Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aniulka12345
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 1:21 am Temat postu: |
|
|
dziewczyny 11 pazdziernika mialam stosunek,bez prezer.chlopak nie skonczyl we mnie(to byla sobota).tydzien wczesniej(niedziela) nie wzielam ost.tabletki z blistra.w 16 dniu po stosunku zrobilam bobo test i wyszlo ze nie jestem w ciazy, mialaam na poczatku miesiaca okres,w miare normalnie.jak zawsze.ale teraz zauwazam powiekszone piersi,mam wrazennie ze rowniez brzuch i wydzielina wydaje mi sie ze jest obfitsza.czy to moze byc jednak ciaza? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 2:03 pm Temat postu: |
|
|
powtórz test, aczkolwiek jak dostałas normalne krwawienie z odstawienia, to wątpię, zeby to była ciąża _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tynqa
|
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 3:03 pm Temat postu: |
|
|
To mój pierwszy post, więc prosze o wyrozumiałość 9 października uprawiałam z chlopakiem petting. Ja miałam rajstopy i majtki, on nic. Miał wytrysk na moje majtki. od tamtego czasu miałam jedną, bardzo obfita miesiączke, ktora trwała 6 dni. Czy to wyklucza możliwość ciąży? Cykle mam w miare regularne i wlasnie czekam na następną. mniej wiecej wczoraj był termin.. Prosze o odpowiedź i jeszcze raz o wyrzumiałość |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tynqa
|
Wysłany: Wto Lis 25, 2008 1:22 pm Temat postu: |
|
|
Jest tu ktoś? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Wto Lis 25, 2008 3:47 pm Temat postu: |
|
|
Jak sama napisalas, mialas na sobie rajstopy i majtki, wiec jak mialo dojsc do zaplodnienia? Poza tym mialas normalny okres, on tez wyklucza ciaze. Mylisz sie jesli myslisz, ze w ciaze sie zachodzi ot tak. Niepotrzebnie sie nakrecasz i to moze opoznic nastepna miesiaczke |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tynqa
|
Wysłany: Wto Lis 25, 2008 4:11 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuje za odpowiedź.. Wiesz, różne się myśli ma w głowie. Ja raczej nie chce dziecka, mam 17 lat, niby jestem odpowiedzialna (przynajmniej ludzie którzy mnie znają tak myślą) ale właśnie widać po tym jak bardzo;/ Dostalam właśnie dziś nastepny okres, i boli brzuch jak cholera:( ale w sumie sie ciesze..
Dziękuje jeszcze raz i pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aniulka12345
|
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 2:17 pm Temat postu: |
|
|
wiec zrobilam drugi test.w poniedzialek,gdzie w patek bralam ostatnia tabl.z blistra.test pre-test.nic nie wykazal.dzis powinnam dostac okres i nie ma.mam podwyzszona temp.ciala ponad 37.czy jest mozliwe ze oba testy(bobo test a potem pre test)nie wykazaly ciazy?odstep miedzy wykonanymi testami to byl miesiac. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pyskowa
|
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 12:41 am Temat postu: |
|
|
mam takie pytanie...lekarz powiedział że jest podejrzenie ciąży... mio to dostałam okres.. czy nadal jest prawdopodobieństwo ciąży??prosze o szybką odpowiedź to dla mnie ważne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 9:01 am Temat postu: |
|
|
Jesli byl to normalny okres to watpie ze jestes w ciazy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sibelius
|
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 12:43 pm Temat postu: proszę o poradę |
|
|
Witam,
Moja żona miała 2.11.2008 owulację, kochaliśmy się. Miesiączka się spóźniała więc zrobiliśmy test ciążowy, wynik pozytywny. Zrobiliśmy badanie krwi na obecność HCG - super ponad 400. Dzisiaj mijają 2 tygodnie od spodziewanej miesiączki, jesteśmy pewni że będziemy mieli dziecko (wizyta u ginekologa umówiona na 9.12.2008). Niestety pół godziny temu pojawiła się miesiączka. Nie wiemy co o tym myśleć. Wszystkie objawy, łącznie z wynikami badań wskazywały na ciążę. Czy trzeba natychmiast udać się do lekarza czy nie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|