Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ??? part 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aniulka12345

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lis 23, 2008 1:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny 11 pazdziernika mialam stosunek,bez prezer.chlopak nie skonczyl we mnie(to byla sobota).tydzien wczesniej(niedziela) nie wzielam ost.tabletki z blistra.w 16 dniu po stosunku zrobilam bobo test i wyszlo ze nie jestem w ciazy, mialaam na poczatku miesiaca okres,w miare normalnie.jak zawsze.ale teraz zauwazam powiekszone piersi,mam wrazennie ze rowniez brzuch i wydzielina wydaje mi sie ze jest obfitsza.czy to moze byc jednak ciaza?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Lis 23, 2008 2:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powtórz test, aczkolwiek jak dostałas normalne krwawienie z odstawienia, to wątpię, zeby to była ciąża
Tynqa

PostWysłany: Nie Lis 23, 2008 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To mój pierwszy post, więc prosze o wyrozumiałośćWink 9 października uprawiałam z chlopakiem petting. Ja miałam rajstopy i majtki, on nic. Miał wytrysk na moje majtki. od tamtego czasu miałam jedną, bardzo obfita miesiączke, ktora trwała 6 dni. Czy to wyklucza możliwość ciąży? Cykle mam w miare regularne i wlasnie czekam na następną. mniej wiecej wczoraj był termin.. Prosze o odpowiedź i jeszcze raz o wyrzumiałość
Powrót do góry
Tynqa

PostWysłany: Wto Lis 25, 2008 1:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest tu ktoś?SadSad
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Wto Lis 25, 2008 3:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak sama napisalas, mialas na sobie rajstopy i majtki, wiec jak mialo dojsc do zaplodnienia? Poza tym mialas normalny okres, on tez wyklucza ciaze. Mylisz sie jesli myslisz, ze w ciaze sie zachodzi ot tak. Niepotrzebnie sie nakrecasz i to moze opoznic nastepna miesiaczke
Powrót do góry
Tynqa

PostWysłany: Wto Lis 25, 2008 4:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuje za odpowiedź.. Wiesz, różne się myśli ma w głowie. Ja raczej nie chce dziecka, mam 17 lat, niby jestem odpowiedzialna (przynajmniej ludzie którzy mnie znają tak myślą) ale właśnie widać po tym jak bardzo;/ Dostalam właśnie dziś nastepny okres, i boli brzuch jak cholera:( ale w sumie sie ciesze..
Dziękuje jeszcze raz i pozdrawiam!
Powrót do góry
aniulka12345

PostWysłany: Nie Lis 30, 2008 2:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiec zrobilam drugi test.w poniedzialek,gdzie w patek bralam ostatnia tabl.z blistra.test pre-test.nic nie wykazal.dzis powinnam dostac okres i nie ma.mam podwyzszona temp.ciala ponad 37.czy jest mozliwe ze oba testy(bobo test a potem pre test)nie wykazaly ciazy?odstep miedzy wykonanymi testami to byl miesiac.
Powrót do góry
pyskowa

PostWysłany: Pon Gru 01, 2008 12:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam takie pytanie...lekarz powiedział że jest podejrzenie ciąży... mio to dostałam okres.. czy nadal jest prawdopodobieństwo ciąży??prosze o szybką odpowiedź to dla mnie ważne
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Pon Gru 01, 2008 9:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli byl to normalny okres to watpie ze jestes w ciazy Wink
Powrót do góry
sibelius

PostWysłany: Pon Gru 01, 2008 12:43 pm    Temat postu: proszę o poradę Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,

Moja żona miała 2.11.2008 owulację, kochaliśmy się. Miesiączka się spóźniała więc zrobiliśmy test ciążowy, wynik pozytywny. Zrobiliśmy badanie krwi na obecność HCG - super ponad 400. Dzisiaj mijają 2 tygodnie od spodziewanej miesiączki, jesteśmy pewni że będziemy mieli dziecko (wizyta u ginekologa umówiona na 9.12.2008). Niestety pół godziny temu pojawiła się miesiączka. Nie wiemy co o tym myśleć. Wszystkie objawy, łącznie z wynikami badań wskazywały na ciążę. Czy trzeba natychmiast udać się do lekarza czy nie?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 14 z 41