Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Paź 31, 2008 2:17 pm Temat postu: |
|
|
różne rzeczy się zdarzają. zróbcie test najlepiej z krwi to się wszystko wyjaśni:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Lis 01, 2008 11:19 pm Temat postu: |
|
|
kw napisał: | Kochałem sie z dziewczyna przed jej miesiaczka jakies 2 dni,z |
ja bym wykluczala ciaze bo stosunek byl na 2 dni przed okresem co oznacza dni nieplodne i brak mozliwosci zapldoneinia nawet z wytryskiem w srodku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Lis 01, 2008 11:41 pm Temat postu: |
|
|
pinezka napisał: |
ja bym wykluczala ciaze bo stosunek byl na 2 dni przed okresem co oznacza dni nieplodne i brak mozliwosci zapldoneinia nawet z wytryskiem w srodku. |
niby prawda...ale naprawdę różne sytuacje się zdarzają...wiem po sobie...też kochałam się z moim narzeczonym tuż przed miesiączką...po 2 miesiącach okazało się że jestem w ciąży...niestety poroniłam...w 4 miesiącu... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panienka-z-okienka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lis 08, 2008 5:34 pm Temat postu: |
|
|
no więc...
moje obawy na temat ciąży rozwiał okres który pszyszedł z opóźnieniem w sierpniu. w 40 dniu cyklu. był taki jak zawsze ( 5 dni , obfity ) . We wrześniu okres dostałam 28 dnia cyklu... okres trwał bardzo krótko, 2-3 dni, wogóle nie był obfity... ale wcześniej byłam przeziębiona, brałam antybiotyki i inne lekarstwa, to pewnie dlatego , prawda? jednak ta miesiączka październikowa mnie niepokoi. Okolo 25 dnia cyklu zauwazyłam brunatną wydzieline ... później przyszła bardzo obfita ' miesiączka ' jesli można to tak nazwać, bo trawała 2-3 dni... jednak te pierwsze dwa dni były bardzo ofite...
ciąze moge wykluczać?
byłam juz prawie pewna ze nie jestem w ciązy
ale teraz tak jakoś przytyłam ostatnio... i zaczęłam się zastanawiać.
podejrzewam, ze to efekt jojo... bo schudłam dwa kg. a później wróciłam do poprzednich nawyków zywieniowych i mi sie wróciło to z nadmiarem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Lis 08, 2008 6:24 pm Temat postu: |
|
|
chyba żartujesz ;] po 3ech miesiącach to już byś wiedziała, że jesteś w ciąży. gwarantuje ;) nie jesteś _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
paula880
|
Wysłany: Sro Lis 12, 2008 11:49 am Temat postu: |
|
|
co mam myśleć? w czasie dni płodnych kochałam się z chłopakiem doszło do wytrysku w czasie kochania sie i do środka. po paru dniach bolało mnie dłó brzucha mam tem. caly czas 37 lub pow.37. czesto glowa mnie boli i kręgosłup czuje sie senna kiedy mialam dostac miesiączkę spóźniała sie 2 tyg. gdy dostałam trwała 4 dni normalne. teraz zauwazyłam ze moje piersi sa bardziej twarde i brodawki a na piersiach pokazały sie zyłki niebieskie. Brzuch sie zaokrąglil i jest twardszy. robiłam test kiedy mi sie spóżniał 6 dzien okresu i wyszedł negatywny. Czuje sie tak nieswojo . Co mam o tym wszystkim myslec?? mogę prosic o porade?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Sro Lis 12, 2008 12:03 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem w ciazy nie jestes. Jak piszesz, okres byl normalny, test negatywny... Jesli nadal masz watpliwosci to proponuje badanie krwi. Mimo wszystko mysle ze w ciazy nie jestes, a to, ze dziwnie sie czujesz wmawiasz sobie. Ja tez tak mialam Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
panienka-z-okienka
|
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 11:57 pm Temat postu: |
|
|
a po czym niby miałabym zauwazyć ze jestem w ciązy?
niektóre kobiety po zapłodnieniu miewają trzy lub nawet 4 krawiania przypadające na termin menstruacji. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 7:33 pm Temat postu: |
|
|
Skoro uwazasz, ze jestes w ciazy to nie ma nad czym debatowac. Idz na badanie krwi. Moim zdaniem w ciazy nie jestes. Napisalas ze test wyszed negatywny, to chyba o czyms swiadczy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 11:43 pm Temat postu: |
|
|
panienka Ty lepiej posluchaj rad kolezanki i marsz na bhcg nie bedziesz rozmyslała czy jestes w ciazy czy tez nie. w ciazy nie ma okresu...a jak jest to oznacza poronienie...
przestan wymyslac i pisz jaki wynik testu krwi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|