Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
malutka23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 1:01 pm Temat postu: |
|
|
Jesli wyglada to jak normalny okres to jak najszybciej do lekarza. W ciazy zdarzaja sie plamienia. Lepiej pojechac do lekarza i uslyszec, ze wszystko ok, niz czekac i nie daj Boze bedzie za pozno. Powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sibelius
|
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 5:08 pm Temat postu: ciąża jest :) |
|
|
No więc jesteśmy w ciąży. Pojechaliśmy niezwłocznie do szpitala, ciąża potwierdzona ale niestety zagrożona poronieniem. Narazie żona musi leżeć przez miesiąc a później się zobaczy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 6:05 pm Temat postu: |
|
|
Mialam podobna sytuacje, tyle ze w 3 miesiacu. Wszystko skonczylo sie dobrze i mam 2.5-letnia core. Wierze, ze u Was tez tak bedzie Tylko zona niech duuuzo odpoczywa. Wszystkiego dobrego! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aniulka12345
|
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 5:44 pm Temat postu: |
|
|
powtorze moje pyt.-zrobilam drugi test.w poniedzialek,gdzie w patek bralam ostatnia tabl.z blistra.test pre-test.nic nie wykazal.czy jest mozliwe ze oba testy(bobo test a potem pre test)nie wykazaly ciazy?odstep miedzy wykonanymi testami to byl miesiac.
2 sprawa okres dost.wczoraj.czerwona krew,skrzepy,ale jest skapy.wczorajszy dzien byl jeszcze w miare(choc tez mniej niz zawsze,aale dzis to juz bardzo malutko.i mam dziwne skurcze,jakby jajnikow czy cos.raczej nie miewam takich okresow.od czasu zazywania tabl.nie mialam nigdy zadnych boli.
prosze o rade.co myslicie?
dziekuje za pomoc z gory. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 5:55 pm Temat postu: |
|
|
Mysle, ze w ciazy nie jestes, a okres dopiero sie rozkreca |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aniulka12345
|
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 6:01 pm Temat postu: |
|
|
tylko wlasnie nigy nie bylo takiego rozkrecania;p
a gdzies na tym forum czytalam,ze jak sa skrzepy to zluszcza sie macica i ciazy raczzej nie ma.a dzis krew jest jakby rozrzedzona,nie jest juz taka czerwona no i jest malutko.zazwyczaj 1 dzien mialam malo,2duzo,3 i 4 malutka koncowka. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 6:47 pm Temat postu: |
|
|
Nie nakrecaj sie tak. Organizm to nie zegarek, nie zawsze miesiaczki wygladaja tak samo. Uwazam, ze nie masz sie czym martwic, ale skoro masz watpliwosci to zrob badanie beta hcg |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aniulka12345
|
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 8:02 pm Temat postu: |
|
|
dziwią mnie tylko te dziwne skurcze.ale gdyby to byla ciaza to ok.6-7 tydz.wiec testy chyba by juz ja wykryly. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Sro Gru 03, 2008 11:46 am Temat postu: |
|
|
Na pewno by ja wykryly. Chyba bardzo chcesz byc w ciazy, skoro na sile szukasz objawow? Oj znam to, znam... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aniulka12345
|
Wysłany: Sro Gru 03, 2008 1:12 pm Temat postu: |
|
|
no wlasnie nie chce!dzis juz nie mam okresu.
chyba pojde na badanie krwi zeby sie uspokoic.tylko chcialabym miec wyniki jeszcze dzis.ach.jutro mam urodziny,mam nadzieje,ze nie dostane prezentu ktorego bym nie chciala.pozdrawiam i dziekuje za pomoc;*
DODAJE:
pani w lab.powiedziala ze 13 to juz za pozno i lepiej od rana.ale wypytala mnie i stwierdzila,ze w moim przypadku bylaby to chyba strata pieniazkow.nie chce przykrych niespodziannek.
ale chyba ten 'kawalek plastiku' w postaci testu nie mylilby sie az 3 razy?ciezko zaufac czemus takiemu jak sie wpada w paranoje i doszukuje nie wiadomo czego. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|