny
Strona 40 z 44