Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Miesiączka w czasie ciąży ??? part 2

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
malutka23

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Gru 01, 2008 1:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli wyglada to jak normalny okres to jak najszybciej do lekarza. W ciazy zdarzaja sie plamienia. Lepiej pojechac do lekarza i uslyszec, ze wszystko ok, niz czekac i nie daj Boze bedzie za pozno. Powodzenia
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
sibelius

PostWysłany: Pon Gru 01, 2008 5:08 pm    Temat postu: ciąża jest :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No więc jesteśmy w ciąży. Pojechaliśmy niezwłocznie do szpitala, ciąża potwierdzona ale niestety zagrożona poronieniem. Narazie żona musi leżeć przez miesiąc a później się zobaczy. Rolling Eyes
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Pon Gru 01, 2008 6:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mialam podobna sytuacje, tyle ze w 3 miesiacu. Wszystko skonczylo sie dobrze i mam 2.5-letnia core. Wierze, ze u Was tez tak bedzie Smile Tylko zona niech duuuzo odpoczywa. Wszystkiego dobrego!
Powrót do góry
aniulka12345

PostWysłany: Wto Gru 02, 2008 5:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powtorze moje pyt.-zrobilam drugi test.w poniedzialek,gdzie w patek bralam ostatnia tabl.z blistra.test pre-test.nic nie wykazal.czy jest mozliwe ze oba testy(bobo test a potem pre test)nie wykazaly ciazy?odstep miedzy wykonanymi testami to byl miesiac.

2 sprawa okres dost.wczoraj.czerwona krew,skrzepy,ale jest skapy.wczorajszy dzien byl jeszcze w miare(choc tez mniej niz zawsze,aale dzis to juz bardzo malutko.i mam dziwne skurcze,jakby jajnikow czy cos.raczej nie miewam takich okresow.od czasu zazywania tabl.nie mialam nigdy zadnych boli.
prosze o rade.co myslicie?
dziekuje za pomoc z gory.
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Wto Gru 02, 2008 5:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mysle, ze w ciazy nie jestes, a okres dopiero sie rozkreca Smile
Powrót do góry
aniulka12345

PostWysłany: Wto Gru 02, 2008 6:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tylko wlasnie nigy nie bylo takiego rozkrecania;p
a gdzies na tym forum czytalam,ze jak sa skrzepy to zluszcza sie macica i ciazy raczzej nie ma.a dzis krew jest jakby rozrzedzona,nie jest juz taka czerwona no i jest malutko.zazwyczaj 1 dzien mialam malo,2duzo,3 i 4 malutka koncowka.
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Wto Gru 02, 2008 6:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie nakrecaj sie tak. Organizm to nie zegarek, nie zawsze miesiaczki wygladaja tak samo. Uwazam, ze nie masz sie czym martwic, ale skoro masz watpliwosci to zrob badanie beta hcg
Powrót do góry
aniulka12345

PostWysłany: Wto Gru 02, 2008 8:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziwią mnie tylko te dziwne skurcze.ale gdyby to byla ciaza to ok.6-7 tydz.wiec testy chyba by juz ja wykryly.
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Sro Gru 03, 2008 11:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na pewno by ja wykryly. Chyba bardzo chcesz byc w ciazy, skoro na sile szukasz objawow? Smile Oj znam to, znam...
Powrót do góry
aniulka12345

PostWysłany: Sro Gru 03, 2008 1:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie nie chce!dzis juz nie mam okresu.
chyba pojde na badanie krwi zeby sie uspokoic.tylko chcialabym miec wyniki jeszcze dzis.ach.jutro mam urodziny,mam nadzieje,ze nie dostane prezentu ktorego bym nie chciala.pozdrawiam i dziekuje za pomoc;*

DODAJE:
pani w lab.powiedziala ze 13 to juz za pozno i lepiej od rana.ale wypytala mnie i stwierdzila,ze w moim przypadku bylaby to chyba strata pieniazkow.nie chce przykrych niespodziannek.
ale chyba ten 'kawalek plastiku' w postaci testu nie mylilby sie az 3 razy?ciezko zaufac czemus takiemu jak sie wpada w paranoje i doszukuje nie wiadomo czego.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 15 z 41